Nieuw

Grote toename van Finse vrouwen die zich bekeren tot de islam – Draagt volledige gezichtssluier “om te ontsnappen aan westerse schoonheidsidealen”

De laatste maanden is het aantal Finse vrouwen dat zich tot de islam bekeert en de volledige gezichtssluier aanneemt, sterk toegenomen.

De nikab en hijab worden in Helsinki gemeengoed nadat er vanaf 2015 een grote instroom van moslimmigranten het land is binnengekomen.

In Finland is ook de gewelddadige en seksuele criminaliteit sinds die tijd toegenomen, evenals de drugshandel. Veel Finse vrouwen bekeren zich echter ‘op zoek naar spiritualiteit’ en voelen zich blijkbaar ook vrijer wanneer ze de volledige gezichtssluier dragen.

De bekeerlingen zeggen ook dat ze ‘bevrijd worden door de islamitische sluier’, waardoor ze ‘kunnen ontsnappen aan de westerse schoonheidsidealen en verwachtingen’.

– De paradox is dat de vrouwen zelf het gevoel hebben dat ze door hun hoofddeksel worden bevrijd, terwijl deze outfit in het Westen over het algemeen wordt gezien als een teken van dwang en ongelijkheid, zegt Tuovinen tegen mediabedrijf Yle.

Finland is een van de weinige Europese landen die het recht behouden om het gezicht te bedekken met de nikab/hijab.

Bron:

Allt vanligare att finländska kvinnor konverterar till islam – samhörigheten och religionens närvaro i vardagen tilltalar
Large increase in Finnish women converting to Islam – Wear full face veil ‘to escape Western beauty ideals’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Grote toename van Finse vrouwen die zich bekeren tot de islam – Draagt volledige gezichtssluier “om te ontsnappen aan westerse schoonheidsidealen”

 1. Claudia M. // november 25, 2018 om 17:16 //

  …‘kunnen ontsnappen aan de westerse schoonheidsidealen en verwachtingen’.
  WTF! Holy mother fucking shit! Hoe laag is dan je zelfbeeld? Ik voldoe waarschijnlijk ook niet aan de “westerse schoonheidsidealen en verwachtingen”, ja en?

  Ik voldoe geheel aan mijn eigen schoonheidsideaal en wat derden daarvan verwachten of vinden, zal mij waarlijk overal roesten! Ik vertrouw op mijn charme en vind je het niks, is dat jouw verlies, niet het mijne!

  Kom op nu toch…, je kunt het nooit iedereen helemaal naar zijn/haar zin maken, moet je ook helemaal niet willen, dat kunnen ze jou ook niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Eigen volk eerst // november 25, 2018 om 17:17 //

  Wat een gestoorde en vooral geindoctrineerde vrouwen. Ongelofelijk dat ze eeuwen terug willen gaan in de tijd.
  Ze zijn psychisch niet in orde.

  Like

 3. Sorry,……..hier heb ik en zijn geen woorden voor. Very, very sad dit.

  Like

 4. Misschien zijn ze idd lelijk òf ze zijn bang verkracht of vermoord te worden, want ze zien de barbaarse bui al hangen.

  Like

 5. Tja misschien vinden ze het lekker om onderdanig te zijn en met de kat met 9 staarten te kijgen. Die vrouwen heb je nu eenmaal.

  Like

 6. Het is goedkoper dan de plastisch chirurg?
  Als je jezelf goed verzorgd, een leuk make-upje opdoet en je garderobe aanpast, dan scheelt het al enorm….

  Like

 7. Trouwens, veel van die mannen zijn zo spuuglelijk dat ze zelf maar eens een comozak over hun hoofd moeten trekken…?

  Like

 8. veel meisjes doen een hoofddoek om, dat voelt veiliger, dan worden ze door de mannen (roofdieren) genegeerd

  Like

 9. trebor2110 // november 25, 2018 om 22:37 //

  niks mis mee sommig elementen kunnen beter aan het zicht worden ontnomen ..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Grote toename van Finse vrouwen die zich bekeren tot de islam – Draagt volledige gezichtssluier “om te ontsnappen aan westerse schoonheidsidealen” – Geloof je het zelf? Gewoon ANGST om verkracht te worden of erger… Of zijn ze zo lelijk??

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s