Nieuw

Negerparadijs Haïti – Stakingen, protesten, brandstichtingen, overstromingen, bendes slachten de politie af, cholera, bloed in de straten

En behalve de Clinton Foundation zijn er dit keer geen blanken die ze de schuld kunnen geven. Blanken zijn er al 200 jaar weg.

Ze zijn al 200 jaar vrij. In die tijd hebben de Verenigde Staten het eiland herhaaldelijk opnieuw opgebouwd en opgeknapt. Elke keer als ze vertrokken, viel het eiland uit elkaar en werd weer een shithole !

De Caribische staat Haïti herinnert ons op opvallende wijze hoe dodelijk negers kunnen zijn. In 1804 had het gecombineerde effect van dertien jaar opstand, moord en terrorisme de blanke bevolking van Haïti vernietigd, samen met alle landbouwproductie en de economie van wat voorheen de meest welvarende kolonie op het westelijk halfrond was.

Dat Haïti een shithole is hoeft niet te verbazen. Alle negerlanden zijn shitholes. Shit is werkelijk het enige dat ze kunnen maken. Wij hebben hun landen gemaakt, ziekenhuizen gebouwd en scholen, wegen en spoorlijnen aangelegd, infrastructuur en bestuur, tot en met de grenzen van hun landen aan toe is alles door ons gemaakt. En als wij vertrekken breken ze alles weer af. Altijd.

En als de laatste blanke vertrokken is dan storten de negers zich op elkaar.

Haïtiaan is zijn eigen privé-leger begonnen

Dat het zo’n puinhoop is, komt omdat ze niet willen werken.

Yahoo:

Een algemene staking legde het grootste deel van Haïti woensdag plat na dodelijke protesten in het weekend en de onverklaarde afwezigheid van de president door het publiek.

Scholen, winkels en particuliere bedrijven werden gesloten gevolg gevend aan de oproep van de oppositie voor een algemene staking in het land, dat het armste van Amerika is en nog steeds strijdt om een jarenlange cholera-epidemie en de nasleep van een grote aardbeving te overwinnen.

“We kunnen niet langer zo leven, gefrustreerd, omdat we weten hoe mensen in andere landen leven,” zei Junior.

Mensen in andere landen werken, Junior! En die ruimen de vuilnis op en wonen niet twintig jaar na een aardbeving nog tussen de brokstukken omdat ze wachten tot er blanken langskomen om het werk voor de negers te doen.

Duitsland en Japan waren na de oorlog veranderd in puin, brokstukken en steenresten. Binnen 5 jaar hadden ze allebei een nieuw Wirtschaftswunder gebouwd en behoorden weer tot de rijkste landen ter wereld.

Haïti heeft 13 miljard dollar gekregen na de aardbeving, maar geen atoombom. Misschien moeten we dat eens proberen, het heeft Japan ook veel goed gedaan.

De mooiste straat van Haïti

Politienegers worden doodgeschoten door bendenegers.

Post Online Media:

De Haïtiaanse politie zegt dat een van hun agenten is vermoord door een straatbende en een groot deel van het land is verlamd door een tweede dag van protesten tegen beschuldigingen van corruptie door de overheid.

De opbouwwerkzaamheden liggen ook tijdelijk stil

De oppositie stelde het dodental op 11 in het hele land en vindt dat zo’n succes dat ze voor vandaag nieuwe protesten hebben aangekondigd, terwijl de lijken van gisteren nog in de straten liggen:

De regering is ook in zijn nopjes met de gang van zaken en prijst de professionaliteit van de huurlingen (wat?) die ze ingezet hebben:

De Verenigde Naties hebben er ook lol in en hebben nog meer negers gestuurd, deze hebben blauwe helmen om ze te onderscheiden van de andere strijdende partijen:

Het klimaat doet ook een duit in het zakje en stuurt gratis water om de vuren die de negers op het hele eiland aangestoken hebben te doven:

Dit is wat Haïtianen ook willen. Een land waar nog wel spullen verkrijgbaar zijn:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Negerparadijs Haïti – Stakingen, protesten, brandstichtingen, overstromingen, bendes slachten de politie af, cholera, bloed in de straten

 1. paulzwueste // november 23, 2018 om 19:01 //

  In het midden ’n groot gat graven en laten afzinken…

  Like

 2. Inderdaad ‘Black’ Friday 😉

  Like

 3. – Clintongerelateerde narcoticamoorden –

  Haitian Protests Against the NARCO Deep State – NO MSM Coverage

  Like

 4. Jack vanderVeen // november 23, 2018 om 20:10 //

  Haitianen: verzot op (liefst overvolle) supermarkets en electronica winkels.

