Nieuw

Het lijkt er op dat hier een onbewapende Franse demonstrant wordt neergeschoten

Het beeld wordt een aantal maal teruggespoeld en herhaald, vertraagd, en de vrouw die commentaar geeft zegt een aantal maal “regard”, kijk – “une boulle”, een kogel – “et il tomb”, en hij valt.

En dan gaat een van de demonstranten op een wel heel onnatuurlijke manier neer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Het lijkt er op dat hier een onbewapende Franse demonstrant wordt neergeschoten

 1. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 04:23 //

  Voor Macroniveau maar te hopen dat deze man niet door een (rubber)kogel is getroffen met de dood als gevolg en derhalve ten gronde stort.
  Want dan is het crisis in Frankrijk en wil men de scalp van Macron.
  Hopelijk slaat alles over naar ALLE landen die te duchten hebben van al die Afrikaanse en islamitische migratie en daarmee gepaard gaande overlast.
  Doen benoem ik nog niet eens de reeds gevestigde Afrikaanse en islamitische orde die ook voor immense druk op onze sociale en democratische cultuur drukt.

  Liked by 1 persoon

 2. Steeds meer Europese landen gaan het VN akkoord van Marracesch niet tekenen maar Laffe Rutte houd zijn POOT stijf en zAdelt Nederland op net voor hij weggaat met een enorm probleem voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen maar dat interesseert hem niets en gaat nog steeds voor eigen glorie.
  Deze man heeft in 12 jaar NIETS gepresteerd waar Nederland van geprofiteerd heeft alleen de hoge heren en multinationals maar heeft de ondergrens totaal overgeslagen en in armoede laten komen.
  Hij heeft de bevolking als een citroen uitgeknepen en is daar nog steeds mee bezig ,deze man die lid is van de MEEST corrupte partij ooit in Nederland is een soort NSB en er op uit Nederland te vernietigen en hij lacht er nog bij ook en denkt SUKKELS.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s