Nieuw

Blanken zijn het superieure ras

Blanke mensen zijn slechts 10% van de wereldbevolking en het enige ras dat een bevolkingsafname kent, maar toch zijn ze het meest ijverige en innovatieve ras dat de wereld heeft gekend.

Blanken ontsloten de geheimen van DNA en relativiteit, lanceerden satellieten, creëerden automatisering, ontdekten elektriciteit en kernenergie, vonden auto’s, vliegtuigen, onderzeeërs, radio, televisie, computers, medicijnen, telefoons, gloeilampen, fotografie en talloze andere technologische wonderen uit. Blanken waren de eersten die de planeet per schip omzeilden, er met ruimtevaartuigen omheen draaiden, op de maan liepen, voorbij het zonnestelsel reikten, de hoogste pieken beklommen, beide polen bereikten, de geluidsbarrière doorbraken, naar de diepte van de oceanen afdaalden…. Zwarten kunnen zich niet eens voeden.

Blanken creëerden naties voor zwarten, maar moeten nu voedsel, medische, financiële en technische hulp bieden aan elke zwarte natie. Zwarten kunnen niet overleven zonder blanke liefdadigheid.

Voordat ze met blanken in contact kwamen heeft geen enkele zwarte samenleving heeft ooit een geschreven taal gecreëerd, of een geweven doek, of gesmeed staal, of het wiel uitgevonden, of de ploeg, of een kalender, of een code van wetten, of een systeem van meting, of wiskunde, of een multi-verhaalstructuur, of riolering, of een put geboord, of een bron, of geïrrigeerd, of landbouw bedreven, of een weg of spoorlijn aangelegd, of een zeewaardig schip gebouwd. Ze hebben nooit dieren gedomesticeerd of natuurlijke hulpbronnen ondergronds geëxploiteerd, of iets geproduceerd dat als een mechanisch apparaat kan worden beschouwd.

Zwarten leefden nog steeds in het stenen tijdperk toen blanken ze 400 jaar geleden ontdekten.

Zwarten zijn het oudste ras, dus ze zouden het meest geavanceerd moeten zijn – maar ze zijn nooit geëvolueerd. Sub-Sahara Afrikanen hebben nooit een bijdrage geleverd aan de wereld. Alles wat ze hebben, hebben ze gekregen van Blanken. Zwarten leefden alleen in Afrika, een uitgestrekt continent met een gematigd klimaat en overvloedige hulpbronnen gedurende 60.000 jaar, zodat ze slavernij, racisme, kolonialisme, cultuur, milieu of iets anders niet de schuld kunnen geven van hun mislukking.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

11 Comments on Blanken zijn het superieure ras

 1. Hefzibah Yahudah // november 25, 2018 om 17:53 //

  😂😂😂😂👹👹👹👹👺👺👺👺

  Like

 2. Jack vanderVeen // november 25, 2018 om 18:00 //

  Jullie zien het verkeerd!
  De negers en moslims lieten de eer aan de blanken, maar hadden heimelijk alles reeds uitgevonden, ontwikkeld etc. Daarom is het weer zo een puinzooi geworden in al hun landen. Want dat doen wij ook met onze landen nu, niet dan?

  Like

 3. “Blanken zijn het superieure ras”- Je zou het niet zeggen hè als je ziet wat een enorme puinhoop ze er van gemaakt hebben

  Like

 4. Sorry, maar zwarten zijn NIET het oudste ras op aarde. Op Kreta zijn in 2009 veel oudere voetafdrukken gevonden dan die van “Lucy”, in augustus 2017 is dit onderbouwd met alles wat nodig is gepubliceerd, waarop de “experts” de boel gingen dwarsliggen omdat hun “kunde” , en vooral hun voerbak ineens begon te wankelen.
  De blanke mens schijnt in het gebied rond de Zwarte zee of nog oostelijker zijn oorsprong te hebben gevonden, maar niet in Afrika. Behalve genetisch is er bij negers ook fysiek verschil in skelet en manier van ontwikkeling.

  https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://en.wikipedia.org/wiki/Trachilos_footprints&ved=2ahUKEwjjlZH8kvDeAhXO26QKHb1xC0gQFjACegQIBxAB&usg=AOvVaw2WmzqXv0_gCnVg_bMC-r-H

  https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://theconversation.com/ancient-footprints-in-crete-challenge-theory-of-human-evolution-but-what-actually-made-them-83412&ved=2ahUKEwjjlZH8kvDeAhXO26QKHb1xC0gQFjADegQIBhAB&usg=AOvVaw1v9d3ulbQq_VHcbSzH1EQa

  In 2018 heeft iemand uit Kissamos getracht enkele voetstappen uit te hakken en te verkopen, waardoor de site nu met een enorme vracht grind is afgedekt wat graven onmogelijk maakt. Het is op een landpunt bij twee halve maanvormige strandjes, vlakbij waar de boot aankomt, er is een laag hek omheen gezet.
  De dader is zijn dorp uitgejaagd en het gebeuren word als een schande ervaren door de bevolking, omdat het iemand uit hun midden was….waar vind je nog een dusdanig gevoel van eer en schaamte?

