Nieuw

De Inversie Agenda

We leven nu in de laatste fase van een plan om het individu en de samenleving van de natuurlijke orde af te wenden. Het plan zal als een succes worden beschouwd wanneer de meeste mensen op deze planeet omgekeerd aan hun biologie en natuur leven en gaan geloven dat een omgekeerde werkelijkheid altijd een normale toestand is geweest.

De elites voeren de inversie uit om de mens zodanig te verzwakken dat hun heerschappij nooit zal worden bedreigd. In feite creëren ze een permanente slavenklasse die net zo onbekwaam is om hun meesters omver te werpen als een kudde koeien niet in staat is om de boer die ze bezit te doden, ook al stammen die koeien af van krachtige stieren die alleen met gespecialiseerde training of wapens kunnen worden bedwongen. Er is geen betere manier om mensen te verzwakken dan hun natuurlijke krachten weg te nemen, ze tegen elkaar op te zetten door middel van een veelheid aan verzonnen identiteiten en hen ervan te overtuigen dat kracht alleen kan komen in hedonistisch genot dat zich richt op voedsel, entertainment en sodomie.

Hier zijn de acht meest verontrustende inversies die momenteel plaatsvinden…..

1. Heteroseksuele seks is verkrachting

U herinnert zich misschien nog de “alle seks is verkrachting” canard van de krankzinnige joodse feministe Andrea Dworkin, die beweerde dat heteroseksuele gemeenschap “gewelddadig” is. Dat was slechts een testlancering voor de echte deal. Vele jaren later, verklaarde een ander Joods elitefiguur, Ezra Klein, dat de mensen een “koude piek van vrees” zouden moeten voelen alvorens om het even welke seksuele verhouding in werking te stellen. Dit doel wordt bijna bereikt.

De tussenstap voor het classificeren van alle heteroseksuele seks als verkrachting is het vergiftigen van mannelijke – vrouwelijke relaties met het idee van seksuele “toestemming”, die nooit echt geverifieerd kan worden zonder video- en audio-opnames. Zelfs als je seks opneemt, zal al snel worden gedicteerd dat mannen geen toestemming hadden als een vrouw nee zei met haar innerlijke stem. Het maakt niet uit dat de man het woord “nee” nooit gehoord heeft zolang de vrouw het dacht, en het feit dat hij niet stopte maakt hem tot een verkrachter die op zijn minst uit zijn baan moet worden verdreven en zijn reputatie moet worden geruïneerd. Veel mannen zullen door dit scenario hun leven laten verwoesten totdat elk geval van heteroseksuele seks als verkrachting kan worden geïnterpreteerd als de beschuldigde man een baan heeft die een vrouw graag wil of als hij op enigerlei wijze een bedreiging vormt voor de inversie-agenda.

Tegelijkertijd zal het bijna onmogelijk zijn om homoseksuele seks als verkrachting te classificeren. Het maakt niet uit dat de meeste homoseksuele seks plaatsvindt onder een drugsroes, want als de seks gay was, is alles in orde. Dit zal ertoe leiden dat veel mannen overwegen om sodomie na te streven als een middel om niet aangevallen te worden, wat precies is wat de elites willen.

Niet alleen biedt homoseksualiteit een betrouwbare methode van bevolkingsbeperking, maar de daad van sodomie zet je op een loopband van drugsgebruik, seks en materieel consumentisme, alle gewoonten van een perfect gecontroleerde slaaf. Bedenk dat de promotie van anale seks in heteroseksuele pornografie een tussenstap is om mannen op te warmen tot het idee dat een gat een gat is, en als een vrouw plezier kan bieden via haar rectum dan kan een man dat ook.

2. Kerngezinnen zijn fascisme

De volgende stap is om de familie-eenheid af te beelden alsof Hitler het heeft uitgevonden. De eerste fase van deze inversie is om het alleenstaande moederschap te verheerlijken en vrouwen ervan te overtuigen dat ze dapper en sterk zijn om een lading sperma te nemen van een man die niet van hen houdt of zich aan hen wil binden. Deze nieuwe “alleenstaande moeder” identiteit is de kracht die zich kan richten tegen getrouwde en traditionele moeders, want de elite zal het creëren van een identiteit alleen toestaan als het kan worden gebruikt als een offensief wapen (let op hoe ze de organische vorming van een echt mannelijke identiteitsgroep niet toestaan).

