Nieuw

Orbán: De mensen verbieden om over iets te praten zal alleen maar averechts werken

Orbán na de EU-bijeenkomst op Facebook.

“De kwestie van de prepaid creditcards voor migranten kwam als een verrassing, zelfs voor verweerde veteranen zoals ik”, zei premier Orbán vanochtend, eraan toevoegend dat het uitdelen van anonieme betaalkaarten aan “mensen die we niet kennen” een directe bedreiging vormt voor het leven van Europeanen. In zijn gebruikelijke vrijdagochtend radio-interview sprak de premier over migratie, Brexit, voormalig premier Nikola Gruevski en de betrekkingen met de buurlanden.

In antwoord op het nieuws dat Brussel anonieme prepaid betaalkaarten uitdeelt aan migranten, zei premier Viktor Orbán vanochtend op de Hongaarse staatszender Kossuth Rádió dat Europa momenteel met een groot debat geconfronteerd wordt “over menselijkheid, filosofie en politiek”. De belangrijkste vraag is volgens de minister-president of we hardop mogen zeggen dat er onder de migranten “een opvallend groot aantal criminelen” is die de veiligheid van de Europeanen bedreigen.

“De kwestie van de prepaid creditcards voor migranten kwam als een verrassing, zelfs voor verweerde veteranen zoals ik”, zei minister-president Orbán en voegde eraan toe dat Brussel de EU-instellingen beschouwt als “reisbureaus”, die geld en visa aan migranten geven. Volgens de premier zal hun voortdurende politieke correctheid, de manier waarop ze mensen verbieden om over iets te praten dat voor iedereen duidelijk is, uiteindelijk averechts werken.

LEES MEER: George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”

Over Brexit zei de premier dat de huidige overeenkomst “bevredigend” is en het de belangen van de Hongaren beschermt die in het Verenigd Koninkrijk werken en wonen. Terwijl de Hongaren de afgelopen jaren besloten dat ze minder Brussel en meer nationale soevereiniteit willen, zijn de Britten tot de conclusie gekomen dat ze eruit willen.

“Brussel slaagde er niet in om migranten buiten de deur te houden en hield daarom de Britten niet binnen”, aldus premier Orbán.

In zijn commentaar op de asielkwestie van de voormalige Macedonische premier Nikola Gruevski zei de premier dat het verrassend is hoe deze zaak is geëscaleerd, ondanks het feit dat verschillende andere hoge politieke functionarissen in het verleden asiel hebben gekregen in Hongarije. Volgens hem “heeft Hongarije veel ervaring en routine in de omgang met dergelijke zaken”.

Het is interessant om te zien, vervolgde hij, hoe de lijst van openlijk pro-migratiegroepen samenvalt met degenen die zich verzetten tegen het geval van de voormalige Macedonische PM. Het is duidelijk dat dit te maken heeft met het feit dat hij de eerste politicus op de Balkan is die een hek heeft gebouwd en om hulp heeft gevraagd bij het stoppen van illegale migratie.

Over de rol van de regering bij de beslissing over het asielverzoek van Gruevski beweerde premier Orbán dat hoe verder de regering van deze kwestie afstaat, hoe beter, omdat het aan de bevoegde autoriteiten van de staat is om volgens de juiste regels te beslissen.

“Het tijdperk van de honderdjarige eenzaamheid van Hongarije is voorbij”, zei de minister-president tegen het einde van zijn interview, en schakelde over op de afhaalmaaltijden van de jaarlijkse bijeenkomst van de Hongaarse permanente conferentie van vorige week, waar vertegenwoordigers van Hongaarse gemeenschappen uit de hele wereld bijeenkomen. Hij richtte zich op de betrekkingen met Oekraïne en merkte met spijt op dat zij met een anti-Hongaarse agenda reageerden op ons Oekraïense beleid.

In het verleden nam Hongarije deel aan alle beraadslagingen met als doel Oekraïne te helpen. Daarom zal het voeren van een anti-Hongaarse politiek volgens premier Orbán alleen maar leiden tot zelfvernietiging.

Bron:

PM Orbán: Forbidding the people to talk about something will only backfire

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Orbán: De mensen verbieden om over iets te praten zal alleen maar averechts werken

 1. Orban is mijn HELD,hij is de voorvechter tegen de Criminele Organisatie wat wij EU noemen of Brussel en zal het begin zijn van een Internationale Revolutie tegen deze Georganiseerde JODEN maffia en JEZUIETEN.

  Liked by 1 persoon

 2. België debat vanaf minuut 14 (for the records)

  Het grote Migratiedebat

  Like

 3. Israel (lees) JEZUIETEN is al na de toezegging van Groot-Brittanie (lees)Engeland en de USA,afgedwongen door de Rotchilds na het financieren van WO2 van zowel de USA,GB en tegenstander Hitler door de Europese afdeling van de Rotchilds.
  President Rosenveld en Sir Winston Churchil gaven het fiat voor het beloofde land(vandaar deze benaming)wat Israel ging heten.
  Maar na afloop van de oorlog zijn zij onmiddelijk begonnen met plannen om geheel de wereld te veroveren door manipulatie,omkoping,verovering door middel van Brussel,import van moordenaars, verkrachters,kannibalen om zo veel mogelijk Europianen op te ruimen als mogelijk.

  Like

 4. OIC seeks ISESCO to build Islamic state in West

  Like

 5. Brussel die de prepaid creditcards financiert? Dat zou het verraad compleet maken en totaal geweld tegen Brussel volledig rechtvaardigenvolgens IEDERE cultuur.

  Like

 6. Brussel financiert alles wel even en wij mogen het weer betalen. Ook al die enge ziekten die ze meenemen
  Ik geef Orban groot gelijk. De EU is wel bezig eigen bevolking te mond te snoeren.

  Like

 7. tim pietersen // november 24, 2018 om 23:08 //

  fuck the EUSSR

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Orbán: De mensen verbieden om over iets te praten zal alleen maar averechts werken | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s