Nieuw

Invasievrouw spietst zichzelf op grenshek Mexico-VS

Nog steeds geen landmijnen en nog steeds geen geschutskoepels en het is ook nog onduidelijk of het leger nou wel of niet met scherp mag schieten, maar soms is er niet meer nodig dan een stuk hek.

Fox News:

Een migrantenvrouw die probeerde de grens van het land met Mexico over te steken door een deel van het hek te beklimmen, werd dit weekend vastgespietst na te vallen en te landen op een staaf betonijzer, zeiden agenten.

De 26-jarige Guatemalteekse moeder van twee probeerde de VS binnen te komen, vlakbij de haven van San Ysidro, op vrijdagavond.

Volgens de San Diego Union-Tribune , beklom de vrouw een deel van het hek dat in aanbouw was om het oude primaire hekwerk te vervangen door een nieuwe barrière. Toen ze viel, doorboorde betonstaal de zijkant van haar lichaam.

Agenten reageerden onmiddellijk op de situatie rond 20:25 uur. en de vrouw werd naar een streekziekenhuis gebracht.

Border Patrol Agent Tekae Michael vertelde het nieuws dat de vrouw twee kinderen had in de leeftijd van 3 en 5. Nadat ze waren beoordeeld op trauma, werden ze naar de voogdij van de Border Patrol gebracht.

De Union-Tribune specificeert niet of de kinderen ook van het hek zijn gevallen of er overheen zijn gegooid, maar zegt wel dat ze “geëvalueerd zijn…. voor een mogelijk valtrauma” en in orde bevonden zijn.

“Het illegaal binnenkomen van ons land, vooral over onze muren, is niet alleen gevaarlijk, maar ook erg dwaas,” zei de hoofdgrensagent van San Diego zaterdag. “Deze vrouw plaatste haar eigen leven en het leven van haar kinderen in gevaar”.

Criminele ouders gebruiken hun kinderen als schild en anker. Vandaag lieten ze hun eigen kinderen traangas happen:

Ze zijn bereid om hun kinderen door prikkeldraad te trekken:

En ze over hekken te gooien:

Terwijl de grens vandaag bestormd werd door horden agressieve aanvallers werd het leger niet ingezet. In dat geval is het tijd voor alternatieve oplossingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Invasievrouw spietst zichzelf op grenshek Mexico-VS

  1. Blijf thuis mensen
    Oost West, thuis best

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s