De volgende fase, die net begonnen is, is om te beweren dat kinderen uit nucleaire families “oneerlijke voordelen” hebben ten opzichte van eenouder- en homoseksuele families, en dat er meer geld of voordelen moeten worden gestoken in het helpen van de laatste groepen. Regeringen zullen de belastingwetgeving aanpassen om heteroseksuele mannelijke bachelors en nucleaire gezinnen te straffen, terwijl ze miljarden dollars uitgeven aan omgekeerde “families”. Net als bij de heteroseksuele inversie weten de elites hoe ze stimulansen kunnen creëren die mensen tegen hun natuurlijke instincten doet indruisen.

De laatste stap zal zijn om de wet te gebruiken om te beperken hoeveel kinderen normale gezinnen kunnen hebben, vergelijkbaar met het één-kindbeleid van China, en dan die kinderen verwijderen onder valse beschuldigingen van misbruik om geplaatst te worden in omgekeerde huishoudens waar misbruik zeker zal voorkomen. Er kan zelfs een punt komen waarop heteroseksuele paren goedkeuring van de overheid nodig hebben voordat ze in staat zijn om kinderen die ze maken te houden, en dat veronderstelt dat vaccins en andere chemicaliën het grootste deel van de bevolking niet steriliseren.

3. Verdienste is privilege

Als je een IQ hebt boven de 100, werkethiek bezit en mentale discipline kunt opbrengen om je lot in het leven te bevorderen, had je een bevoordeelde opvoeding ten koste van andere achtergestelde groepen, of je behoort tot een ras dat in het verleden anderen gekoloniseerd heeft. Uw prestaties, zorgvuldige planning en hard werken zijn eigenlijk indicatoren die erop wijzen dat u anderen in bedwang houdt en hen berooft van succes.

We begonnen het begin van deze omkering voor het eerst te zien met positieve discriminatieprogramma’s waarmee gekwalificeerde blanke kandidaten terzijde konden worden geschoven ten gunste van minderheden die minder geschikt waren voor dezelfde functies. Ik zag dit uit de eerste hand op de universiteit toen veel van mijn zwarte klasgenoten werden toegelaten tot de medische school met een medische examen (MCAT) score die zou hebben geresulteerd in een automatische afwijzing van een blanke of Aziatische klasgenoot.

Vandaag de dag worden mannen afgewezen voor banen ten gunste van minder gekwalificeerde vrouwen en minderheden, niet uit naam van positieve actie, maar vanwege “spontane” initiatieven van alle grote bedrijven die hun sociaal beleid coördineren dankzij het feit dat ze eigendom zijn van dezelfde kleine groep institutionele beleggers, staatsinvesteringsfondsen en hedgefondsen. Het is nuttig om bedrijven te zien als het zoveelste middel om de grote omkering in te luiden. CEO’s zijn slechts werknemers, marionetten van schaduwfiguren die hoger op de elite-ladder staan.

Veel talentvolle mannen zijn nu gestopt met ‘witte boorden werk’. Jongere mannen besluiten niet naar de universiteit te gaan of hun stempel te drukken op het bedrijfsleven. Dit is volgens plan: het plan is dat mannen zo ver verwijderd zijn van de maatschappelijke macht als mogelijk. Binnenkort zullen de mensen die in aanmerking komen voor de belangrijkste, goedbetaalde banen degenen zijn die behoren tot een historische of verzonnen slachtofferklasse, een flamboyante homoseksueel of een minderheid wiens geslacht onduidelijk is. Ze zullen hun baan behouden als ze incompetent zijn, zolang ze zich aan de agenda houden.