  Like

 5. Haiti next door to the Dominican. je kan de direkte correlatie er zo uitpakken waar hoe groter het aantal kaffers hoe groter de (corrupte) bende. In de Dominican wordt nogal neer gekeken op de kaffers en ze krijgen ook de zelfde werk kansen niet, tja hoe zou dat toch komen met zulk een teringbende bij de buren. Je ziet het overal in Latijns amerika, hoe meer kaffers hoe meer problemen.

  Like

 6. antiislamnu // november 23, 2018 om 22:28 //

  Ha ha echt schitterend artikel met goede humor geschreven en wat een achterlijk volk zijn die negers echt triest hoe zo’n mooie eiland naar de kloten is geholpen.
  Maar ja een geluk dat het een eiland is daar zitten ze goed.

  Like

 7. ‘k Snap niet waarom blanken überhaupt nog ‘bakken’ aan energie én geld blijven steken in het negroïde ras.

  Zijn het niet ‘ministers van ontwikkelingssamenwerking’ die met zakken geld staan te zwaaien, is er wel weer een nieuwe lichting ‘ontwikkelingswerkers’ die deze arme en zielige zwartjes wel even iets gaat ‘bijbrengen’ en op het juiste spoor zetten. Over paternalisme gesproken.
  Niet gehinderd door enige kennis van zaken, naïef tot op het bot maar gedreven door enthousiasme en idealisme én met de ‘maakbaarheidstheorie’ in de achterzak, komen zij met een westerse blik én aanpak voornoemde zwartjes wel even ‘opstuwen in de vaart der volkeren’.
  En ondanks dat menig land waar zwarten zelfbestuur hebben en de corruptie uiteraard hoogtij viert, achtereenvolgens de eigen bevolking aan de ‘geeuw-honger’ ligt maar de elite zichzelf goed weet te bedienen en in luxe baadt is het blijkbaar geen enkel beletsel om vanuit de beschaafde wereld doorlopend en niet aflatend energie en duur Westers belastinggeld in bodemloze putten te blijven storten.

  Dus zoals gezegd,… ‘k snap er werkelijk geen moer van.
  Maar goed, ik ben dan ook geen ‘socialist’.
  En toegegeven, om de verwrongen gedachtengang van de aanhangers van deze stroming enigzins te kunnen volgen, is en blijft dat een ‘handicap’………..

  Liked by 1 persoon

 8. Kaffers.

  Like

 9. Het aantal sluip aanvallen van mensen op straat in Nederland is enorm, maar de pers houd het weg uithet nieuws en de politie verzaakt het om deze zaken te bundelen en de cijfers als geheel te tonen.
  De reden dat het bij de politie niet goed loopt heeft alles te maken met partijkader dat net als in de Salinistische tijd alles censureerd en enenangst cultuur onder de arbeids krachten in stand houd. Agenten individueel willen echt wel orde houden en recht laten gelden, sommigen hebben zelfs nieuwe eigen versies van wetboeken gecreeerd en een bijverdienste tot hoofdverdienste gemaakt, maar toch…
  Zolang politieke inmenging rechtspraak en ordehandhaving blijft terroriseren zal er geen recht zijn en geen orde, slechts partijbelangen en willekeur.

  Triest dat we na 2000 jaar evolutie met woord en geschrift terug komen op dezelfde corruptie en achterbaksheid als destijds, alsof de trein van kennis en verlichting terug is op het vertrekpunt.

  En zo ploegde de boer voort…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Negerparadijs Haïti – Stakingen, protesten, brandstichtingen, overstromingen, bendes slachten de politie af, cholera, bloed in de straten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s