Nieuw

UKIP verdeeld als Farage de benoeming van Tommy Robinson veroordeelt

Tommy Robinson on Speakers Corner, Pic by Caolan Robertson

“Nigel Farage heeft gelijk”, vertelde een vooraanstaande partijbron aan Breitbart vrijdag nadat de voormalige UKIP-baas zei dat hij “ontsteld” was door de huidige leider van de partij, Gerard Batten, die activist Tommy Robinson als adviseur had aangesteld, en Gerard Batten opriep om plaats te maken voor een hernieuwde focus op Brexit.

Onder leiding van de heer Farage spande UKIP zich in om alle voormalige leden van de Engelse Defence League (EDL), die bekend stonden om rumoerige straatprotesten, en de openlijk racistische Britse Nationale Partij (BNP) uit te sluiten en te verbannen.

Robinson, nu campagnevoerder tegen racisme en extremisme, was kort een BNP-lid als jonge man en is misschien het best bekend voor het feit dat hij de EDL heeft opgericht en geleid voordat hij de organisatie verliet, omdat hij vond dat deze was geïnfiltreerd door extremisten.

Hij is niet goedgekeurd als lid van de partij, maar zal de heer Batten adviseren over straatverkrachting, verkrachtingsbendes en gevangenishervorming als privépersoon, omdat Robinson daar “persoonlijke ervaring mee heeft”, zei de heer Batten op het BBC-nieuws vrijdag.

Breitbart Londen sprak met een gekozen UKIP-vertegenwoordiger die de verklaringen van Farage steunde, en andere bronnen binnen de partij beweren dat een grote meerderheid van de leden van het Europees Parlement tegen het toelaten van hem is.

Toch pleitte een partij-insider die de beslissing van Batten verdedigde voor de partij om figuren als Robinson op te nemen om hen een boost te geven na de Brexit, en beweerde dat er een zekere klasse-vooroordeel tegen hem was.

Een hogere partijbron vertelde Breitbart Londen: “Nigel Farage heeft gelijk. Op dit ogenblik, moet de partij zich op Brexit concentreren. Door de ex-leider van een verboden organisatie als speciale adviseur te benoemen, scheurt de huidige leider het partijregelboek op en verdeelt ons precies wanneer we ons moeten verenigen tegen het verraad van mevrouw May’s Brexit.”

Lord Pearson spreekt

Lord Pearson van Rannoch, de UKIP peer, vertelde Breitbart London dat hij hoopt dat het besluit van Batten het aantal leden van de UKIP zal doen toenemen. Hij zei:

Zonder Nigel hadden we het referendum niet gekregen of gewonnen, maar Gerard heeft de UKIP gered nadat een opeenvolging van leiders het bijna tot zinken had gebracht.

Onder leiding van Gerard zijn onze financiën gezond; is ons ledental gestegen en gaan de peilingen weer omhoog.

Ik hou van Nigel als een broer, maar ik denk dat Gerard gelijk heeft om een ​​nationaal debat over de islam te willen, dat een veel grotere bedreiging op de lange termijn voor onze cultuur dan de Brexit, en om Tommy’s kennis en steun daarvoor in te schakelen.

Ik hoop dat dit ons ledental nog verder zal stimuleren; onze politici worden alleen door stemmen beïnvloed.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on UKIP verdeeld als Farage de benoeming van Tommy Robinson veroordeelt

 1. Duivendak,PVDA leden ,er zijn er heel wat veroordeeld ,maar in de politiek hebben ze een vrijbrief ,en zetelen ze in de hoogste kringen

  Like

 2. EU nails down Theresa May and the UK in 26 page Post-Brexit Terms

  Like

 3. Like

 4. Veroordeeld is met een T. UKIP is verdeeld, en Farage veroordeelt.
  Opkomen voor eigen volk behelst kennis van de taal.

  Like

 5. zo is het

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s