Nieuw

Bas Eickhout (GroenLinks) topkandidaat voor EuroDoema samen met Ska Keller van terreurorganisatie Antifa

Ska Keller en Bas Eickhout zijn de topkandidaten van de Europese Groenen bij de Europese verkiezingen.

Ska Keller en Bas Eickhout zijn de topkandidaten van de Europese Groenen bij de Europese verkiezingen. Keller, die samen met Sven Giegold in de verkiezing al de Duitse Groenen leidt als topkandidaat, en Eickhout van de Nederlandse GroenLinks werden zaterdag gekozen tijdens een vergadering van afgevaardigden in Berlijn. De Europese verkiezingen vinden in mei plaats.

Ska Keller is sinds 2009 lid van het Europees Parlement en was in 2014 al de topkandidaat van de Europese Groenen. Sinds 2016 is zij mede-fractie leider van de Groenen in het EU Parlement. Eickhout is lid van het Europees Parlement.

Keller verklaarde na de stemming dat zij zich vereerd voelde om de Groenen naar de verkiezingen te mogen leiden. De partij heeft een grote verantwoordelijkheid bij de Europese verkiezingen, zei zij, omdat Europa wordt uitgedaagd door rechtse krachten die streven naar een terugkeer naar nationalisme.

Na de verkiezingen zei Eickhout dat het tijd was voor verandering en voor een Europa dat de klimaatverandering bestrijdt. Bovendien hadden multinationals Europa te lang onder controle gehad en hadden ze winst en groei boven alles gesteld. Dit ging ten koste van een sociaal Europa, waarschuwde Eickhout.

Achtergrond: Ska Keller
Ska Keller en Sven Giegold werden op het congres van de Partij van Leipzig verkozen tot topkandidaten voor de verkiezingen in mei 2019. Beide belichamen wat een van de belangrijkste zorgen van de partij is: de strijd tegen migratiecritici en aanhangers van de natiestaat.

Ska Keller, geboren op 22 november 1981 in Guben bij de Poolse grens in Brandenburg, zei in haar sollicitatietoespraak in Leipzig strijdvaardig: “Het Europa van de democratie wordt bedreigd”.

De 36-jarige Keller studeerde islamitische studies, Turkologie en joodse studies in Berlijn en Istanbul en was staatsvoorzitter van de Groene Partij in Brandenburg voordat ze in 2009 haar eerste stap in het Europees Parlement maakte. Daar maakte ze naam als expert op het gebied van handel en immigratie en trad naar voren als een scherpe critica van het vluchtelingenbeleid van de EU.

Keller heeft ook een opvallende nabijheid tot linkse extremisten. In de Europese Doema presenteerde zij zich met een antifa-vlag.

Bron:

Ska Keller und Bas Eickhout zu Spitzenkandidaten der europäischen Grünen gewählt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Bas Eickhout (GroenLinks) topkandidaat voor EuroDoema samen met Ska Keller van terreurorganisatie Antifa

 1. De schaamte compleet voorbij.

  Like

 2. Exact de woorden van 😉

  Like

 3. Alphons Mantel // november 26, 2018 om 09:23 //

  Groen Links = Gewelddadig Links

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s