Nieuw

Hongarije: Het VN-migratiepact is bedoeld om “illegale migratie te legaliseren”

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. Bron: Wikimedia. Auteur: Agencia de Noticias ANDES. (CCO Public Domain)

Hongarije heeft besloten niet deel te nemen aan het goedkeuringsproces van het VN-migratiepact om duidelijk te maken dat het document op geen enkele wijze bindend is, aldus de minister van Buitenlandse Zaken.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken heeft benadrukt dat het globale VN-migratiepact van de Verenigde Naties is ontworpen om “illegale migratie te legaliseren”.

Péter Szijjártó, minister van Buitenlandse Zaken en Handel, zei dat de stap “volstrekt onaanvaardbaar” is en de soevereiniteit van de lidstaten, waaronder Hongarije, aantast.

Minister Szijjártó zei dat de Hongaarse regering het VN-plan beschouwt als een “uiterst vooringenomen pro-migratie document, dat schadelijk en gevaarlijk is”.

De minister benadrukte hoe de VN op het punt staat dezelfde fout te maken als de Europese Unie, “die haar migratiebeleid heeft willen baseren op verplichte migrantenquota”.

“Het VN-pakket is nog gevaarlijker, omdat het een wereldwijd initiatief is”, zei hij. “De impact ervan zal groter zijn dan een continentaal beleid en vormt een risico voor de hele wereld”.

Minister Szijjártó zei dat het belangrijkste twistpunt de vraag is of het pakket al dan niet verplicht is, aangezien het document tachtig keer het woord “verplicht” bevat, dus de bewering dat het document alleen aanbevelingen doet is onjuist.

De minister stelt dat landen zich ertoe moeten verplichten migranten te informeren over migratieroutes en informatiecampagnes te voeren voor mensen die hun vaderland willen verlaten. Het zou landen ook verplichten om migranten te helpen zich te herenigen met hun familie, voegde hij eraan toe.

De minister zei dat het pakket ervoor zou zorgen dat landen aan migranten dezelfde diensten zouden moeten aanbieden als aan hun eigen burgers.

“Het is duidelijker dan ooit dat het wereldwijde migratiepact, net als het originele vrijwillige migrantenquotum, een referentiepunt en een bindende basis zal worden voor uitspraken in het internationaal recht”, zei hij.

Minister Szijjártó merkte op dat Hongarije heeft besloten niet deel te nemen aan het aannemingsproces van het VN-migratiepact om duidelijk te maken dat het document op geen enkele manier bindend is.

Bron:

FM: UN migration pact is designed to “legalise illegal migration”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hongarije: Het VN-migratiepact is bedoeld om “illegale migratie te legaliseren”

  1. antiislamnu // november 25, 2018 om 11:36 //

    En Nederland het schoothondje van Merkel en Macron de twee psychopaten die nog steeds bezig zijn om Europa naar de afgrond te brengen gaat onder aan voering van een lachende en liegende Rutte braaf tekenen.

    Like

  2. Hongarije: Het VN-migratiepact is bedoeld om “illegale migratie te legaliseren” Natuurlijk is het migratiepact niet bedoeld om de illegale migratie influx te stoppen, het in mijns inziens bedoeld om chaos te creëren, uit de chaos zal orde worden geschapen, reken maar dat de plannen al klaar liggen net zoals de Europese Unie op nazi-roots is gebaseerd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s