Nieuw

COMMIETUBBIES: Conspiracy Theory Claims BBC Used ‘Teletubbies’ To Push Leftie Communist Pro-Gay Agenda

Not since the controversial early episodes of Zoom has a childrens’ television program generated as much debate as Teletubbies, the British show featuring four seemingly lovable little critters. Are they hallucinogenic? Is their endless baby-talk stunting the vocal development of a generation’s worth of kids? Are they (gasp) gay?

Who cares? All this meaningless talk only serves to mask a much more serious problem: the myriad of subliminal pro-communist messages this so-called “educational show” uses to bombard our unsuspecting children, the ones most susceptible to its siren call. Skeptical? Read on, and judge for yourself.

How can four pudgy muppets espouse the myriad values of a complex socioeconomic system like communism? Through the same simple imagery the show uses to reach small children — colors and size, used to illustrate the dialectic nature of the evolution of communist thought and so-called “progress.”

Read more:

CommieTubbies A Serious Look at a Serious Problem

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s