Nieuw

De NGO-jihadistensmokkelaars sturen een hele vloot naar de Barbarijse kusten om Moedjahedien over te zetten

Het NGO-smokkelschip “Sea-Watch 3” is donderdag weer vertrokken en vaart nu naar de Noord-Afrikaanse kust om mensen te zoeken die bereid zijn om vervoerd te worden, om ze op te halen, om ze in een Europese haven te lossen en zo alle ziektes en kosten van Afrikanen op het bordje van de Europese landen en de belastingbetalers te deponeren.

We hadden het al aangekondigd:

De “Sea-Watch 3” van de communistische zeehippies is weer op weg in de Middellandse Zee naar de Noord-Afrikaanse kust, meldt PolitikStube. Nadat het schip van de Maltese autoriteiten gedurende meer dan drie maanden de haven niet meer mocht verlaten omdat de registratie een puinhoop was, ging de “Sea-Watch 3” eerst naar een Spaanse scheepswerf en vervolgens naar Corsica. Van daaruit vertrok het schip op donderdag, zoals de organisatie op Twitter aankondigde.

En ze zijn niet alleen dit keer, ze gaan met een hele oorlogsvloot. Sea-Watch wil nu met de Spaanse hulporganisatie Proactiva Open Arms en het Italiaanse project “Mediterranea“, zoals Sea-Watch-woordvoerder Ruben Neugebauer zei, “een constante aanwezigheid van reddingsschepen herstellen”.

Het is helaas niet voor het eerst in de geschiedenis dat Europeanen met Barbarijse zeerovers jihadisten samenwerken, een bekend voorbeeld is onze eigen Simon de Danser. En Martin Bosma haalt in deze interruptie (rond 6:40) nog aan dat er Europeanen geroofd werden tot aan IJsland aan toe.

Dat is misschien niet zo’n handig voorbeeld, omdat die expeditie aangevoerd werd door een Haarlemmer; Jan Jansz.

Begin zeventiende eeuw werd IJsland overvallen door bloeddorstige piraten uit ‘Barbarije’. De plundertocht staat er nog altijd bekend als ‘de overval van de Turken’. Maar de aanvallers werden aangevoerd door een zeeman uit Haarlem.

Maar dat weten die D66-kutjes die daar in zo’n TK-commissie zitten natuurlijk niet, die komen qua geschiedenis niet verder dan hun eigen verjaardag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De NGO-jihadistensmokkelaars sturen een hele vloot naar de Barbarijse kusten om Moedjahedien over te zetten

  1. En dan willen die idioten van Amnesty ook nog dat we 1.000 van die zogenaamde vluchtelingen op nemen omdat ze het koud hebben. Lekker terug gaan dan krijg het vanzelf weer warm. En Lesbos moet ze niet aan land laten komen, hebben ze er ook geen last van.

    Like

  2. Inderdaad ,mijnenvelden zijn de oplossing en anders torpedoos dan is het zo afgelopen.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. De NGO-jihadistensmokkelaars sturen een hele vloot naar de Barbarijse kusten om Moedjahedien over te zetten – OPBLAZEN DIE HAP – MIJNENVELDJE DOET WONDEREN | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s