Nieuw

Zwartrijden in steeds meer Amerikaanse steden gelegaliseerd omdat het racistisch is om negers te beboeten

tourniquet pixabay

Woensdag New York, donderdag Washington, vrijdag Los Angeles, en vandaag kunnen we Oakland en San Fransisco aan het rijtje toevoegen.

We weten al dat Bay Area Rapid Transit (BART)-ambtenaren geen bewakingsvideo’s vrijgeven om zwarte en bruine criminelen te beschermen tegen ‘raciaal ongevoelig commentaar’. We weten al dat zwarten de meerderheid van degenen die van BART zijn verbannen vertegenwoordigen, hoewel ambtenaren toezichtvideo’s verbergen om ervoor te zorgen dat burgers van San Francisco/Oakland geen zwarten zullen “stereotyperen”.

Nu leren we dat zwarten geloven dat rijden met BART zonder het betalen van een tarief op de een of andere manier een recht is dat exclusief aan hun ras wordt verleend, en dat het op de een of andere manier de schuld van blanken is als de politie deze mensen die zich niet aan de wet houden arresteert.

BART’s tariefontwijkingsboetes raakten Afro-Amerikanen het hardst, Mercury News:

Afro-Amerikaanse passagiers hebben het zwaar te verduren van de nieuwe boetes van BART voor reizigers die geen kaartje kopen, omdat ze veel meer boetes ontvangen dan hun aandeel in het totale aantal reizigers, blijkt uit gegevens van het agentschap.

We hebben in bovengenoemde steden gezien waar dit soort klachten toe leiden, dus we kunnen San Fransisco alvast aan het rijtje toevoegen.

Wanneer gaan we negers gewoon de toegang tot het openbaar vervoer ontzeggen als ze er niet voor willen betalen. Waarom zouden we de wet moeten aanpassen omdat zij zich er niet aan willen houden.

De westerse beschaving kan niet blijven bestaan als we banger zijn om ‘racistisch’ te worden genoemd dan om ervoor te zorgen dat ons nageslacht gedijt.

Stel je voor hoe beschaafd het openbaar vervoer zou worden als zwarten zouden worden verbannen van het rijden op BART? Geen behoefte meer om bewakingsvideo’s te verbergen, want de mensen die de BART-functionarissen beschermen tegen “stereotypen” zouden niet in de treinen zitten.

Zou je de politie zelfs nog nodig hebben om in de treinwagons te patrouilleren? Of zou die iets nuttigs kunnen gaan doen, zoals Mexicanen uitzetten?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Zwartrijden in steeds meer Amerikaanse steden gelegaliseerd omdat het racistisch is om negers te beboeten

  1. Het heet natuurlijk niet voor niets ZWART-rijden. Maar zonder gekheid. Ik vind ook dat je niet raciaal mag discrimineren. En dus moet de blanke man een even grote boete krijgen voor zwart rijden als een neger. En aangezien die geen boete krijgen dient de blanke reiziger die ook niet te krijgen. Gelijkwaardigheid toch?

    Wat ik wel weet is dat ze deze waanzin dus niet in Nederland moeten gaan introduceren. Op dit moment weet ik niet eens hoe een trein of tram of metro er van binnen uit ziet maar als dit soort waanzin ook in Nederland geïntroduceerd zou gaan worden ga ik de hele dag zwart rijden en we zullen dan nog wel eens zien wie er hier dan aan het langste eind trekt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s