Nieuw

Experts: Het VN-migratiepact moedigt islamitische migratie aan en zal leiden tot de vernietiging van de westerse cultuur

Dit VN-migratiepact is een poging om van Hijra (islamitische migratie) een mensenrecht te maken en tegelijkertijd de soevereiniteit van een land te ondermijnen.

Alle westerse landen moeten zich terugtrekken, tenzij hun doel is om de sharia te vestigen.

“Als ze zich niet met wettelijke middelen verzetten, is het de manier om de niet-islamitische gastcultuur geleidelijk aan te vernietigen en te vervangen door een islamitische samenleving.”

De zaden van deze UN pact werden in de jaren 70 gepland toen de Economische Europese Gemeenschap (die later de Europese Unie werd) en de Arabische Liga hun visie op “Eurabië” vaststelden.

Het Global Compact on Migration (VN-migratiepact) creëert gunstige routes voor islamitische migratie. Het is dus essentieel om het islamitische politieke principe van Hijra (islamitische migratie) te kennen. Hijra volgt het voorbeeld van Mohammed en wordt in de Koran genoemd. Hijra is sociaal en economisch voordelig voor de islam. Als het niet met juridische middelen wordt bestreden, is het de manier om de niet-islamitische gastcultuur geleidelijk aan uit te roeien en te vervangen door een islamitische samenleving.

Koran 2:218: “Inderdaad, zij die hebben geloofd en zij die hebben geëmigreerd en gevochten voor de zaak van Allah – zij verwachten de genade van Allah. En Allah is Vergevensgezind en Genadevol“. (zie ook Koran 8:72, 9:20)

Hijra – De Legale Weg

In 1973 hebben de Europese Economische Gemeenschap en de Arabische Liga de Euro-Arabische Dialoog (EAD) opgericht. Onder de naam dialoog hebben zij een politieke en juridische superstructuur gecreëerd die de gehele Euro-Arabische relatie omvat. Migratie werd onder meer als een belangrijk onderdeel van de betrekkingen behandeld en werd door de Arabische Associatie geëist:

“De vereniging eist van de Europese regeringen dat zij wettelijke bepalingen betreffende het vrije verkeer….. en de eerbiediging van de fundamentele rechten van arbeidsmigranten in Europa regelen: deze rechten moeten gelijkwaardig zijn aan die van de nationale burgers.”

Actieplan van Global Compact en toekomstige impact op de westerse beschaving

Het algemene doel is om een regelmatige migratie tot stand te brengen. “Regelmatige migratie” wordt 25 keer genoemd in het pact. In de samenvatting van de doelstellingen en acties wordt een migrant geïdentificeerd als zijnde niet onderworpen aan het Europees recht, het Europees recht moet veranderen om het proces van aankomst en vestiging van migranten te vereenvoudigen in overeenstemming met hun cultuur.

 • Doelstelling 4-actie f – Het ontbreken van de nationaliteit van migranten zal geen belemmering vormen, hoewel het een obstakel vormt voor het identificeren van gerechtvaardigde migratie.
 • Doelstelling 5 – Verbetering van de beschikbaarheid en flexibiliteit van trajecten voor reguliere migratie.
 • Doelstelling 7-actie a – Bestaand relevant beleid moet wellicht worden aangepast aan de sharia-eisen van migranten.
 • Doelstelling 7 actie b – De islam wordt erkend als een religie en daarom zal de bescherming van hun mensenrechten met de islamitische waarden worden uitgevoerd.
 • Doelstelling 11-actie f – Indien de relevante wet- en regelgeving dienovereenkomstig wordt gewijzigd, wordt het verplicht om illegale migratie te aanvaarden, terwijl discriminatie het instrument wordt om te pleiten voor elke migrant.
 • Doelstelling 15 actie e – Faciliteert een gezondheidsdienst die voldoet aan de sharia.
 • Doelstelling 16 c – Zorgt voor gezinshereniging en daarmee voor een toename van de migratie in de toekomst.
 • Doelstelling 17 / 33 – Er mag niet kritisch worden gedacht over het gedrag van migranten, kritiek wordt sterk veroordeeld.
 • Doelstelling 17 actie a – Gericht op en veroordeling van de vrijheid van meningsuiting, migranten zijn standaard onschuldig en slachtoffers.
 • Doelstelling 17 actie c – Controle over de massamedia, rapportage over censuur, het zijn niet de feiten die worden gemeld, maar migratie alleen maar maar als positief afbeelden, terwijl andere media zonder steun en fondsen achterblijven.
 • Doelstelling 17 actie g – Migratie moet worden bevorderd in het kader van verkiezingscampagnes.
 • Doelstelling 20 actie i – Legt de basis voor het sharia-bankieren.

Het Global Compact zorgt voor een gestaag proces van islamisering van de VN-leden en ondermijnt tegelijkertijd het bestaande wettelijke kader van de soevereiniteit van hun staten. Het maakt gebruik van niet-discriminerende basisacties om de dominantie van de islamitische migratie, Hijra, te waarborgen, met de door de Arabische Associatie beoogde termijn, en zal uiteindelijk leiden tot een islamitische demografische verovering van het gastland.

