Nieuw

Jood die wereldwijd ‘antisemitische’ terreurdreiging veroorzaakte krijgt tien jaar cel

De 20-jarige jood die in 2017 een wereldwijde “antisemitische” bombedreigingsgolf veroorzaakte waar Donald Trump de schuld van kreeg, en die door joodse extremistische groeperingen als ADL en SPLC gebruikt werd om “toenemend antisemitisme” te claimen – is voor 10 jaar gevangengezet.

Volgens een rapport van the Jewish Telegraphic Agency werd Michael Kadar, afkomstig uit Ashkelon in Israël, maar in het bezit van de dubbele Amerikaans-Israëlische nationaliteit, veroordeeld voor meer dan 2000 bedreigingen van Joodse gemeenschapscentra.

Hij was ook verantwoordelijk voor de golf van bedreigingen aan luchthavens en vliegtuigen van de VS naar Australië. Kadar kreeg meer dan $250.000 aan bitcoin betaald voor zijn werk, door een nog niet nader genoemde paymaster vanuit Israël.

De golf van bedreigingen werd door alle Joodse organisaties in Amerika aan Donald Trump verweten en vormde de reden voor een succesvolle eis van de Holocaust-verhaalfabriek in Israël, Yad Vahsem, aan Amazon om te stoppen met de verkoop van boeken die de historische juistheid van de Joodse verhalen over de Tweede Wereldoorlog in twijfel trokken.

De activiteiten van Kadar werden door de Amerikaanse autoriteiten teruggeleid naar Israël, maar hij werd pas gearresteerd nadat de regering-Trump agenten naar Israël had gestuurd om actie te eisen, en de Israëlische politie verzoeken om te handelen negeerde.

De VS eiste ook de uitlevering van Kadar om terecht te staan in Amerika, waar de overgrote meerderheid van zijn misdaden werd gepleegd, en klaagde hem aan voor federale haatdelicten.

Israël weigerde hem, zoals gebruikelijk in dergelijke gevallen, over te dragen en bracht hem voor de rechter in de Joodse staat.

Kadar werd ook veroordeeld wegens afpersing, samenzwering om een misdrijf te plegen, witwassen van geld en mishandeling van een politieagent.

Hoewel de misdaden van Kadar nep “antisemitische” bedreigingen waren, vormden zijn acties het grootste deel van de “antisemitische haatdelicten” die de Anti-Defamation League in haar jaarlijkse onderzoek rapporteerde.

Bron:

Jew who Caused World-Wide “Anti-Semitism” Terror Threats Jailed for 10 Years

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s