4. Pedofilie is natuurlijk

De moeilijkste omkering om te accepteren is het normaliseren van pedofilie tot een standaard seksuele geaardheid die wordt gezien als een “gezonde” manier om de intieme liefde met kinderen tot uitdrukking te brengen. Pedofilie wordt al achter gesloten deuren gedaan in de amusements- en overheidssfeer, maar het zal binnenkort openlijker worden getoond zoals we dat zien met de verheerlijking door de media van kleine kinderen die “besloten” om van geslacht te veranderen.

Er zullen grote inspanningen worden geleverd om kinderen en hun deugdzame ouders te leren vertrouwen op degenen die het gevaarlijkst zijn voor kinderen: homoseksuelen en transseksuelen. In feite zal de kinderlokkerij op nationale schaal worden geïnstitutionaliseerd. Een goed voorbeeld hiervan is het Drag Queen Story Hour programma, waar walgelijke dragmonsters voorlezen aan kinderen in openbare bibliotheken. Het effect van dit programma, dat wordt gefinancierd door belastingbetalers en globalistische groepen, is om kinderen te leren dat seksuele afwijkingen veilig zijn en vertrouwd moeten worden. Veel ouders betalen eigenlijk geld om de kans te vergroten dat hun kinderen worden gemolesteerd.

Een indicator dat deze inversie voltooid is, is wanneer mensen beweren dat het gemolesteerd zijn als kind (mogelijk gemaakt door hun ouders) een empowermentervaring was die hen in staat stelde te begrijpen wie ze werkelijk waren (een homoseksueel die van drugs en sodomie houdt). We zagen hier eigenlijk een warming-up voor met Milo Yiannopoulos, die beweerde dat het lastig vallen door een katholieke priester als kind een lonende “coming-of-age” ervaring was die hem in staat stelde om te “ontdekken” wie hij was. Degenen die niet zijn gemolesteerd, zullen worden gezien als zowel homofoob als transfobisch, onderdeel van een bevoorrechte klasse die minder maatschappelijke voordelen zou moeten genieten omdat ze als kind niet verkracht wilden worden.

5. Schoonheid is lelijk

Schoonheid is een vorm van genetisch voorrecht. Mooie mensen kregen enorme fysieke voordelen omdat hun voorouders hun eigen onwettige voordelen gebruikten om op een superieure manier te fokken. Hetzelfde geldt voor prachtige kunst, architectuur en kleding. Het zijn allemaal tekenen van een verleden waarin minderheden en sodomieten werden onderdrukt.

‘Body positivity’ is het meest voorkomende middel om deze omkering te bevorderen, die onlangs heeft geresulteerd in een mammoetvrouw die de cover van de Britse editie van Cosmopolitan magazine sierde.

Een ander geval van het gebruik van basisprikkels om inversie te bevorderen, is dat een vrouw al snel leert dat het feit dat ze iets mooier is, minder voordelen in het leven oplevert dan het feit als ze nogal lelijk is. Ze ziet uit de eerste hand hoe de cultuur snel een vrouw aanbidt die haar lichaam met tatoeages vervormt, enorme hoeveelheden gewicht wint en haar haar blauw kleurt. Een vrouwelijk gedrocht wordt feitelijk gezien als deugdzaam omdat ze historische opvattingen van schoonheid verwerpt die “verouderd” en “racistisch” zijn.

Deze omkering zal het moeilijkst uit te voeren zijn omdat mensen een sterk instinctief verlangen naar schoonheid hebben, maar ik geloof dat de elites nog steeds zullen slagen zolang de bevordering van lelijkheid samenvalt met financiële voordelen en status. Begrijp dat mensen van alles overtuigd kunnen worden door volharding en het gebruik van prikkels.

Muziek is ook een belangrijk gebied waar schoonheid wordt vernietigd. Laten we een van mijn favoriete klassieke liederen, Claire De Lune van Claude Debussy (1905), vergelijken met een recente nummer één hit, In My Feelings van Drake (2018).

Now let me see you
Bring that ass, bring that ass, bring that ass back!
B-bring that ass, bring that ass, bring that ass back!
Shawty say the nigga that she with can’t hit
But shawty, I’ma hit it, hit it like I can’t miss
Now let me see you
Clap that ass, you’re the only one I love
Clap that ass, clap-clap that ass!
Bring that ass back!

