Nieuw

Trump keurt “dodelijk geweld” tegen illegale immigranten goed

© YouTube

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn troepen nu toestemming gegeven om, indien nodig, “dodelijk geweld” te gebruiken aan de grens met Mexico. Hij dreigt ook de hele grens met de Verenigde Staten te sluiten.

Afgelopen donderdag heeft Donald Trump duidelijk gemaakt dat soldaten nu dodelijk geweld zullen gebruiken tegen illegale immigranten die de Verenigde Staten proberen binnen te komen, maar alleen “indien nodig”.

– Als het nodig is, zullen ze dodelijk geweld gebruiken. Ik heb het oké gegeven. Als het moet. Ik hoop dat ze het niet nodig hebben, aldus NBC.

Hij voegde eraan toe dat hij als hij het nodig acht de grens volledig zal sluiten om de immigratie te stoppen.

– We zullen de hele grens sluiten totdat we het onder controle krijgen. De hele grens, ik bedoel de hele grens! zegt hij.

In de door NBC gepubliceerde video zijn Amerikaanse soldaten te zien die Thanksgiving vieren aan de grens met Mexico. Het lijkt op een militair kamp uit een oorlog in een vreemd land.

Donald Trump heeft bijna 6.000 soldaten aan de zuidelijke grens gestationeerd om de enorme karavaan te stoppen van ongeveer 8.000 mensen die eisen dat ze de Verenigde Staten binnenkomen.

Bron:

Trump says troops will use ‘lethal force’ at the border ‘if they have to’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Trump keurt “dodelijk geweld” tegen illegale immigranten goed

 1. John Peters // november 23, 2018 om 12:21 //

  Prachtig.

  Like

 2. Henk der Niederlánder // november 23, 2018 om 12:24 //

  Dan zal CNN er wel bij staan om reportages te maken over zielige “vluchtelingen” die verwond of gedood worden door de militairen met de nodige zielige praat erbij natuurlijk.

  Like

 3. cnn zal van alles proberen om Trump in een kwaad daglicht te zetten en zullen zelfs bereid zijn daar mensenlevens voor op te offeren, het doel heiligt de middelen, zo rollen de ‘deugende fatsoenlijken’.

  Like

 4. Trump heeft goede adviseurs.

  Like

 5. Arnold Schipper // november 23, 2018 om 21:16 //

  Geen woorden voor dan alleen, GEWELDIG.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s