Nieuw

Australië – verpleegsters moeten zich eerst verontschuldigen dat ze blank zijn voor ze een Aboriginal helpen

Daarom is het fout om de originele bevolking in leven te laten als je een land verovert. Als je ze in leven laat blijven ze zich voortplanten, stelen je technologie en leren je zwakke plekken kennen, om zich uiteindelijk tegen je te keren.

Afrika is wel het beste voorbeeld. Onder onze leiding was het continent hard op weg om beschaafd te worden en sinds wij ons teruggetrokken hebben is het weer een shithole geworden. Wij hadden de slavernij afgeschaft en nu zijn er weer openlijke slavenmarkten in Libië, nadat Hillary Ghadaffi verwijderde, omdat hij een goud-dinar in wilde voeren en geen Rothschild bank accepteerde met een waardeloze petrodollar.

Als we dat donkere continent niet binnen nu en tien jaar steriliseren zal de wereld aan het eind van ons leven overspoeld worden met 5 miljard analfabete kannibale verkrachtende moordenaars.

En Aboriginals zijn nog erger. Die leven niet in het Stenen Tijdperk maar in de Pre-Historie en wat daarvoor komt. Normaal gesproken zouden ze opgevroten zijn door de evolutie en de vooruitgang als we de geschiedenis zijn gang hadden laten gaan.

Maar niet in Australië, daar moeten blanke verpleegsters (altijd weer die vrouwen), zonodig medische assistentie verlenen aan.

Daily Mail:

Verontwaardiging als verpleegsters zich aan een nieuwe code moeten houden dat ze hun ‘witte privilege’ moeten aankondigen voordat ze Aboriginal behandelen

Australische verpleegsters en verloskundigen worden gedwongen om hun ‘witte voorrecht’ aan te kondigen voordat ze inheemse patiënten behandelen.

De term ‘wit voorrecht’ definieert de onverdiende sociale en culturele voordelen die worden toegekend aan mensen met een witte huid die niet worden genoten door mensen met een gekleurde of niet-blanke achtergrond.

De Nursing and Midwifery Board is van mening dat de culturele veiligheid van inheemse patiënten net zo belangrijk is als hun klinische veiligheid.

Er is geen enkele reden voor Aboriginals om naar ‘witte’ ziekenhuizen te gaan. Ze hebben hun eigen superieure geneeswijzen en medicijnmannen.

Die medicijnvrouwen hebben geen idee wat ze overkomt dat die bolsjewistische feministen ze serieus nemen.

De Raad omschrijft de stap als ‘een dekoloniserend praktijkmodel gebaseerd op dialoog, communicatie, machtsdeling en onderhandeling, en de erkenning van wit voorrecht’.

Na protesten, bracht het bestuur een verklaring uit waarin stond dat de codes vroedvrouwen en verpleegkundigen verplichtten ‘te erkennen dat Australië altijd een cultureel en taalkundig diverse natie is geweest’.

Medisch personeel wordt ook gevraagd rekening te houden met de gevolgen van historische factoren zoals kolonisatie voor de gezondheid van inheemse volkeren.

Okay. Sloop die historische factoren maar weer dan. Geen westerse medische hulp voor Aboriginals, geen ziekenhuizen, maar lekker met je hoofdpijn gaan klagen bij je lokale sjamaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Australië – verpleegsters moeten zich eerst verontschuldigen dat ze blank zijn voor ze een Aboriginal helpen

 1. Anthropologen, zoek niet verder: dit is gewoon de missing link.

  Like

 2. trebor2110 // november 24, 2018 om 23:00 //

  Aboriginals en vroeger in het Nederlands austraalnegers genoemd
  Dat woord kende ik nog niet

  Ook staat de Australische overheid het toe om, in gebieden waar veel Aborigines leven, naast de blanke wet ook de zwarte wet toe te passen. Dit betekent concreet dat Aboriginedaders kunnen worden vervolgd naar de eigen normen en waarden. Deze zijn vaak strenger dan de witte wet.

  Een soort van aboriginalsharia

  Like

 3. Gebakken piranjah is best lekker

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s