Drake’s nummer bevat zinnen die je buiten een slijterij in het getto hoort, maar de beat en melodie zijn zo ontworpen dat ze een wormgat in je hersenen graven. Deze techniek opent de deur voor gedegenereerde teksten die door je onderbewustzijn worden geabsorbeerd, waardoor je gedrag wordt beïnvloed. Terwijl Claire De Lune je kan motiveren om een wandeling te maken in een prachtige tuin, kan In My Feelings ervoor zorgen dat je op zoek gaat naar een getatoeëerde, promiscue vrouw en een relatie met haar onderhoudt.

Als je eenmaal de lelijke kunst, muziek, beelden, gebouwen en mensen in je omgeving hebt geïnternaliseerd, zul je al snel niet meer in staat zijn om schoonheid te waarderen of zelf te creëren. Wanneer de inversie is voltooid, zult je oudere werken van schoonheid zien als “out of style” of lelijk.

6. Vrouwelijk is mannelijk

Deze omkering begon met vrouwenkiesrecht, een subtiele manier om mannen te degraderen als leiders van hun gemeenschappen en naties. Na het geven van kiesrecht aan vrouwen, moesten hun gevoelens worden gesust toen het aankwam op het organiseren van de samenleving, een rampzalig resultaat dat de politiek ver naar links heeft gedreven in een verbluffend korte tijd.

Om vrouwen aan het werk te krijgen, moeten ze mannelijke trekken leren om het resultaat van een bedrijf te verbeteren en een inkomen te verdienen dat hen “onafhankelijk” maakt. Als je de zinsnede “vrouwelijke empowerment” hoort, hoor je eigenlijk “vrouwelijke mannelijkheid”. Elke eenheid van mannelijkheid geïmplanteerd in een vrouw moet dan een eenheid van vrouwelijkheid vervangen, wat resulteert in de kille, koude en vaak vulgaire vrouwen die we vandaag de dag hebben.

Het laatste stadium van deze omkering is het wissen van alle mannelijkheid bij mannen door middel van soja, vaccins en educatieve propaganda met de bedoeling om mannen los te weken van leidinggevende functies om de zonden van het historisch patriarchaat goed te maken. Elke mannelijkheid die bij mannen wordt getoond, zal worden uitgeroeid, zodat alleen vrouwen een onschadelijke versie van mannelijkheid kunnen laten zien die geen werkelijke kracht achter zich heeft. Vrouwen moeten de leiders en de grote bazen worden gemaakt, maar omdat hun aard ongeschikt is voor kracht, zullen verschillende bureaucratieën en organisaties hun functie verliezen en afglijden naar het niveau van incompetentie dat we in de derde wereld zien.

Het meest nuttige effect van het uitroeien van mannelijkheid is om de weerstand van mannen te verzwakken, waardoor het bijna onmogelijk voor hen wordt om terug te vechten tegen onderdrukking. Dit moet gebeuren voor de elites om hun doel van een permanente slavenklasse te bereiken. De ‘gezonde mannelijkheid’ die ze mannen hebben geleerd, is in feite ‘gezonde vrouwelijkheid’, en de empowerment die ze vrouwen leren is eigenlijk mannelijkheid. Als je eenmaal begrijpt dat deze omkering plaatsvindt, is het gemakkelijk om de spreekpunten en heropvoedingsprogramma’s die uit het systeem komen te decoderen, of het nu gaat om onderwijs, media, overheid of een andere instelling die ze besturen.

7. Blank is fout

De volgende omkering is het demoniseren van het blanke ras, het verkleinen van de blanke bevolking en het verarmen van de bevolking, zowel economisch als spiritueel. Omdat blanken een belangrijke rol speelden bij het koloniseren van andere naties, maar laten we hun joodse geldschieters en slaven niet noemen, moeten ze hun privilege controleren door plaats te maken voor andere rassen en af te sterven. Anti-blanke haat zal steeds schaamtelozer worden naarmate ze zich klaarstomen om de definitieve doodsteek toe te passen.

