Nieuw

Moslim familie martelt dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

Rechter uit Beieren stelt vast: Psychische marteling, fysieke mishandeling en vrijheidsberoving zijn een “deelaspect” van de moslimcultuur.

Een Syrische familie reageerde met martelingen op hun 17-jarige dochter omdat ze verliefd was geworden op de verkeerde jongeman. Een rechter in München reageerde niettemin met begrip en met milde voorwaardelijke straffen. Opnieuw een vonnis en een duidelijk signaal aan Merkel’s geïmporteerde kansenpareltjes, dat de Duitse politici en hun handlangers in de rechtszalen als een geslaagde integratie interpreteren.

Wat gebeurde er? De jonge vrouw wier naam en verblijfplaats door de rechterlijke macht geheim worden gehouden – wat wordt door de autoriteiten vandaag de dag eigenlijk niet als “geheim of topgeheim” beoordeeld als het gaat om “succesvolle integratie”? – had een verschrikkelijke misdaad begaan. Ze werd verliefd op een jonge Afghaan. Maar voor een kort moment herinnerde de Münchense rechter Robert Grain zich echter het begrip van de waarden van onze westerse cultuur en zo barstte hij in een “Jullie moeten je schamen!” uit in de richting van de Syrische ouders.

Begrip van waarden

Dat de jonge vrouw verliefd wordt op een man, die door de familie noch bedoeld noch gekozen werd, is natuurlijk absoluut niet mogelijk in de islam. Het familieoordeel werd dus al snel uitgesproken:

De jonge vrouw werd door de familie unaniem gestraft met een marteling volgens de sharia: vader, moeder en broer sloten de jonge vrouw drie dagen thuis op om haar te martelen. Ze moest op de grond hurken “als een hond”, aldus de voorzittende rechter. Ze kreeg geen eten of drinken en bovendien schopten de familieleden met hun voeten het gezicht van de dochter. Ze kreeg de opdracht om de toiletpot met haar tong schoon te likken. Vervolgens werd de “familieschande” ontvoerd en zou in hun Syrische vaderland – we zijn niet verbaasd – tot een huwelijk gedwongen worden.

Rechter Grain: “Dit is verachtelijk!” Dag twee van de marteling benadrukt nog eens het islamitisch opvoedingsgedachtegoed. Op de tweede dag had de vader gedreigd de keel van de dochter met een mes door te snijden.

R Grain was nu verontwaardigd: “Maar met cultuur heeft haar gedrag helemaal niets te maken”, aldus Grain. “Ze werd verliefd”, zei Grain, en vervolgde: “Je leeft bij ons in een cultuur waar je dat kunt doen. Er is geen verschil tussen een man en een vrouw”. Hiervoor was de dochter gestraft met een “schaamteloze psychische marteling” en even leek het alsof de rechter vanuit zijn eigen politieke opvoedkundige dogma, om migranten niet te bekritiseren, wakker werd en zichzelf ontgroeide.

Pas toen de dochter zich aan een leraar op school toevertrouwde, kon het Jeugdwelzijnswerkbureau worden ingeschakeld. Het meisje werd eerst opgevangen, maar een paar dagen later slaagde de familie erin om haar van school af te halen en over heel Duitsland mee te slepen. De minderjarige zou in Syrië trouwen. Pas toen de politie de vader arresteerde, liet de familie het meisje vrij.

“U woont al zes jaar in dit land. U kunt geen Duits spreken, zit alleen maar thuis, neemt niet deel aan het leven. In uw cultuur zijn vrouwen minder belangrijk dan mannen”, vindt rechter Grain letterlijk “krankjorum”.

Psychische marteling, fysieke mishandeling en vrijheidsberoving zijn een “deelaspect” van de moslimcultuur

Zoiets heeft hij in 15 jaar nog nooit meegemaakt. (Noot van de redactie: Onder welke steen heeft deze rechter geleefd?) Hij verwerpt dit “gedeeltelijke aspect van cultuur”. De familie had hun dochter als een hond behandeld, dat was verachtelijk. Overigens werd de familie met dit milde vonnis met fluwelen handschoenen behandeld, ook omdat de dochter er expliciet om had gevraagd. De folteraars kregen een politiek wenselijke voorwaardelijke straf. Proceswaarnemers zijn verontwaardigd. Een Duitse familie, die zich buiten de waardemaatschappij beweegt en een familielid aan een driedaagse marteling, vrijheidsberoving (werd hier helemaal niet veroordeeld) en dreiging van moord zou hebben blootgesteld, was niet met een gevangenisstraf onder de 5-7 jaar weggekomen.

