Nieuw

Brandstofrellen in Frankrijk – oproep aan Macron om af te treden

Enorme rookpluimen werden gezien op een van de meest iconische straten van Frankrijk vandaag de dag, toen demonstranten grote platen multiplex, stoelen en ander materiaal verbrandden tijdens demonstraties tegen geplande belastingverhogingen op brandstof.

Een waterkanon en traangas werden ingezet door de oproerpolitie tegen duizenden Franse ‘Yellow Vest’ brandstofbetogers in Parijs, toen de Champs Elysee werd gebruikt als een slagveld.

De volksbeweging voert campagne tegen een volgens haar algemene daling van de levensstandaard in het hele land en de recente beslissing om de brandstofprijzen te verhogen.

Het ergste geweld vond plaats op de beroemdste laan in de stad, waar een enorme menigte president Emmanuel Macron opriep om af te treden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Brandstofrellen in Frankrijk – oproep aan Macron om af te treden

 1. En dan probeerd hij de boel ook nog teverdraaien door de betogers als extreem rechts te kenmerken. Volgens mij zijn het over het algemeen linkse kiezers die hun fout in zien door Macron te hebben gekozen. Er zal nog wel ergens een guillotine staan voor de nieuwe zonnekoning. Ze willen toch een burgeroorlog starten. De nieuwe Franse revolutie. Nu maar hopen dat het over slaat naar andere landen.

  Liked by 2 people

 2. Like

 3. @Stef,
  Nee, deze protesten hebben niets meer te maken met links of rechts maar met het feit dat het voor de gewone man onbetaalbaar wordt om de auto te gebruiken.
  En hoewel het openbaar vervoer in de steden goed is, is het daarbuiten een drama, nog een stuk slechter dan in Nederland. Er zijn hele dorpen met maar 1 of 2 bushaltes waar misschien 4x per dag een bus stopt.

  Like

 4. Zou zeggen laat de fransen fijn in hun eigen sop gaar koken, ze hebben zelf die kloothommel gekozen.

  Liked by 2 people

 5. trebor2110 // november 25, 2018 om 00:42 //

  lekker de New Beat tijd

  Like

 6. trebor2110 // november 25, 2018 om 01:12 //

  hond grijpt z,n kans
  http://www.ochevidets.ru/rolik/118429/

  Like

 7. Dark Secrets of the Rockefeller Family

  The Unauthorized Biography of David Rockefeller

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s