Nieuw

De invasiekolonisten aan de Amerikaanse grens willen geen werk maar geld

De niet-blanke invasiekaravaan in de Mexicaanse grensstad Tijuana heeft een aanbod van de Mexicaanse autoriteiten om 10.000 banen onmiddellijk beschikbaar te stellen verworpen en in plaats daarvan hun eis hernieuwd dat blanke Amerikaanse belastingbetalers hen geld, eten en accommodatie geven.

Volgens de correspondent van Deutsche Welle in Tijuana “proberen de lokale autoriteiten hun banen aan te bieden in de Mexicaanse grensstad. Maar de meeste migranten zijn vastbesloten om de VS te bereiken”.

De invasiekaravaan – die naar schatting al 7.000 mensen telt en met de dag groeit – kampeert in Tijuana, Mexico, “en eist dat de Amerikaanse autoriteiten hun asielaanvragen aanvaarden”.

“We kunnen niet langer wachten”, roepen de indringers, “laten we oversteken”.

Volgens het rapport zijn veel Tijuana locals de invasie “zat”, en sommige “dragen rode Donald Trump-achtige baseball caps met de tekst “Make Tijuana Great Again”.

Juan Manuel Gastélum, burgemeester van Tijuana (twitter)

Afgelopen zondag verzamelden zich ongeveer 1.000 inwoners om te protesteren tegen de instroom van migranten, met het gezang ‘Nee tegen de invasie, ja tegen migratie'”.

Luis Rodolfo Enriquez runt een uitzendbureau in de buurt van het indringerskampt. “In de eerste paar dagen kwamen er slechts een paar dozijn de vacatures bekijken”, vertelde hij aan DW. Er zijn ongeveer 10.000 openstaande vacatures in Tijuana. Enriquez is ervan overtuigd dat de helft van de indringers een baan kan krijgen als ze dat willen, en dat mensen met en zonder kwalificaties een kans hebben om werk te krijgen.

Bij het rekruteringsagentschap van Enriquez, kunnen de werkgevers potentiële arbeiders ontmoeten, en achterin de zaal, geven de immigratieraadsleden tijdelijke werkvergunningen uit. Overal in de stad staan in de winkels borden met de tekst “personeel gezocht”.

Bij de grensovergang vertellen de Mexicaanse autoriteiten de indringers dat Tijuana veel werkgelegenheid heeft. Maar de meeste “zijn vastbesloten om de VS te bereiken”, voegt het rapport eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De invasiekolonisten aan de Amerikaanse grens willen geen werk maar geld

 1. tim pietersen // november 27, 2018 om 00:45 //

  will the grabblers give it to them? (or the taxpayers)

  Like

 2. Jack vanderVeen // november 27, 2018 om 04:15 //

  Zwarten, men heeft ze er ooit gratis bijgekregen en indien bij behoefte aan meer bijgekocht. Nu zou men wensen dat er marsmannetjes zouden komen om ze allemaal in één klap op te kopen.
  KOPEN? We geven die mennekes er zelfs nog dik geld bij.
  Wordt het stuk vreedzamer op aarde en minder kommer en kwel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s