Nieuw

Justitie laat rector van islamitische universiteit die in de cel had moeten zitten met opzet ontsnappen – nu heeft hij het land verlaten

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

Verkrachters, moordenaars, moslims, iedereen wordt in dit land vrijgelaten, zodat ze kunnen ontsnappen of hun misdaden herhalen.

Tenzij het Nederlanders zijn natuurlijk.

De rector, hoort in voorarrest te zitten voor witwassen en fraude meldt het AD. Maar de toga van dienst liet hem snel even vrij, voordat besloten werd dat hij zijn voorarrest in de cel diende door te brengen, zodat Nedim B. van de gelegenheid gebruik kon maken om snel naar terreurstaat Turkije te gaan.

Het AD meldt niet of de toga een islamitische was, of een Nederlandse Collaborateur.

,,We doen alles om hem in hechtenis te krijgen’’, aldus een woordvoerder van het OM. Wat dat ‘alles’ is, wil zij niet zeggen.

Dat alles is helemaal niks, want Turkije levert geen onderdanen uit, hebben we geleerd met de zaak Saban B.. Daar krijgen we niemand van terug als we brave verzoekschriftjes sturen naar de sultan. Of hun houding verandert als we hier Turkse moskeeën opblazen om onze eisen kracht bij te zetten, durft dit regime niet uit te proberen, maar ik geef het grote kans.

Nedim B. speelt een centrale rol bij de Islamitische Universiteit van Europa én misschien bij alles wat daar de afgelopen twee jaar misging. Eerst werd miljoenenfraude ontdekt, toen nep-opleidingen in Nederland en het buitenland. Verder claimt de hbo-opleiding voor imams ten onrechte academisch en universitair te zijn. Gisteren kondigde minister Ingrid van Engelshoven (D66, Onderwijs) aan dat zij de erkenning van de school wil intrekken.

Als een D66 minister al een Turkse jihadist aan wil pakken dan moet hij wil héél fout zijn. Het is tenslotte dankzij Turkse stemmen dat D66 überhaupt nog bestaat. Als die partij in 2006 genocide-ontkenster Fatma Koşer Kaya niet op de kandidatenlijst gezet zou hebben, zou die Collaborateursclub nu daar liggen waar ze thuishoort, op de mestvaalt van de geschiedenis.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Justitie laat rector van islamitische universiteit die in de cel had moeten zitten met opzet ontsnappen – nu heeft hij het land verlaten

 1. Republikein // november 24, 2018 om 10:43 //

  Mijn zitting was verdaagd naar een datum waarbij de uitspraak de vorige dag werd uitgesproken, zo werkt dat.

  Like

 2. Als hij niet meer terug komt zou ik zeggen opgeruimd staat netjes. Next.

  Like

 3. Dit is ZO SCHANDALIG ,het onderuit halen van onze wetgeving,dat ALLE verantwoordelijke personen met onmiddelijke ingang ontslagen moeten worden,deze wetsdienaars zijn geen knip voor hun grote neus waard.
  Als we al dat vuilnis verwijderd hebben na de revolutie of dat de PVV of de PvD het kabinet vormd moet al dat Linkse gespuis met terug werkende kracht opgepakt en opgesloten worden en LEVENSLANG geven of opruimen.

  Like

 4. Hoe corrupt is Nederland en wat doen we er aan? Willeke Slingerland en Syp Wynia

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Justitie laat rector van islamitische universiteit die in de cel had moeten zitten met opzet ontsnappen – nu heeft hij het land verlaten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s