Nieuw

Verenigde Staten – misdaad moet gedecriminaliseerd worden omdat er teveel zwarten gearresteerd worden en dat is racisme

Negers krijgen steeds maar weer boetes omdat ze zwartrijden en dat is racistisch. En omdat racisme verboden is mogen negers geen boetes meer krijgen. Dat is een effectieve manier om racisme te bestrijden.

New York – politie zal tourniquetspringers bij de metro niet langer arresteren omdat 89% zwart is

Zwartrijden met de metro nu niet meer strafbaar in Washington omdat 90% van de zwartrijders zwart is

Na Washington en New York kan Los Angeles niet achterblijven.

LA-Curbed:

Onderzoek om zwartrijden te decriminaliseren omdat teveel zwarten beboet worden

Het Amerikaanse Ministerie van Transport bevestigde woensdag dat het een klacht over de burgerrechten onderzoekt waarbij beweerd wordt dat de Metro van Los Angeles en de afdeling van de sheriff zwarte passagiers hebben gediscrimineerd door ze onevenredig te beboeten voor tariefontwijking.

Het Ministerie van Vervoer verkoos om de klacht te onderzoeken en alarmeerde Metro eind vorige week.

De klacht werd in november ingediend door het Strategiecentrum Arbeid / Gemeenschap, de moederorganisatie van de Bus Riders Union, en beweert dat elk jaar tussen 2012 en 2015 zwarte reizigers – die ongeveer 19 procent uitmaken van bus- en treinreizigers – meer dan 50 procent van alle boetes voor zwartrijden krijgen.

“Dit gaat verder dan raciaal profileren”, zegt Eric Mann, medeoprichter van de Bus Riders Union. “Dit is een niveau van flagrante discriminatie van zwarte mensen.”

In een verklaring beschuldigde het strategisch centrum Metro van het gebruik van ontmenselijkende strategieën die het agressieve politiewerk van kleine schendingen met zich meebrengen.

Als dit geregeld is, dan zullen de anti-racisme strijders zich op autodiefstallen richten, en eisen dat die ook gedecriminaliseerd worden lijkt me, want daar worden ook veel meer negers voor opgepakt.

En daarna zal mishandeling gedecriminaliseerd moeten worden. Kijk zelf maar hoe racistisch die cijfers zijn.

En overvallen.

En verkrachtingen.

Moord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Verenigde Staten – misdaad moet gedecriminaliseerd worden omdat er teveel zwarten gearresteerd worden en dat is racisme

 1. Het paard achter de wagen spannen

  Like

 2. Hoe het nu in de VS loopt is dat er een situatie gecreëerd word waarin blanken niks meer durven te zeggen tegen wat dan ook met een kleur! Dat klimaat kan niet anders dan uitlopen op totale oorlog! Alsof die lelijke fascistische apen een soort halfgoden zijn die met een nederige blik naar onderen benaderd moeten worden. WELL FUCK YOU! Zo gedragen ze zich al wereldwijd naar blanken toe. Ze zijn al zo arrogant dat we inderdaad ze niet te lang mogen aankijken.
  Ik pleit er voor dat iedere aap die dat verwacht flinke klappen krijgt!

  Liked by 2 people

 3. Deze wereld is steenstapel GEK GEWORDEN.

  Like

 4. Kinderbonken moet gelegaliseerd worden omdat er steeds meer mannen met een jurk beschuldigd worden en er dus geen hond meer in een Little Black Dress wil worden gezien.

  Like

 5. Verdomme zeg. Een rassenoorlog.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s