  Liked by 1 persoon

 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28548276

  Blank zijn is echter geen garantie voor superieur zijn, voorbeelden van degeneratie zijn legio te vinden, het stemvee van Groen Links en de PVDA moet ergens vandaan komen, vandaar ook de wens tot import van meer stemmers, al dan niet zonder medicijnman of enige taalkennis. Als het rondje maar op de juiste plaats word ingekleurd.
  Lach niet VVDers, jullie zijn hoofdprijswinnaars in degeneratie, wel de kennis hebben en het verstand en dan een compelte randdebiel aan het roer zetten en er houden, zelfs als het een varken in de porcelijn moskee blijkt te zijn, dat is pas echt achterlijk.

  O, narcisme is de stap voor complete fysieke en geestelijke zelfmastrubatie, dus stropdas in de kast vastknopen en allemaal het VVD clublied neurieeen…..o, fuck me baby….

  Liked by 1 persoon

 6. White Supremacist. Welke drugs is dat? That gives a real bad trip. Die hoef ik niet. Ik heb er wel even aan geroken, middels het lezen van dit ‘artikel’, en ondervond diverse elkaar opvolgende allergische reacties. Teveel … items … die … Ik kies de gemakkelijkste weg; laat het zoals het is; de inhoud ter kennisgeving.

  Like

 7. Meer moet je ook niet doen met info denk ik Greengo, het is allemaal relatief en per persoon ook nog verschillend. Wel als het eenmaal sekte gekken zijn, dan spoort er niks meer.

  Ter informatie, neem tot u wat voor u de moeite is en maak van uw eigen brokstukken een nieuw paleis voor de ziel.

  Like

 8. 1) citaat:
  In de laatste editie van de Global Gold’s Outlook, buigt professor Dr. Albert A. Stahel, die doceert aan universiteit van Zurich en lid is van de het Military Conflict Institute in Washington DC, zich over de huidige geopolitieke situatie van Europa.

  De toekomst van Europa zal worden bepaald door de huidige conflicten in het Midden Oosten en Oekraïne, door de migratie van miljoenen mensen en door de dreiging van Europse jihadisten. Al deze factoren kunnen Europa destabiliseren.

  Volgens mij bestaat zelfs de kans dat het Kaukasische ras, dat de wereld sinds de 17de eeuw heeft gedomineerd, in Europa zal verdwijnen.

  Binnen 20 jaar zou er dan een nieuw Europa zijn, dat sterke banden onderhoudt met Afrika en Azië. Het traditionele Europa, opgericht door Karel de Grote, zal dan opgehouden zijn te bestaan.”

  bron: jaar 2014 door
  https://nl.express.live/2014/09/24/kans-bestaat-dat-het-blanke-ras-binnen-20-jaar-uit-europa-verdwijnt-exp-208058/

  2) moeilijk thema ok. Niet simpel. het zwarte koelie ras uit INdia zal hoe dan ook dominant worden na 2040 en als etnisch/ religieus RAS ook grootste worden en zij zijn toch Pro White Race in feite. India is een sterk anti islam blok nu en nu is het Hindoeisme daar geradicaliseerd.

  3) Redding blanke ras kan dus uit INdia komen.

  Like

 9. Nooit liep een mens op de maan, NASA is een oplichtersclub, goed voor miljoenen dollars per dag, terwijl ondertussen de amerikanen de tanden uit de mond rotten.
  Kijk eens op YT, nasa lies, een wereld gaat open
  Niet voor mij trouwens, ik zag het als kind al, als je naar de maan wil ga je omhoog en niet opzij
  Richting zee altijd, lekker veilig

  Like

 10. @Greengo en Duchesne mooie reacties
  Mijn ouders zijn in de hongerwinter ook bijna gestorven aan ondervoeding
  Dus omstandigheden zijn ook wel bepalend soms

  Like

 11. antiislamnu // november 26, 2018 om 11:19 //

  Het is net onkruid tijd om verdelgings midden te gebruiken voor dat heel de planeet er mee overwoekert wordt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s