Nieuw

Het migratiepact is achter de schermen tot stand gekomen onder auspiciën van het Merkel-systeem

Hoe dichterbij de ondertekening van het noodlottige VN-migratiepact in Marokko’s Marrakech op 10-11 december komt, hoe groter het verzet wordt. Nu versterkt zich het vermoeden dat het Angela Merkel zelf zou zijn geweest die opdracht zou hebben gegeven tot het pact.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: De Tijdmachine

In Europa wordt het pact na Oostenrijk ook door Hongarije, Polen, Bulgarije, Tsjechië en Estland afgewezen. Noorwegen, Denemarken en Kroatië zullen waarschijnlijk volgen. Italië, Groot-Brittannië en Zweden dralen nog steeds. Israël, China, Japan en Zuid-Korea willen het ook niet ondertekenen. De Verenigde Staten en Australië doen dat sowieso niet.

Hoe meer Merkel’s macht in Duitsland afneemt, hoe luider de kritische stemmen in de Unie zullen worden. De meerderheid van de afgevaardigden van de CDU van Saksen-Anhalt heeft dit weekend vóór gestemd om de federale regering op te roepen het pact te verwerpen. Prominente CDU-politici zoals staatsleider en minister van Binnenlandse Zaken Holger Stahlknecht en secretaris-generaal Sven Schulze waren aanwezig. De Duitse handtekening zou het risico lopen de poorten onvoorwaardelijk te moeten openen.

Op een partijconferentie in Beieren heeft de regeringspartij Freie Wähler zich tegen de ondertekening van het migratiepact uitgesproken, omdat het “talrijke constructiefouten” bevat, zoals het federale bestuurslid Tobias Gotthardt opmerkt. Het onderscheid tussen migrerende werknemers en asielzoekers was te onduidelijk. Bovendien zou een dergelijke belangrijke kwestie in het parlement en met de burgers moeten worden besproken.

Velen die de 32 pagina’s van dit migratiepact aandachtig hebben gelezen, erkennen de boodschap dat massale immigratie gelegaliseerd en vergemakkelijkt moet worden

Wolfram Weimer heeft het auteurschap van dit ‘kunstwerk’ nu in een zeer explosief artikel onder de aandacht gebracht. Hij kwam Louise Arbour tegen, speciaal VN-gezant voor internationale migratie, die momenteel veel interviews geeft om deze overeenkomst te promoten. Ze zei deze ernstige zinnen:

“Het initiatief hiervoor kwam van Europa na de Europese crisis van 2015. Europa wendde zich toen tot de VN vanwege de migratiestromen, die chaotisch, wanordelijk, gevaarlijk waren en de indruk wekten dat regeringen hun grenzen niet kunnen controleren.”

Wie één en één bij elkaar optelt, komt tot de conclusie dat Merkel, na haar noodlottige besluit om de deuren van Duitsland te openen voor de massale toestroom van zogenaamde “vluchtelingen”, achteraf door dit VN-migratiepact alsnog legitimiteit wil krijgen. Het is ook opvallend dat hoe groter het verzet groeit, hoe heftiger de “bron van de verschrikking” voor dit sinistere pact vecht. Tijdens het Bundestag-debat op woensdag beweerde ze brutaal dat het pact in het “nationaal belang” was, omdat het de omstandigheden in de wereld voor vlucht- en arbeidsmigratie zou  verbeteren. Dit zou Duitsland in een win-win situatie brengen. Vluchten, maar ook migratie, kan alleen worden opgelost in de context van de internationale context.

In feite had de Duitse regering blijkbaar vanaf het begin de leiding achter de schermen van het pact

Hoewel meer en meer potentiële doellanden van de volksmigratie uit islamitisch-Afrika en Arabië dit uiterst ontvlambare pact om goede redenen afwijzen, is Merkel er hardnekkig aan toegewijd. Ook Wolfram Weimer vraagt zich af wie van de federale overheid met dit initiatief is begonnen. Het kabinet van de bondskanselier en het ministerie van Buitenlandse Zaken hadden op dit punt inadequaat geklungeld. Hij schrijft:

