Nieuw

Zwarten schieten elkaar overhoop op Zwarte Vrijdag

Het is toepasselijk dat ze er ‘Black Friday’ voor uitkiezen om hun cultuurdingetje te doen.

Het loopt sowieso al uit de klauwen als je zwarten goedkope spullen in het vooruitzicht stelt:

Maar als je dat heetgebakerde volk ook nog wapens laat dragen.

Daily Mail:

Een 21-jarige schutter werd op donderdagnacht doodgeschoten door de politie nadat hij het vuur opende in een druk Alabama-winkelcentrum.

De schietpartij vond plaats om 21.30 uur in de Riverchase Galleria in Hoover, een nabijgelegen buitenwijk van Birmingham.

Het begon toen de schutter, een naamloze 21-jarige uit Hueytown, ruzie kreeg met een 18-jarige jongen.

Het is onduidelijk of ze elkaar van tevoren kenden of dat de strijd op shopping-gerelateerd was.

De schutter opende het vuur en verwondde de 18-jarige en een 12-jarig meisje dat in de buurt was, en vluchtte toen. Hij werd doodgeschoten door de politie die in de buurt was en naar het geweervuur toe liep na het horen van de schoten.

Beide slachtoffers werden naar ziekenhuizen gebracht en zullen naar verwachting overleven. Het 12-jarige meisje werd één keer neergeschoten. Geen van de betrokken jongeren is bij naam genoemd.

De namen werden niet gegeven, omdat we dan onmiddellijk zouden weten dat het om zwarten gaat, net als bij ons nooit namen gegeven worden als het om Marokkanen gaat.

Fox:

Nick Derzis, hoofd van de politie van Hoover, noemde het winkelcentrum een ​​van de veiligste winkelbestemmingen, maar voegde eraan toe dat soms geweld kan gebeuren als er duizenden mensen op één locatie zijn.

“Als je nationaal naar alle onzin kijkt, en ik noem het onzin, gebeurt dat om een ​​of andere reden, mensen denken dat wanneer ze een soort van woordenwisseling aangaan, het Ok is om een ​​geweer tevoorschijn te halen en iemand neer te schieten. Dat is het niet”, zei Derzis.

Agenten zeiden dat er extra agenten ingezet waren als voorzorgsmaatregel in het winkelcentrum op donderdagavond. Burgemeester Frank Brocato prees de reactie van de politie, suggererend dat ze anderen misschien hebben gespaard van letsel, zo meldde de New York Times.

“Je neemt gewoon geen wapens mee naar een druk winkelcentrum,” zei hij.

Waarom niet? Dat mag gewoon volgens de wapenwetten van Alabama, je hoeft er zelfs niet eens een vergunning te hebben. Er zijn maar een paar beperkingen, zo mag je vanaf je 18e al met shotguns rondwandelen maar moet je voor handvuurwapens 21 zijn en zijn er een paar categorieën uitgesloten:

 • Any person who has been convicted of a felony (a crime punishable by imprisonment for a term exceeding one year).
 • Any person who has been convicted of committing or attempting to commit a crime of violence, including murder, manslaughter (except manslaughter arising from the operation of a vehicle), rape, mayhem, assault with intent to rob, assault with intent to ravish, assault with intent to murder, robbery, distribution of a controlled substance, burglary and kidnapping.
 • Any person who is an unlawful drug user, a drug addict or a habitual drunkard. Factors to consider include repeated and recent arrests or convictions for drug crimes, DUI, and/or public intoxication.
 • Any person who is under indictment for a crime punishable for imprisonment exceeding one year.
 • Any person who has been convicted of domestic violence, even if the conviction is a misdemeanor.
 • Any person discharged from the Armed Forces under dishonorable conditions.
 • Any person who has been adjudicated as a mental defective or who has been committed to a mental institution, or any person who has asserted a defense of not guilty by reason of insanity or mental defect in a criminal proceeding.
 • Any person who is or has been a subject of an incompetency proceeding, the result of which may prohibit the possession of a firearm.
 • Any person who, having been a citizen of the United States, has renounced his/her citizenship.
 • Any person who is a fugitive from justice.
 • Any person who is an alien illegally in the United States or under a non-immigrant visa.
 • Any person who is subject to a court order that restrains that person from harassing, stalking, or threatening an intimate partner or child of an intimate partner.
 • Any person who causes justifiable concern for public safety, according to Ala. Act. No. 2013-283

