Nieuw

Detroit – Undercoveragenten die zich voordoen als drugskopers proberen om drugs te kopen van undercoveragenten die zich voordoen als drugsdealers

Politieagenten in Detroit bestrijden elkaar in undercover die fout gaat

De bevolking van Detroit is de afgelopen 50 jaar gehalveerd en er wonen alleen nog maar negers. Dat is waar diversiteit en multiculturalisme voor bedoeld zijn. Het onteigenen van blanke gebieden en het vernietigen van ooit welvarende steden.

FOX:

De politie van Detroit is een intern onderzoek gestart nadat twee verschillende afdeling met elkaar in een drugsoorlog verzeild raakten.

Buren die op Andover wonen inn de East-Side van Detroit, zullen de eersten zijn om je te vertellen dat dit gebied bekend staat om constante drugsactiviteit.

“We hebben absoluut een drugsprobleem in onze buurt,” zei een bewoner, “maar ik denk niet dat iemand het kan stoppen.”

Donderdag heeft de politie van Detroit het zeker geprobeerd, maar misschien een beetje te hard.

Het doel achter dit soort undercoveracties is om op een legale wijze voertuigen te stelen van burgers:

Bronnen zeggen het begon toen twee speciale undercoveragenten van het 12de district een ,,opzetje” op Andover in werking stelden. Dat is wanneer twee geheime agenten zich voordoen als drugsdealers, in afwachting van enthousiaste klanten om dichterbij te komen en vervolgens potentiële kopers arresteren en hun voertuigen in beslag te nemen.

Maar deze keer kwamen in plaats van klanten speciale undercoveragenten van het 11th district opdagen. Niet beseffend dat het collega’s waren gaven zij opdracht dat de drugsagenten op de grond moesten gaan liggen.

Het project om van Detroit de Derde Wereld te maken is geslaagd. Agenten plunderen huizen:

FOX 2 wordt verteld dat de rest van het speciale ops-team van het 12th district opdook en agenten begonnen een huis te plunderen in het 19300-blok van Andover. In plaats van misdaad te bestrijden, begonnen agenten uit beide districten met elkaar te vechten.

Bronnen zeggen dat wapens werden getrokken en er over en weer vuistslagen werden uitgedeeld terwijl de huiseigenaar er bij stond en toekeek.

De afdelinghoofden werden op de hoogte gebracht samen met Interne Zaken. Elke betrokken functionaris wordt nu onderzocht terwijl de afdeling probeert vast te stellen wat er mis ging.

“Je moet meer communicatie hebben, denk ik,” zei de bewoner. “Ik begrijp niet wat er in dat opzicht is gebeurd – qua communicatie”.

FOX 2 kreeg te horen dat een van de units een bodycam had die het hele incident gedetailleerd weergeeft. Dat is nu onderdeel van het interne onderzoek en we werken eraan om het in handen te krijgen.

Er werd ons verteld dat de politiechef hier pas volgende week commentaar op wil geven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Detroit – Undercoveragenten die zich voordoen als drugskopers proberen om drugs te kopen van undercoveragenten die zich voordoen als drugsdealers

  1. De dealende agenten zijn uitlokkers van een misdaad die anders niet mogelijk zou zijn, de kopende agenten forceren met hun koop een misdaad die anders niet zou plaatsvinden….

    ….vraag is waar de drugs vandaan kwamen en het geld om ze te kopen? Afdeling bewijsmateriaal van in beslag genomen zaken? Georganiseerde diefstal en ambtsbreuk !
    Drugs in bezit van de politie voor lokoperaties? Mag niet van de wet, ook niet in de VS.

    Best humor, zijn zeker drie rechtszaken die veel tijd en geld gaan kosten….als men de wet naar gelijkheid van behandeling handhaaft…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s