Nieuw

Afghaanse migrant die asiel kreeg om aan verkrachting te ontkomen, heeft nu zelf een 15-jarig Zweeds meisje verkracht

Ruhollah Karimi, 17 jaar oud, kreeg vorig jaar asiel in Zweden. Als reden voor asiel verklaarde hij dat hij bang is om seksueel te worden mishandeld in zijn geboorteland Afghanistan, waar een traditie van “dansende jongens” bestaat, die door oudere mannen worden verkracht.

Minder dan een jaar later nam hij echter deel aan een groepsverkrachting van een 15-jarig Zweeds meisje. Hij werd veroordeeld, maar niet uitgezet – omdat hij nog steeds het “gevaar loopt in Afghanistan verkracht te worden”.

Twee migranten uit Afghanistan werden onlangs veroordeeld wegens een ernstige verkrachting van een 15-jarig meisje. De groepsverkrachting vond plaats op 2 september van dit jaar, onder een brug naast het centraal station in Stockholm.

Ruhollah Karimi werd veroordeeld tot tien maanden interne zorg. De aanklager eiste uitzetting, maar de districtsrechtbank is van mening dat hij nog steeds het risico loopt om in Afghanistan seksueel te worden mishandeld en daarom in Zweden mag blijven.

Mahdi Mohammadi, 19 jaar, werd veroordeeld tot twee jaar en zes maanden gevangenisstraf. Hij wordt uit Zweden gedeporteerd, maar is weer welkom in 2028.

In het vonnis staat dat hij tegen het Zweedse Migratiebureau over zijn leeftijd heeft gelogen. En volgens hen had hij het land al een jaar voor de verkrachting hebben moeten verlaten, wat dus de verkrachting had kunnen voorkomen.

De twee verkrachters betalen in totaal 17.000 euro schadevergoeding aan het meisje.

Bron:

Afghan migrant who got asylum to avoid being raped, has now raped a 15-year-old Swedish girl himself

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s