Het blanke ras is het best in staat om de elites te weerstaan. Daarom wordt er zoveel energie in gestoken om het te vernietigen. Andere rassen zijn gewoon niet sterk genoeg om een geglobaliseerde elitekracht te verslaan die tentakels heeft in elk land behalve Iran, Syrië en Noord-Korea. Moslims worden als een viool bespeeld door verdeel-en-veroveringsstrategieën en Afrikanen zijn niet bedreven in mondiale denkwijzen. Aziaten zijn te volgzaam ten opzichte van autoriteit om zich te verzetten, en lijken deel uit te willen maken van het systeem dat hen grote rijkdom belooft. daarnaast is er nog altijd Rusland, dat ik als een wild card zie, maar met een centrale bank van Rothschild is het twijfelachtig of ze even onafhankelijk zijn als velen denken.

De rest van de wereld bestaat uit shitholes die nauwelijks hun eigen economie kunnen beheren. Als de blanken eenmaal zijn vernietigd, en ik denk dat ze uiteindelijk zullen worden gedegradeerd tot het niveau van de arme Ierse aardappelboeren van weleer, zijn we in voor een duistere tijd, omdat niemand anders in staat zal zijn om terug te vechten tegen tirannie. Als troostprijs zullen we tegen de tijd dat dit gebeurt dood zijn.

De trieste ironie van deze omkering is de rol die de blanke vrouwen uit de middenklasse hebben gespeeld bij het ondersteunen van de inversieagenda, misschien omdat hun leven te comfortabel is geworden, of omdat hun mannen te zwak zijn geworden. Ze zullen geschokt zijn om te zien dat zij en hun kinderen (ervan uitgaande dat ze die hebben) geneutraliseerd worden. Dit zal op korte termijn tot gevolg hebben dat er meer vrouwen naar rechts komen, maar dan is het te laat.

8. Wetenschap is God

De laatste inversie is om God, een spiritueel concept dat alles wat bekend en onbekend is, te vervangen door “wetenschap”, die gemakkelijk kan worden beïnvloed door de krachten – die zijn – om tot conclusies te komen die overeenkomen met de huidige agenda (bijv. de opwarming van de aarde). Studies zullen alleen worden uitgevoerd wanneer er een stimulans is om tot een bepaalde “waarheid” te komen, en wanneer echte waarheden verborgen moeten worden gehouden, zoals het feit dat homoseksuelen de belangrijkste drijfveren zijn van de aids-epidemie en geneigd zijn om kinderen die ze adopteren te molesteren, zullen er eenvoudigweg geen studies over deze kwestie worden gedaan, of ze zullen niet worden gepubliceerd.

Zelfs zonder invloed van de elites is aangetoond dat de meeste wetenschappelijke studies, zelfs in de medische wetenschappen, niet-reproduceerbaar zijn. Met andere woorden, het is rotzooi, net als de medicijnen die mensen gebruiken als gevolg nav. deze valse onderzoeken. Het geloof dat de meeste mensen hebben in de wetenschap is net zo groot als wat gelovigen hebben in God, en als iemand naar hen toe komt met een “studie” of “feitencheck”, nemen ze het als evangelie omdat het overeenkomt met het omgekeerde wereldbeeld dat ze geprogrammeerd gekregen hebben om te geloven.

De gemakkelijkste mensen om inversies aan op te dringen, zo blijkt, zijn degenen die niet in God geloven, omdat ze onmiddellijk alles wat met het verleden te maken heeft, inclusief oude wijsheid of gewoon gezond verstand dat duizenden jaren heeft kunnen overleven, negeren, in ruil voor een trendy nieuwe studie die gebruik maakt van een lage sample size, en die niets bewijst.

Begrijp dat de wetenschap alleen kan waarnemen wat er te zien is, maar een groot deel van het universum bestaat uit elektromagnetische golfspectra en donkere materie die we niet kunnen zien of precies kunnen meten. Een geloof in de wetenschap alleen is in strijd met de aard van het bestaan zelf, namelijk dat de mens slechts een klein deel van het geheel kan begrijpen of waarnemen. Het versmalt de werkelijkheid in zo’n kijkgat dat het voor de elite gemakkelijk wordt om dat kleine beeld in te vullen met alleen informatie en percepties waarvan ze willen dat hun slaven het geloven.

