Nieuw

Rusland sluit de Zee van Azov af

Russische media melden dat Russische gevechtsvliegtuigen worden ingezet in het gebied van de Straat van Kerch, die de Zee van Azov en de Zwarte Zee met elkaar verbindt. Het Kremlin geeft de VS de schuld voor het creëren van een “provocatie”.

Belangrijke escalatie in de Oekraïneoorlog: Rusland heeft de sluiting van de Straat van Kerch voor commerciële schepen aangekondigd. In de praktijk betekent dit de blokkade van de zuidoostelijke zeehavens van Oekraïne, die een cruciale rol spelen in de Oekraïense economie.

De spanning loopt hoog op rond de Straat van Kerch, die de Krim van het vasteland van Rusland scheidt, nadat Oekraïense schepen de Russische grens hebben geschonden.

De Russische autoriteiten hebben drastische maatregelen genomen in een poging om provocaties te voorkomen van de Oekraïense marineschepen die de Straat van Kerch naderen terwijl ze zonder vergunning door de Russische territoriale wateren varen.

Rusland heeft letterlijk alle scheepvaart over de waterweg met behulp van een vrachtschip stopgezet. Video’s uit de scène die door de Russische media zijn uitgebracht, tonen een groot bulkvrachtschip met twee Russische militaire boten die onder de boog van de Krimbrug staan en de enige doorgang door de zeestraat blokkeren.

De woordvoerder van de Oekraïense marine, Oleg Chalik, heeft bevestigd dat drie Oekraïense marineschepen nog steeds wachten op doorvaart in de Straat van Kerch. De actie van #Rusland om de zeestraat te blokkeren is in strijd met hun inzet voor het VN-Verdrag inzake het recht van de zee (UNCLOS).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Rusland sluit de Zee van Azov af

 1. Zo te zien is niets te veel om een oorlog met Rusland te provokeren, Oekraïne is een marionet van de eu, en blijkbaar hebben de oligarchen besloten om de Russen nog een beetje verder te provoceren dan nodig is .
  Gevaarlijk spelletje , dit incident kan verstrekkende gevolgen hebben voor ons allemaal,benieuwd wat de mass media er gaat van maken , wat tja Rusland moet en zal gedemoniseerd worden…..

  Liked by 1 persoon

 2. Als de Russen Brussel nuken en Ankara idem, is er een hoop gekloot weg uit de wereld. Hang Soros ook nog weg in een parkje en een vat Anthrax op Mekka en we zijn in sneltrein vaart op weg naar een nieuwe wereld MET een toekomst.

  En de rest van die klieren, die zijn hun bescheming kwijt en maken niet lang meer geluid.

  Duchesne, met gasmasker en plastic laarzen op zoek naar zieke Anthrax dragende geit voor de volgende Ramadan.

  Like

 3. Ja en wij in Europa helpen die schurkenstaat. Dus zullen er ook wel last van krijgen.

  Like

 4. Like

 5. Like

 6. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Rusland sluit de Zee van Azov af – Poetin is wakker. No shit! | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s