Onder voorzitterschap van Duitsland en Marokko kwamen diplomaten, politici en diverse belangengroepen in 2017 en 2018 bijeen op verschillende evenementen van het “Global Forum on Migration and Development”. De GFMD heeft met hulp van het ministerie van Buitenlandse Zaken het Marrakech schriftwerk opgesteld. Op haar website verklaart zij dat de top in Marokko het “hoogtepunt” van de “wereldwijde migratiegemeenschap” is om “algemene beginselen en wettelijk afdwingbare aansprakelijkheid” van migratie vast te stellen. “Afdwingbare aansprakelijkheid” is precies wat de critici van het migratiepact veronderstellen als het langetermijndoel van het pact.

Het is zeer waarschijnlijk dat Merkel de drijvende kracht is zijn achter deze rampzalige inspanning

Haar uitvoerende macht is Louise Arbour, een extreem links-liberale en pro-Arabische 71-jarige Canadese die van 2004 tot 2008 Hoge Commissaris voor de Mensenrechten bij de Verenigde Naties was. Zo verwelkomde zij in alle ernst de inwerkingtreding van de Arabische Verklaring van de Rechten van de Mens en agiteert intensief tegen Israël, zoals Weimer in zijn gedenkwaardige ntv-artikel stelt:

“Louise Arbour wordt niet alleen beschouwd als de “moeder van het migratiepact”, ze is ook een gepassioneerde politiek activist. Decennialang heeft ze de politiek van minderheden en het internationaal recht vanuit een links-liberale positie nagestreefd; haar politieke tegenstanders noemen haar “kameraad Louise”.

Als commissaris voor de mensenrechten van de Verenigde Naties heeft zij regelmatig het buitenlands beleid van de VS aangevallen, evenals Israël of haar eigen regering in Canada, die naar verluidt te weinig zou doen voor de Indiaanse oerbevolking. Arbour plaatst zichzelf ook in politieke brandnetels toen ze het Arabische Handvest van de Mensenrechten verwelkomde, dat zowel Israël beschuldigt van racisme als het zionisme wil “elimineren”. Pas na felle kritiek van westerse staten distantieerde Arbour zich van sommige uitspraken van deze verklaring.”

Tichy’s inzicht stelt ook de juiste en logische vragen:

 • “Wie precies heeft dit initiatief voor de federale regering  uitgevoerd, wanneer en hoe?
 • Waarom beweren zovelen in de politiek en de media dat Duitsland met een tegenstrijdige, multi-interpretabele tekst van het VN-migratiepact moet omgaan, als het startpunt voor de oprichting ervan te vinden is in Berlijn en in Bern zelf?
 • Waarom verbergen en camoufleren de deelnemers en verantwoordelijke personen op de hiërarchie-ladder vanaf de kanselier naar beneden hun eigen auteurschap ?
 • Waarom deze eenzijdige nadruk op de voordelen van migratie?”

De 57 islamitische staten, voor wie dit VN-verdrag echt een win-win situatie is, staan stevig aan de kant van Merkel en Arbour: op deze manier kunnen zij hun overtollige bevolking naar Europa vervoeren en zo de islamisering bevorderen. Dit wordt steeds meer erkend door de nog steeds denkende regeringen van de westerse wereld. Uiteindelijk zal alleen Duitsland de bestemming zijn van alle islamitische economische vluchtelingen, die ons land in de nabije toekomst zullen vernietigen.

Een van de 56 verzoekschriften die tegen het VN-pact zijn ingediend, is nu na een harde strijd tussen de betrokken partijen en de AfD gepubliceerd op de petitiepagina van de Bundestag. Verzoekschrift 85565 is afkomstig van een aanvrager in Beieren. Dit werd voorafgegaan door een vergadering van de Commissie Verzoekschriften op woensdag. Het stemgedrag van de betrokken partijen is bijzonder spannend, zoals Junge Freiheit meldt :

“De commissie verzoekschriften van de Bondsdag heeft woensdag besloten een petitie tegen het VN-migratiepact te publiceren. De commissieleden van de Unie, SPD, AfD en FDP hebben in een besloten vergadering tegen de Groenen en de linkse partij gestemd voor een overeenkomstige motie van de AfD.”