Ik ben op het punt aangekomen dat ik automatisch alle wetenschap van de dag afwijs als slechts een geavanceerde vorm van propaganda. Dit omvat evolutie, een belangrijke uitvinding in het doden van God. Als er nieuwe wetenschap wordt gepubliceerd en gepromoot, en er is “consensus” over, dan beschouw ik het als een heuristiek dat het eigenlijk vals is, en het tegendeel waarschijnlijker is om waar te zijn. Zonder zelfs maar een wetenschapper te zijn, kun je de echte waarheid gemakkelijk begrijpen door te geloven in het tegenovergestelde van wat je verteld wordt om te geloven.

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn de elites vrij ver met het voltooien van de bovenstaande acht inversies. Ik zou schatten dat ze het hele plan voor 75% voltooid hebben, en haast hebben omdat ze de overwinning aan de horizon zien. Het probleem met haasten is dat ze fouten zullen maken die veel slaven wakker maken, maar ze zijn ervan overtuigd dat hun kracht sterk genoeg is om deze “lekkage” aan te pakken. Een man die tegen de inversieagenda ingaat, kan worden vernietigd met verzonnen seksuele misdaden, geïntimideerd door ingehuurde straatmisdadigers (Antifa), of online gecensureerd.

Wanneer de kunstmatige intelligentieprogramma’s van de elite beginnen, en de slaven zich er naar voegen zoals ze zich vrijwillig aan elk ander elitemechanisme van controle hebben onderworpen, zal de weerstand veel moeilijker zijn dan het nu is, maar zoals Alexandr Solzhenitsyn heeft uitgelegd in The Gulag Archipelago, om een grot in te laten storten, hoef je alleen maar met een kleine barst te beginnen. Ze hebben het grootste deel van de mensheid onder controle kunnen houden, maar het feit dat u bestaat, en deze woorden nu leest, toont aan dat veel mensen nog steeds verlangen naar de waarheid en voor zichzelf kunnen denken.

Hoe ver u of ik gaan om de beperkte vrijheden die we nog hebben te behouden, zal binnenkort worden getest. Wanneer ze voor je komen en eisen dat je hun inversies aanvaardt met de dreiging vernietigd te worden, wat ga je dan doen? Ik heb diep over deze vraag nagedacht en ben tot een antwoord gekomen dat volgens mij mijn lot heeft bezegeld.

Bron:

The Inversion Agenda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on De Inversie Agenda

 1. “Het laatste stadium van deze omkering is het wissen van alle mannelijkheid bij mannen door middel van soja”

  En nu niet denken dat biefstukken en bier wel mannelijk zijn want hop bevat vrouwelijk oestrogeen (daarom krijg je er een bierbuik en borsten van … ) en koeien zijn volgespoten met groeihormonen … En als dat niet de das omdoet dan zijn het wel de medicijnrestanten en synthetische stoffen die men door het drinkwater roert omdat ze de rotzooi er niet uit kunnen filteren en bedrijven en particulieren maar rommel door het afvoerputje blijven spoelen. Niemand die er om maalt want mannelijkheid? Gevaarlijk.

  Liked by 1 persoon

 2. edwin vissers // november 26, 2018 om 18:53 //

  Bijbels ,ik ga heel veel bidden .

  Liked by 1 persoon

 3. Het is en blijft een gekkenwereld. En ik zal wel ouderwets zijn met gewone man-vrouw tevreden zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. Het belangrijkste wordt uit het oog verloren, want het is telkens ontkent.
  Sodomie is al eeuwen lang binnen de elite als iets normaals beschouwd en toegepast en het wordt nog steeds op grote schaal toegepast, pedofilie, kindermoord, sexuele rites enz.
  De elite is een duivelse genootschap.

  Liked by 2 people

 5. ronjaspers // november 27, 2018 om 18:26 //

  Extreem links had 40 jaar geleden preventief geruimd moeten worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s