Nieuw

Turk snijdt keel door van zijn buurvrouw

Hamburg-Barmbek is niet alleen bekend sinds de Allahu-Akbar slachting van de moslim Ahmad Alhaw in een Edeka winkel in juli 2017, met één dode en meerdere gewonden, omdat daar de messen losjes zitten. Op dinsdagavond rond 19.40 uur was het weer zover. Politie en reddingswerkers werden naar de Bramfelder Straße in Hamburg-Barmbek-Nord geroepen. De 47-jarige Annett M. raakte ernstig gewond. Haar buurman, de 44-jarige Turk Ibrahim K., had een burengeschil in het Turks willen beslechten dat blijkbaar al enige tijd smeulde en had haar keel doorgesneden.

De politie arriveerde met een speciale interventieteam, maar de dader was na zijn onthoofdingspoging de plaats van het misdrijf ontvlucht en werd ook niet in zijn appartement gevonden.

De Turk zou door zijn licht ontvlambare agressie reeds meerdere malen de aandacht in de buurt hebben getrokken.

De “cultureel verrijkte” Annett M. werd geopereerd en overleefde de mesaanval nauwelijks.

Ongeveer 15 uur na de misdaad gaf Ibrahim K. zich over aan de politie en werd wegens poging tot moord in hechtenis genomen. In 2013 en 2016 was hij al wegens mishandeling en bedreiging voor de rechter gedaagd, maar hij kwam weg met boetes. Nu is het dan uiteindelijk geëscaleerd. Misschien is er nu genoeg bloed gevloeid om het kansenpareltje op te sluiten.

Bron:

Hamburg: Türke schlitzt Nachbarin die Kehle auf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Turk snijdt keel door van zijn buurvrouw

 1. MERKEL!

  Like

 2. Ik pleit alvast voor vrijspraak.
  Reden; “beschikte niet over de culturele codes”

  ————
  ’t Is overigens ongelooflijk wat je hedentendage als rechter/rechtbank allemaal voor flut argumenten kunt én mag verzinnen om de grootste criminelen vrijspel te geven, en daar vervolgens ook nog mee weg komt.

  Al met al geeft het wel een mooi beeld in hoeverre en tot welk nivo de verschillende overheden en instantie’s in de verschillende -met name- W-Europese landen op het moment dat de grote ‘boem’ heeft plaats gevonden, dienen te worden opgeschoond.

  Liked by 1 persoon

 3. Turk blond haar en blauwe ogen zat geworden. Dan aanvallen idioten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s