Dr. Bill Warner

Bron:

Global Compact for Migration – Global Impact on Western Civilisation

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Experts: Het VN-migratiepact moedigt islamitische migratie aan en zal leiden tot de vernietiging van de westerse cultuur

 1. Op de e.o.a. lijken Engelstaligen vaker meer woorden aan een item te spenderen; dat is goed te zien in een vergelijking tussen bovenstaande pdf’jes. Wikipedia idem dito. Omtrent Oost-Europese landen heb ik begrepen dat zij nog meer taal tot hun beschikking hebben. Interessant fenomeen.

  Like

 2. Wachteres // november 25, 2018 om 15:10 //

  Een indrukwekkend artikel, Rommel . Mijn echtgenoot [je kent hem wel] zit hier bij me in de buurt te koken van woede.{IK las het hem voor].

  Dit is pure verraad aan ons volk en aan onze cultuur. Iets ander kun je er niet van maken.

  Hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die zo’n gruwelijke hekel hebben aan zichzelf [hun identiteit] en aan wat hun [groot]ouders hebben verworven [hun eigen cultuur]], dat ze de islam ervoor in de plaats willen zetten.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik kots toch al van die Marokkaantjes die denken hier de baas te zijn. Zo geef je ze nog meer ruimte. En kritiek wordt zwaar veroordeeld. Ik beroep mij nog steeds op vrijheid van meningsuiting. Als ik zeg dat ik ze niet moet is dat mijn recht. Maar hopelijk krijgen we genoeg militanten op de been in de toekomst. Ze moeten niet denken dat ze ons straffeloos kunnen terroriseren. En de overheid moet niet denken dat ze alles er doorheen kunnen drukken. Het wordt hun Waterloo. Denk je nu echt dat die moslims zitten te wachten op een blanke pepernoot als Rutte.

  Liked by 1 persoon

 4. Het is idd verraad aan volk en cultuur, schandalig, we worden genaaid waar we bij staan en mogen er ook nog voor betalen, en veel ook. Als dit getekend wordt, krijgen we de sharia in Ned. en het geldt natuurlijk voor heel Europa. A. Merkel zit hier achter en Macron en Juncker. Dus wat zal Rutte doen? Die wil natuurlijk meelopen met Merkel, dus wil hij tekenen, maar wel op z’n Hollands met een inlegvelletje. Laat me niet lachen. De waarheid is dat ze, Merkel, Juncker, macron, en ( M. Rutte ) Heel Europa aan de sharia willen hebben, Europa moet Eurabia worden, het is lang geleden al besloten dat de islam over Europa moet regeren. We zijn afhankelijk van olie, het grote machtsmiddel, Saudi-arabie bepaalt de olieprijs, dus als wij niet meedoen, hup, olieprijs verdubbelen, salafisme bevoorderen, moskeeen betalen, rellen orchestreren en ons voor racisten uitmaken etc. Het is walgelijk, om te kotsen. Kijk op you-tube de video’s over Birmingham/Parijs/Europa in de jaren 70, waar je de vergelijking kan zien met tegenwoordig, hoe in 1 generatie de islam al bijna alles heeft overgenomen, het is meer dan schokkend. Trek dit door naar de nabije toekomst, met het migratie pact erbij en je komt tot de conclusie dat het over een paar jaar echt voorbij is met de westerse cultuur. Daar komt nog bij dat als de moslims eenmaal denken dat ze met voldoende “broeders” zijn ze overgaan tot geweld tegen de niet-moslims, dat staat in hun boek, het wordt er met de paplepel in gepropt. Kortom het zal leiden tot een splitsing in de maatschappij met dramatische gevolgen en dan sluit ik burgeroorlog niet uit. Wat hebben we toch geweldige leiders. Het einde van Europa door goed mensen en hun onnozelheid wat betreft de islam, de religie van vrede, en dat moeten wij geloven?

  Liked by 2 people

 5. antiislamnu // november 25, 2018 om 17:11 //

  We moeten niet bang zijn voor een burgeroorlog het is namelijk onze enige redding om aan de islamisering te ontsnappen.

  Liked by 3 people

 6. Wachteres // november 25, 2018 om 17:49 //

  https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/456472/Buitenhof.html

  Thierry Baudet in discussie met Bram van Oyen [GroenLinks] oveer het VN-immigratiepact

  Vanaf: 16.52/53.55 Buitenhof vandaag.

  Like

 7. Dat zijn dan heel domme ‘experts,’ want ik wist het in 2010 al.
  Je weet wel, toen we nog maatregelen konden treffen.

  Like

 8. @Wachteres, pure jaloezie. Zo is het mogelijk.
  Heb je ze nog niet zien stoeffen met hun dure wagentjes, merkkleding en een flesje parfum Yves Saint Laurent altijd op zak?
  Kindjes zijn het. Zij hebben geen recht op onze welvaart, want buiten criminaliteit en overlast, is er in geen wegen of velden enige vorm van verrijking te bespeuren.

  Like

 9. En de politici zelf, achten zich en zijn ongenaakbaar.
  Dat die zich inderdaad niet schamen voor het wezen van een blaam op de mensheid zal hen later wel afgerekend worden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het Pact van Marrakesh en de gevolgen voor Europa | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s