Nieuw

Slowakije zal het VN-migratiepact in geen geval steunen

Premier Peter Pellegrini heeft na de top van de Europese Unie op zondag aangekondigd dat Slowakije het VN-migratiepact van de Verenigde Naties NIET zal steunen.

– Slowakije zal dit pact van de Verenigde Naties onder geen enkele omstandigheid steunen en zal er niet mee instemmen, aldus Pellegrini na afloop van de bijeenkomst.

Het VN-migratiepact voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie zal in december in Marrakech worden ondertekend.

De verwerping van het migratiepact zou problemen kunnen opleveren voor de regering van Pellegrini, om reden dat minister van Buitenlandse Zaken Miroslav Lajcak, die voorzitter van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties was toen het migratiepact werd aangenomen, dreigde af te treden als de regering de overeenkomst verwerpt.

Pellegrini heeft er vertrouwen in dat Lajcak zal blijven, ook al verwerpen ze het pact, – Ik zal er alles aan doen om hem op zijn plaats te houden.

Bron:

Slovakia will not support U.N. migration pact – prime minister

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s