Nieuw

Iraakse vluchteling beschuldigd van verkrachting van tienerdochter van een Duitse zakenman die hem in dienst nam

Een Iraakse vluchteling wordt beschuldigd van het verkrachten van een tienermeisje in Duitsland, schrijft Rheinische Post (RP).

De 22-jarige verkrachter kwam in contact met het meisje nadat haar vader hem voor een baan had ingehuurd. De vader wilde de Duitse vluchtelingengemeenschap steunen door hem te helpen integreren in de arbeidsmarkt.

Volgens RP werd het jonge meisje verkracht nadat ze de vluchteling naar zijn appartement had begeleid. Haar vader vertrouwde de man, maar dat bleek een vreselijke vergissing.

Nadat ze alcohol hadden gedronken met een andere man, verkrachtte de Irakees het meisje nadat de man was vertrokken. Het incident gebeurde op 29 oktober. Onmiddellijk na het incident ging de jonge vrouw met haar ouders naar de politie en deed aangifte van de verkrachting.

“Dit is vreselijk. Dit was een persoon die ik vertrouwde. De gebeurtenis was afschuwelijk voor ons”, zei de vader. Hij voelt een grote hulpeloosheid, “vooral omdat het een persoon is die vertrouwd werd”. De tienerdochter van de vader heeft slaapproblemen en lijdt aan paniekaanvallen.

De politie heeft de 22-jarige nog niet gearresteerd, want er is “geen dringende verdenking”, zei Lothar Gathen, woordvoerder van de aanklager Mönchengladbach op donderdag.

De 22-jarige vluchteling ontkent de misdaad. Hij komt uit Irak volgens de politie. De man zou in een accommodatie voor asielzoekers in Brüggen hebben gewoond.

Bron:

Iraqi refugee accused of raping teenage daughter of German businessman who hired him

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Iraakse vluchteling beschuldigd van verkrachting van tienerdochter van een Duitse zakenman die hem in dienst nam

  1. Hoop dat de ouders DNA van de verkrachter bij de dochter hebben registreren!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s