Nieuw

Joods machtsnetwerk creëert een catalogus voor “het stoppen van antisemitisme”

Foto ter illustratie. Pixabay.

Een Joods machtsnetwerk heeft afgelopen week een catalogus van politieke voorstellen gepubliceerd over hoe het antisemitisme een halt toe te roepen. De catalogus bevat 19 voorstellen voor diverse acties die landen, organisaties en bedrijven moeten uitvoeren om de Joodse belangen te behartigen.

Eerder deze week verscheen een catalogus van politieke voorstellen over hoe het antisemitisme moet worden gestopt. De catalogus draagt de titel van de internationale conferentie “An End to Antisemitism!”. Deze werd in februari van dit jaar gehouden en wordt beschreven als het resultaat van deze conferentie, georganiseerd door het European Jewish Congress in samenwerking met een aantal universiteiten:

“Based on the contributions of participants to the international conference “An End to Antisemitism!”, Vienna, February 2018, organized by the European Jewish Congress, New York University, Tel Aviv University and the University of Vienna.”

In een persbericht over de presentatie van de catalogus wordt de catalogus een “belangrijke leidraad in de strijd tegen antisemitisme” genoemd. De catalogus bevat 19 items over verschillende acties die landen, organisaties en bedrijven moeten uitvoeren om de Joodse belangen te behartigen. Hieronder staan enkele van de items uit de eisenlijst:

 • Het bestrijden van antisemitisme moet op een onherroepelijke manier worden opgenomen in de wetten van elk land, bij voorkeur in de grondwet.
 • Wetgevers moeten een wettelijk kader creëren om antisemitisme effectief te bestrijden. Daartoe moeten de bestaande wetten worden versterkt en, indien nodig, nieuwe wetten worden gecreëerd om antisemitisme te bestrijden.
 • Alle landen en internationale organisaties moeten gedelegeerden aanstellen om antisemitisme te bestrijden.
 • Afhankelijk van de omvang moet elk land minstens één, zo niet meer, onafhankelijk instituut voor antisemitismestudies hebben.
 • Elk land moet de strijd tegen antisemitisme sponsoren met 0,02% van zijn jaarlijkse bruto binnenlands product.
 • Elke groep, organisatie of instelling moet 1% van zijn budget besteden aan de bestrijding van antisemitisme binnen zijn eigen gebied.
 • Bedrijven moeten worden aangemoedigd om geen zaken te doen met landen of organisaties die antisemitisme op enigerlei wijze ondersteunen.

De volledige lijst met suggesties is HIER (PDF) te vinden.

Bron:

Presentation of the Catalogue of Policies to Combat Antisemitism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Joods machtsnetwerk creëert een catalogus voor “het stoppen van antisemitisme”

 1. Alphons Mantel // november 25, 2018 om 14:53 //

  moslims trekken zich hier niks van aan en lezen de Koran

  Like

 2. Laten we NIETvergeten dat al deze ellende die nu plaats vind GEORGANISEERD is door JODEN en deze negers,Afrikanen,Turken en ander DOM volk gebruikt om ONS Europa om ver te werpen en te vernietigen om de JOODSE invloed nog groter te maken,zij hebben al vanaf W1 stapje voor stapje dit georganiseerd en hebben altijd in de slachtoffer rol gezeten vinden ZIJ maar willen het Christendom laten vernietigen door de ISLAM en die gelovigen laten vermoorden en uitroeien door die IDIOTEN en Negers die nog niet tot twee kunnen tellen.
  Hitler is op het laatst van de WO 2 nog overeenstemming gevraagd in Jordanie met een JOODSE DELEGATIE wat hij met de Joodse gevangenen moest en de Delegatie zij ,,Doodse dan kunnen wij de slachtofferrol spelen voor de komende eeuw en dus werden zij vergast want dit was goedkoper dan een kogel .DAT IS DUS HET HUIDIGE ISRAEL die nu alle niet -joden over de grens zet terwijl WIJ deze op moeten vangen in Europa volgens de EU en Brussel.
  Deze joden vinden dat zij recht hebben op de gehele wereld omdat zij ontstaan zijn uit ADAM en Eva maar wij zijn gecreeerd door hoe vervelend het ook klinkt/ of niet door een volk van een andere planeet maar dat is een ander verhaal.
  Dus als U en uw kinderen en kleinkinderen wil blijven leven,RED ONS LAND en vernietigd Brussel en schop al die vreemdelingen het land uit,en verander van partij die allemaal omgekocht zijn en hun geloof verloochenen ALA Judas.

  Like

 3. @Sloffeslippert // november 25, 2018 om 17:12 //

  Je conclusie over de rol van ‘de joden’ is redelijk, je conclusie over het ontstaan van leven is kletskoek en onwetenschappelijk. Niet zomaar iets roepen. Dat is niet het kaliber van deze site.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik geloof dat er wereldwijd maar 12 miljoen joden zijn, misschien moeten ze het jodendom voor iedereen veel toegankelijker maken ipv overal in kleine groepjes samen te klitten en zich niet verbonden voelen met de meerderheid buiten de groep. Misschien moeten ze toch een keer hand in eigen boezem steken want als je van alle landen eist dat ze voor hun speciale wetten maken dan kan je je ook afvragen waarom dat in elk land nodig is. Ik wil niet lullig doen en antisemitisme bagatelliseren maar ik hoor m’n leven lang niet anders terwijl het ze iig in NL aardig voor de wind gaat en in vrijheid(!!) als gesloten(!!) groep kunnen leven maar zich desondanks buitengesloten voelen?

  Like

 5. Het nieuws op de MSM doet er niet meer toe.
  En ik zie dat ze hun toon aanscherpen.
  Zo worrrdt er op Canvas een loop gedraaid waarin het boze Rrrrrusland als vijand aanzien moet worden. Op heel scherpe, dicterende toon. Het is eigenlijk een lachertje geworden, want wie echt hierin zou meegaan op dit moment, moet toch wel een ongelooflijke debiel zijn!
  Dat is hier een hele nacht anti-Rusland-propaganda wanneer ik het binnen twee minuten niet uit zou zetten.
  Hoe bestaat het?
  Van mij mag de MSM schreeuwen wat ze willen, ze zijn toch onschendbaar en zitten ons non-nieuws op de mouw te spelden.
  Maar wanneer ik besef dat er echt mensen zijn die zich zomaar alles laten dicteren zonder daar vragen bij te stellen op de mainstream-media gaat mijn bloed een beetje koken.
  Verdomme zeg!
  Omringd door onderontwikkelde betweters.
  Dat is echt om van te huilen!

  Like

 6. @Dick,
  misschien maken sommige Joodse leiders deel uit van de Illuminatie of ‘elite.’
  Het zou vreselijk zijn moest Israël – bewapend door Amerika – mee in 1 of ander globaal complot zitten, want dat zou ook de VS medeplichtig maken, terwijl de Palestijnse nomaden aan de andere kant van het hek gelijk hebben.

  Ik denk/hoop van niet uiteraard, maar de wereld is zo gek geworden, dat ik er niet (meer) van zou verschieten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s