Nieuw

IS terrorist ter dood veroordeeld – wil naar Australië terugkeren: “Ik ben een goed mens”

Ahmed Merhi poseerde met wapens en uniform voor de bluf, beweert hij.

De Iraakse autoriteiten van Bagdad hebben een Australisch staatsburger veroordeeld tot de doodstraf wegens het lidmaatschap van de islamitische staat, de IS. De ter dood veroordeelde doet nu een beroep op de Australische autoriteiten om hem te helpen vrij te komen en terug te keren naar Australië.

Ahmed Merhi verliet Australië om zich aan te sluiten bij de terroristische organisatie van de islamitische staat. Hij werd gearresteerd en ter dood veroordeeld door een rechtbank in Irak.

Nu doet Merhi een beroep op hulp vanuit Australië.

– Ik ben een goed mens, beweert Merhi, volgens Daily Mail.

Merhi is van mening dat de Iraakse rechtbank niet het recht heeft om hem te veroordelen omdat ze geen bewijs en getuigen hebben en wil hulp van Australië om vrijgelaten te worden en terug te keren naar het land.-

– Ik zou graag willen dat ze me helpen om gerechtigheid te krijgen en vrijgelaten te worden, zegt Merhi.

Merhi is een vooraanstaand IS-lid en op de sociale media poseerde hij op foto’s met wapens en uniform.

Maar volgens Merhi ging het alleen maar om poseren. Hij vergelijkt het met poseren bij een Ferrari of een fotomodel, wat betekent dat het niet betekent dat je de auto bezit of getrouwd bent met het model.

In december 2017 probeerde Merhi uit het oorlogsgebied te ontsnappen naar Turkije, maar werd gearresteerd door Koerdische troepen. Hij werd overgedragen aan de Amerikaanse strijdkrachten, die hem op hun beurt overleverden aan de Iraakse autoriteiten.

Hij werd samen met zijn neef Tarek Khayat gearresteerd en de Australische en Libanese autoriteiten vermoeden dat zij een aanval op een vliegtuig tussen Sydney en Abu Dhabi hadden beraamd.

Khayat heeft erkend dat hij de hoofdeconoom was van de islamitische staat in de hoofdstad Raqqqa in Syrië en is veroordeeld tot de doodstraf door ophanging.

De Australische politie verdenkt Merhi ook van medeplichtigheid aan terrorisme, waaronder de moord op Curtis Cheng, die doodgeschoten werd toen hij zijn werk als boekhouder bij de politie van Parramatta in Sidney verliet.

Bron:

‘I’m a good person’: Sydney terrorist Ahmed Merhi asks Australia to save him and bring him home after he is sentenced to death by hanging in Iraq for being a member of ISIS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on IS terrorist ter dood veroordeeld – wil naar Australië terugkeren: “Ik ben een goed mens”

 1. Geef ze allemaal nummer en een nekschot, zolang ze hun verhaal mogen doen en met foto en voor en achternaam worden geeerd stopt terreur door mislams niet en trekt het zelfs aan…fame…

  misdadigers en terroristen worden verzorgd, krijgen voorrang bij medische behandelingen en andere ongein en slachtoffers kunnen de tyfus krijgen.

  Ik woon in een land waar “mijn” regering actief terroristen en massa moord heeft gefinancierd, terwijl men bejaarden in verzorgingstehuizen in de stront laat rollen en ongeveer 25.000 eigen gehandicapten hun werkzame toekomst tot een maatschappelijk bodemputjes niveau brengt door subsidie weg te halen, welk geld naar terruer ging.

  In mijn visie is het financieren van terreur net zo kwalijk als het bedrijven ervan. In mijn visie horen landgenoten die terreur bedrijven in een gat in de grond en de politici die dat faciliteren ook.

  In goed Nederlands: onze premier en zijn troep Hyena’s horen op een schavot thuis en nergens anders, voor misdaden tegen de mensheid en totaal verraad van eigen land en volk. Mijn stem als Nederlander over hun misdaden is SCHULDIG in het kwadraat, en mijn vonnis is executie. Daarvoor wil ik mijzelf als vrijwilliger melden bij de desbetreffende rechtbank in de toekomst. Dit is mijn mening, en ik denk dat er miljoenen Nederlanders hetzelfde over denken. De schande die deze lieden over ons volk smeren is bijna niet meer met een pen te beschrijven, moordpartijen op mensen elders gewoon faciliterten, auto of gweer verkopen of medische spullen, alles wat misschien niet kan schieten of ontploffen leveren is nog steeds hetzelfde: het financieren van terreur.

  Rutte en co had de moordpartij in de Bataclan nog gefinancieerd als het door hun bazen werd gevraagd. Ik schaam me voor dit soort figuren die dit land en mij als burger schijnen te vertegenwoordigen. Al die mensen die in het verleden zijn gestorven voor onze vrijheid worden met zijn handelswijze tot nutteloos gestorvenen gemaakt, hun erfenis als oud vuil aan de kant gesmeten.

  Schande, totale schande !

  waar blijft de woede en de gerechtigheid?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne, je hebt gelijk. Ik wil me ook als vrijwilliger aanmelden, waar kan dat?

  Like

 3. Jack vanderVeen // november 25, 2018 om 17:53 //

  Goed mens in de ogen van zichzelf? Zelf Allah zal zich niet om hem bekommeren. Hoeveel doden kent zijn “geweten” en hoeveel meer wilde hij er nog scoren.
  Irak, aub houdt hem bij jullie en voor de opgelegde straf gewoon uit. Een verlichting voor velen. En hij mag het zelf zien als een beloning, want mag trachten zich te verenigen met Allah.

  Like

 4. Hij is een Unter Mensch I rest my case

  Like

 5. Willem, hou je ogen en oren open, verschillende mensen zijn bezig om mensen te verenigen, maar het vraagt input van twee kanten en het trotoir van indoctrinatie te verlaten, iets wat een grote hindernis blijkt te zijn. Jaren indoctrinaite hebben behoorlijke geestelijke schade gedaan bij de burger.
  Plekken om iets van een vergadering te organiseren zijn ook dun gezaaid, de angst zit er behoorlijk in bij de burgers.

  Stay tuned!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s