Apropos succesvolle integratie van moslims in Duitsland

Criminele politici van de oude partijen die met hun beleid van massamigratie de genocide op Duitsers beramen, jubelen:

Berlijn – Volgens een studie zijn de meeste mensen met buitenlandse wortels vandaag de dag beter geïntegreerd in Duitsland dan tien jaar geleden – volgens de zelfevaluatie van geïnterviewden met een migratieachtergrond. Dit is de conclusie van de “Migrantenmilieu-Survey 2018” die woensdag is gepubliceerd. “De overgrote meerderheid beschouwt zichzelf als een volstrekt vanzelfsprekend onderdeel van de samenleving”, aldus de studie van de VHW (Bundesvereniging voor Huisvesting en Stadsontwikkeling) in Berlijn.

Symbool video en illustratief materiaal, ook voor rechter Grain, dat deel uitmaakt van het dagelijks leven in een islamitische opvoeding – ook in Duitsland – omdat… hij nog nooit zoiets heeft gezien in 15 jaar – de video werd aan de redactie toegespeeld door een huisarts uit de Berlijnse wijk Wedding. Naam en adres zijn bekend.

Bron:

Muslim-Familie foltert Tochter – Richter findet warme Worte und natürlich ein mildes Urteil

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Moslim familie martelt dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

 1. Kan wel een moslimcultuur zijn, maar zij hebben zich aan onze cultuur te houden en niet wij aan die van hun
  Ze willen niet intrigeren dat is het probleem.

  Like

 2. trebor2110 // november 24, 2018 om 22:30 //

  Krijgt ze nu ook nog klappen omdat ze de blote reed heeft laten zien .
  Heb trouwens wel een verzachtend zalfje voor dr billetjes .

  Like

 3. trebor2110 // november 24, 2018 om 22:39 //

  Liked by 2 people

 4. Moslims leven in angstculturen

  Like

 5. ‘Moslim-familie martelt dochter’; gedrag welke niets met ‘opvoeden’ te maken heeft, maar alles met mishandeling. Wanneer het Nederlandse ouders zou betreffen, zouden deze uit de ouderlijke macht gezet worden en de kinderen zouden in de jeugdzorg worden geplaatst. Je hoeft in Nederland maar het vaccin voor je kroost te weigeren en men (of een deel) begint te dreigen met ‘uithuisplaatsing’ van het kind (!!!+!!!). Zo gaat dat in NL, maar deze casus speelt zich af in Duitsland dus dat zal wel anders ‘zijn’.

  ‘Moslims leven in angstculturen’, stelt @Merel en dit gegeven is een feit. Uit eerste hand vernam ik eens het volgende: Hij: “We zijn niet bang voor de politie. We zullen elkaar altijd helpen en elkaar nooit verraden. Ik ben bang voor niemand. De enige waar ik bang voor ben is voor ‘Allah’.” Deze korte conversatie is veelzeggend. Alles conform islamitische sharia wetten..

  Probleem met veel van ‘onze’ politici is dat deze de feiten niet naast elkaar willen leggen. Dit vanwege uiteenlopende, maar altijd laffe, redenen.. Lafheid die door ‘sociale controle & sancties’ in stand wordt gehouden. Ook hier..

  De ‘straffer’ in het filmpje had haar, zo te zien, het liefst doodgeslagen. Hij krijgt er duidelijk een ‘kick’ van en ik denk niet dat het te maken heeft met ‘islamitische billen-fetisj’. Alles conform islamitische sharia wetten: ‘sla haar onder haar kleding; zodat het niet zichtbaar is voor anderen’. (Of sla haar dood.)

  Ik wens Europa beterschap.

  Like

 6. Dit zijn gewoon criminele psychopathen, meer niet. Moeten een psychiatrische inrichting in met TBS.

  Like

 7. Kijk, hier beginnen onze deugvrouwtjes zwaar van te soppen want dit is wat ze eigenlijk willen, zwaar vernederd worden. En zo vallen weer wat puzzelstukjes op hun plek.

  Like

 8. Zoals altijd zijn het de vrouwen die de prijs betalen…dit slachtoffer is nog veel te mild geweest, ze had haar hele familie het land uit moeten laten zetten zodat zij in vrijheid kon leven…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s