Nieuw

Trump: Israël zou grote problemen hebben zonder Saoedi-Arabië

(CC BY-SA-4.0)

Israël zou in grote problemen in het Midden-Oosten verkeren en gedwongen worden de regio te “verlaten” als er niet de aanwezigheid van Saoedi-Arabië was, meent de Amerikaanse president Donald Trump.

De Amerikaanse president Donald Trump zal ondanks de brute moord op Jamal Khashoggi de banden met Saoedi-Arabië niet verbreken.

Op donderdag verklaarde hij dat Israël grote problemen zou hebben in het Midden-Oosten als er niet de stabiliserende aanwezigheid van Saoedi-Arabië was.

Officieus is er een sterke samenwerking tussen de soennitische dictatuur en Israël.

Onder andere hebben Saoedi-Arabië en Israël een gemeenschappelijke vijand in Iran.

– Als u naar Israël kijkt, Israël zou in grote problemen zijn zonder Saoedi-Arabië. Dus wat betekent dat, gaat Israël vertrekken? Wilt u dat Israël vertrekt? We hebben een zeer sterke alliantie in Saoedi-Arabië, vertelde Trump verslaggevers ter plaatse tijdens zijn Thanksgiving-toespraak.

– Het feit is dat Saoedi-Arabië enorm nuttig is in het Midden-Oosten, als we geen Saoedi-Arabië zouden hebben, zouden we geen grote basis hebben, zouden we waarschijnlijk geen enkele reden hebben…, zei Trump, zonder de zin af te maken.

Bron:

Trump: Israel would be in big trouble without Saudi Arabia
Trump: Israel skulle få stora problem utan Saudiarabien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Trump: Israël zou grote problemen hebben zonder Saoedi-Arabië

 1. Like

 2. Heb altijd veel respect gehad voor Israel maar niet voor Joden.
  Eeuwenlang waren hun de geldschieters die met hun leningen en dure rente bevolkingen hebben uitgezogen en de winsten hebben gezorgt voor nog meer geld en dit deden ze in elk land en kochten of richte zelf vele banken
  op zodat iederland afhankelijk werd van de geldsystemen en zorgden dat zij door manupilatie op elk niveau ook politiek gezien of overname diep in de multinational’s zakenleven kwamen.
  Deze Jezuieten zijn over de hele wereld verspreidt hen beheersen alle beslissingen ook de verhuizing van miljoenen Afrikanen naar ONS Europa is gearrangeerd door deze Israelische Jezuieten geleid doorBiljonairn SOROS die ook lid is van deze ORDE en dit alles is verzonnen om dat de Joden vinden dat omdat zij als eerste op AARDE waren met Adam en Eva het recht op deze aarde hebben en wij als slaven tendienste moeten staan van het Jodendom.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Aha, dus de oude wereldorde was/is de westerse wereld inclusief israel en saoedi arabie, de nieuwe wereldorde is exclusief israel en saoedi arabie maar inclusief iran, china(?) en men hoopt de verenigde staten van europa, plus in de nieuwe wereldorde is de westerse wereld niet meer westers.

  Dit is een hele simplistische voorstelling maar het is dus of israel + SA of iran, ik zie SA liever veranderen in een parkeerterrein maar ja zo makkelijk gaat dat allemaal niet. Misschien israel toch maar opheffen en ons volledig terugtrekken uit die gebieden, is dat mogelijk?

  Like

 5. Von Puffelen // november 24, 2018 om 20:24 //

  Het is allemaal familie van elkaar, Israelische zionisten en S-A crypto-joden door “The City” ontworpen en geplaatst, niets nieuws onder de zon.

  Like

 6. Glenn Beck: Islam Is Taking Over And No One Is Paying Attention (2017)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s