Nieuw

PVV: VN Migratiepact in 46 seconden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on PVV: VN Migratiepact in 46 seconden

 1. Uitkeringen Marokko flink gekort (2013)

  Like

 2. Zorg er dan als PVV eens voor om met goede argumenten de verkiezingen in te gaan. Bij elke verkiezing lijkt het er op dat ze zich zelf torpederen. Niet steeds hetzelfde liedje zingen maar met goede argumenten laten zien waarom je ergens tegen moet zijn. En je weet als je je vijand wilt vernietigen moet je eerst vrienden worden. Ik wil best PVV stemmen maar als het weer op onzin uit draait ga ik naar een andere Europa kritische partij. Laat maar eens zien wat het allemaal kost aan geld en inleveren van cultuur op een goede manier.

  Liked by 1 persoon

 3. Wilders kan zeggen en voorstellen doen wat hij wil maar ze hebben nu eenmaal een cordon sanitaire om hem gelegd en ieder wetsvoorstel van hem wordt afgewezen,
  Iedereen weet nu wel wat Wilders wil maar als de meerderheid niet op hem stemt dan wordt het nooit wat.
  Ga er maar eens aanstaan en vechten tegen de bierkaai.
  Ik zie het zo gauw niet iemand anders doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s