Nieuw

Syria blames foreign states for Aleppo ‘toxic gas attack’, calls for UN to step in

The militant shelling of Aleppo was the result of some countries’ attempts to “facilitate” delivery of chemicals to terrorist groups, Damascus said. Syria now calls for the UN to act against states supporting terrorism.

At least 46 people, including 8 children have been hospitalized in Aleppo with symptoms of gas poisoning from chlorine, according to the Russian military who sent special units to assist with treating patients after the attack. Syrian media say over 100 people were injured. The shelling that targeted residential areas of Aleppo on Saturday night is believed to have been launched from within the Idlib de-escalation zone, from an area controlled by the former Al-Nusra front.

Damascus said the attack aimed to further frame the Syrian government, according to Sana news agency. The Syrian Foreign Ministry called on the UN Security Council to immediately condemn the “terrorist crimes,” and take “deterrent and punitive measures against the states and regimes backing terrorism.”

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Syria blames foreign states for Aleppo ‘toxic gas attack’, calls for UN to step in

  1. tim pietersen // november 26, 2018 om 16:14 //

    interessant,

    tpo.nl is fucked by the way, ze laten geen reacties meer zien en je kunt alleen nog als betaald lid reageren (duus niet anoniem), wordt een soort gulag

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s