Nieuw

Beijing to Judge Every Resident Based on Behavior by End of 2020

China’s plan to judge each of its 1.3 billion people based on their social behavior is moving a step closer to reality, with Beijing set to adopt a lifelong points program by 2021 that assigns personalized ratings for each resident.

The capital city will pool data from several departments to reward and punish some 22 million citizens based on their actions and reputations by the end of 2020, according to a plan posted on the Beijing municipal government’s website on Monday. Those with better so-called social credit will get “green channel” benefits while those who violate laws will find life more difficult.

The Beijing project will improve blacklist systems so that those deemed untrustworthy will be “unable to move even a single step,” according to the government’s plan. Xinhua reported on the proposal Tuesday, while the report posted on the municipal government’s website is dated July 18.

Bloomberg >>

I bet our dictators are furiously jealous.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Beijing to Judge Every Resident Based on Behavior by End of 2020

 1. komt hier ook, het gebeurd al op een aantal vlakken, en de suggestie van een immigrant met politieke status dat PVV stemmers niet bij de politie mogen is zoiets, uitsluiting en discriminatie op basis van politieke en of autochtone afkomst. Het is te gek voor woorden, en eigenlijk niet eens meer punt van discussie maar vraag van welke boomtak en hoe hoog….

  Like

 2. Wat we nodig hebben is een hele duidelijke scheidslijn tussen landgenoten en landverraders, een zichtbare lijn. En dan vechten om wie mag blijven ademen, want zo verstikt de verrader de eigen volksgenoten met verboden tot enkel ademen overblijft….

  ….en dat zit met de moderne techniek niet eens zo ver van u af. U kunt maanden uit het betalingsverkeer worden geweerd voordat u weer mee mag doen, simpelweg door iemand die ergens een digitaal vinkje bij een vakje heeft gezet. Ik kan meer voorbeelden geven van mogelijkheden in een systeem waarbijburgers geheel volgens de regels en zonder kans op rectificatie of correctie systematisch arm kunnen worden gemaakt en het leven enorm zuur.

  En vergeet het maar om ergens te klagen en je recht te halen, die mogelijkheid is weg, je bent als een kat in een rechtopstaande gladde buis, machteloos en totaal weerloos, en je kwelgeest is zo anoniem als het maar kan zijn.

  Tip bij nieuwe problemen: pak de veroorzaker van je vorige problemen aan zoals de overheid een blokker Fries, gain extremen en zet ook voorbeelden als referentiepunt.
  Er is geen gerechtigheid door anderen, simpelweg omdat het niks opleverd en onrecht is industrie.

  En anders…..project Exodus.

  Like

 3. China Plans To Roll Out Social Credit System By 2020

  Like

 4. Slavernij is de eigenlijke term hiervoor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s