Nieuw

Halsema: ‘boerkaverbod’ niet in Amsterdam

„Laat ik één ding zeggen: de overheid is aan het praten over een boerkaverbod”, citeert AT5 haar. „Amsterdam gaat daar geen gevolg aan geven.” Ze zegt niet te willen dat vrouwen uit de tram worden gehaald omdat ze een nikab dragen.

De burgemeester legt haar woorden bij monde van haar woordvoerder uit: „De wet moet je natuurlijk volgen, die geldt voor iedereen. Maar ik zal geen prioriteit geven aan de handhaving ervan. Er is schaarste op het vlak van handhaving en daardoor moet ik kiezen waar je prioriteit aan geeft en dan komt dit wat mij betreft helemaal onderaan.”

Klaas – meer meer meer immigratie – Dijkhoff: ze zal wel moeten:

Bekijk het maar zegt de Republiek Amsterdam:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Halsema: ‘boerkaverbod’ niet in Amsterdam

 1. Oké, en volgende vraag aan halsema zou moeten zijn; ‘dus iedereen kan in a’dam ongestoord in boerka verschijnen?’. Als ze zegt alleen moslima’s, dus geen mannen en niet niet-moslims, dan is het racistisch en seksistisch.

  Wat als een soort van protest gedaan kan worden is dat iedereen in boerka de openbare ruimte betreedt en in boerka op z’n werk verschijnt.

  Moet je opletten hoe snel ze er klaar mee zijn. En ik zou wel een discussie willen zien als alleen bepaalde mensen in boerka mogen lopen volgens halsema, hoe gaan de linkse deugers dat uitleggen want iedereen is toch gelijk?!

  Liked by 1 persoon

 2. Als jan en alleman in boerka gaan lopen dan gaat dat heel interessant worden want de moslima’s die een boerka dragen zouden dat vrijwillig doen, m.a.w. niets of niemand dwingt hun daartoe (beweren ze) en het is niet ergens voor nodig, dus waarom zou niet iedereen in een boerka kunnen lopen!!

  Natuurlijk wil een normaal mens niet in een boerka lopen maar ik woon in a’dam dus dan heb je er alles voor over en ik zou weleens willen zien hoe bizar en belachelijk het eruitziet wanneer iedereen een boerka draagt. Wie niet horen wil moet maar voelen.

  Like

 3. Oh ja, nu schiet dit me ook te binnen: de steun van NL bij de invasie van a’stan werd beargumenteerd met dat ‘wij’ daar waterputten gaan slaan (want dat konden ze blijkbaar zelf niet *proest* na daar al duizenden jaren gewoond te hebben) maar voor het waterputtenargument werd gesproken over de verschrikkingen die de a’stan vrouwen moesten ondergaan vanwege de boerka, de boerka was bijna het ‘officiële’ argument voor de steun die mede door GL ondertekend werd, maar het ‘officiële’ argument werd uiteindelijk de waterputten.

  Ze spinnen alles recht wat krom is en dat is niet goed, daar gaan we heel veel spijt en ellende van krijgen.

  Like

 4. Als ze niet luisteren naar de Nederlandse wetten ,hoeven ze ook geen geld meer uit Den Haag ,daar komt gemeenschappelijk belastinggeld vandaan ,als ze het zelf willen uitzoeken ,oke ,maar dan met alles .

  Liked by 1 persoon

 5. Het eindresultaat zal zijn dat je zonder hoofddoek niet met de tram mag.
  Waar ben de Gij dan Femke Halsema?

  Like

 6. Ambtelijke Ongehoorzaamheid!

  Een andere kwalificatie is hier niet van toepassing, dus de regering moet als de gesmeerde bliksem passende maatregelen nemen om dit probleem op het gebied van de algehele veiligheid effectief te kunnen aanpakken.

  De Amsterdamse gemeenteraad wordt gedomineerd door GroenLinks en andere linkse partijen met dit niet handhaven van het boerkaverbod als logische resultaat. Het is niet anders uit te leggen als een knieval voor de orthodoxe, dus radicale islam en dan zijn we niet zo heel ver weg van het begrip ‘collaboratie.’

  Volgens Halsema is het een kwestie van prioriteit geven aan andere dringende zaken vanwege een schaarste aan beschikbare middelen. De vraag rijst dan automatisch waaraan dan wél prioriteit wordt gegeven. Het aanpakken van het kraken van woningen door uitgeprocedeerde asielzoekers, het preventief in hechtenis nemen van terugkerende IS-strijders, het sluiten van de als radicaal bekendstaande moskeeën, het uitzetten als ongewenste vreemdelingen van radicale imams?

  Blijkbaar niet, want zover wij weten gebeuren er op die cruciale punten helemaal niets en kiest men liever voor de dialoog en het rammelen met de subsidiebuidel.

  We gaan over tot het volgende gedachte-experiment: welke rol zou GroenLinks spelen mocht er in de toekomst in ons land een Islamitisch Kalifaat worden uitgeroepen?

  Wij hebben een ernstig vermoeden dat deze rol verdacht weinig zou verschillen met de rol die de NSB speelde tijdens de vorige Bezetting.

  Liked by 1 persoon

 7. ronjaspers // november 25, 2018 om 14:05 //

  Dit werkt ook in het voordeel van de extreem linkse facisten,die zijn altijd gemaskerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s