De vijand bevindt zich, zoals zo vaak, aan de linkerkant:

Groenen en links. De SPD heeft immers de kant van de AfD en de leden van de CDU/CSU en FDP gekozen, die in dit geval nog steeds helder denken. Het is nu onze eerste patriottische plicht om deze petitie te ondertekenen en zo het verzet tegen dit acute gevaar voor ons land te ondersteunen.

Bron:

Der UN-Migrationspakt entstand unter Federführung Merkels

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Het migratiepact is achter de schermen tot stand gekomen onder auspiciën van het Merkel-systeem

 1. Wij blijven tegen de invasie.

  Like

 2. “talrijke constructiefouten”? Het is een regelrechte ramp. En inderdaad, ik denk dat de conclusie juist is dat merkel inderdaad alsnog rechtvaardiging zoekt voor wat nu al de meest catastrofale denkfout van de 21e eeuw kan worden genoemd, slechts drie woorden: ‘wir schaffen es’. Ook in de Nederlandse politiek zien we dit soort constructies, voorbeeld: de overheid heeft de AOW al naar de knoppen geholpen, nu zoeken ze rechtvaardiging dat ze niets fout hebben gedaan door te trachten om de pensioenfondsen ook naar de knoppen te helpen.

  Qua stemgedrag zitten we voor een dilemma: Kies je voor ‘rampzalig links’ of ‘vals rechts’? Maar zoals Johan Derksen het al zei, gelukkig hebben we nu een alternatief. Voor mij is dat PVV en voor vele anderen FVD. Met beiden is naar mijn mening niets mis.

  Like

 3. antiislamnu // november 26, 2018 om 22:49 //

  Zonder enige schaamte drijft de zeer giftige slang merkel Europa naar de afgrond.
  Waarneer komt het volk nou eindelijk in opstand

  Liked by 1 persoon

 4. Laten we beginnen met het Volksreferendum Buiten de Kiesraad. Daarmee dwingen we een discussie af zonder inmenging door de overheid.
  http://www.burgercomitenl.nl

  Je hoeft niet mee te doen, je kunt en mag het wel.

  Like

 5. Het is geschreven in het merkelliaans, duss!!!
  Ik hoop dat ze bij haar de stoep vol schijten,
  En dan mag ze niet zeggen bah wat vies
  Ja dat staat er in!

  Like

 6. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 04:44 //

  Nimmer gebruik ik het woord kanker, maar vergeef mij voor één keer.
  DUITSLAND met als bron MERKEL is het kwaadaardige kankergezwel van Europa gebleken en zal helaas van daaruit metastaseren. Europa zal binnen enkele decennia of eerder reeds terminaal zijn en een prooi voor de rest van de hyena’s rondom Europa.

  Liked by 2 people

 7. Ik ben er trouwens zeker van dat Merkel dit idee heeft opgedrongen: “We moeten…”

  Like

 8. Van nationaal belang?
  Heeft iemand hierom gevraagd?
  Mensen worden barbaars uitgemoord, vrouwen verkracht en gemutileerd, maar daar zwijgen we over.

  Liked by 2 people

 9. Het zijn een stelletje gekken die de kluts kwijt lijken te zijn.

  Like

 10. Dat groengekafte boek, wat Angela Merkel sinds 2015(?) steeds met zich meenam en aandachtig bestudeerde.. is daarvan de titel (hier) bekend?

  Like

 11. Het Mirakel Merkel misschien? Die heeft een groene achterkant? Zal wel een soort van zelfverheerlijking zijn als ze dat boek steeds met zich meedraagt.
  https://www.bol.com/nl/f/het-mirakel-merkel/9200000005537671/

  Maar hoezo? Wilde je het kopen dan?

  Like

 12. Veel nare dingen beginnen met M, ik krijg hier migraine van, moedeloosheid, meningokokken,
  Malaise, minderwaardigheidscomplex, midlifecrisis, mond en klauwzeer,malaria,
  En dat allemaal tegelijk, mijn hemeltjelief

  Like

 13. Die Merkel moet eens flink uitgewoond worden door die varkens misschien gaat ze een ander toontje praten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s