En als negers onder die laatste categorie zouden vallen, zou het probleem voor 90% opgelost zijn, want zij plegen 90% van alle wapencriminaliteit in de VS.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on Zwarten schieten elkaar overhoop op Zwarte Vrijdag

 1. trebor2110 // november 24, 2018 om 08:52 //

  De 2de video is een set up deze man doet vaker leuke dingen Princezee
  https://www.instagram.com/princezee/?hl=nl

  Like

 2. trebor2110 // november 24, 2018 om 08:53 //

  View this post on Instagram

  Happy Black Friday. @danieljean56

  A post shared by ZEESHAN ALI (@princezee) on

  Like

 3. …over “black” gesproken…..

  ….cultuur uit Verre oorden heeft ook van onze straten bezit genomen….na een aantal soortgelijke overvallen in Brabant nu optrekkend naar het noorden…..de mes, bijl en hamer overvallen. Nu supermarkten, maar straks ook willekeurige huizen en automobilisten die stoppen om iemand te helpen die pechheeft of op straat ligt….onze wereld en denkwijze gaat kapot, en nu met sneltreinvaart. Wat ooit vertrouwen en menselijkheid was moet nu agressie en achterdocht worden wil de autochtoon overleven. Geweldig, die culturele “verrijking”. Bedankt politici en allachtoon knuffel NGO, bedankt Gutmensch en achterlijke dhimmies, vanaf hier gaat onze wereld weer een paar graden terug in de primitiviteit.
  Straks is een speer naast je bed en een bijl onder je kussen als set te koop bij IKEA, incluis een aangepast bijbehorend “Billy” kastje in zes kleuren omdat de vraag erna massaal is.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2837095/overval-met-messen-en-bijlen-op-supermarkt-personeel-in-koelcel

  Mijn gedachten gaan uit naar het personeel van de winkels die deze “verrijking” gedwongen mochten meemaken, vaak zijn het nog minderjarige kinderen die in winkels een kut betaald eerste baantje hebben of zelfs geen geld krijgen maar op “stage” zijn, en nu dus met een enorm trauma worden opgezadeld, de echte schade is in geld niet uit te drukken en word over tientallen jaren uitgesmeerd. Verschrikkelijk en zo godverdomme onrechtvaardig.

  Ieder gewelds delict gepleegd door asiel en immigranten tuig is direct ook de politici en andere figuren verwijtbaar die deze invasie hebben gefaciliteerd, en sommigen ervan wonen bij u om de hoek. Laten we ze met kerst een teken van dank en verheldering sturen, bijvoorbeeld kerstkaarten met beelden van slachtoffers en hun verhaal, en laten we die massaal in hun woon huis brievenbussen gooien, mailen is zinloos.
  Zo kun je mensen forceren de gevolgen van hun daden onder ogen te zien, want wegkijken is hun tweede natuur.

  Openbare of via een code toegankelijke adressen lijsten zouden een goede start zijn, ziekten moeten ook bij de bron worden aangepakt, en de multiculti waanzin en omvolking is een ziekte, een dodelijke. Bewijzen liggen er per duizend op de begraaf plaatsen, laten we een overduidelijk signaal geven dat het mlet stoppen en moet worden teruggedraaid.

  Lijsten , kerstkaarten, wie o wie kan aan dit idee iets bijdragen?

  Liked by 2 people

 4. Ja ho ho wacht eens even stelletje racisten…. deze mensen beschikken uiteraard niet over de culturele codes ..DUH.. :-))

  Like

 5. leuk kaffer filmpje trebor, heeft geen uitleg nodig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s