Nieuw

Meisje dat via Facebook verkocht werd is al de negende vrouw van haar nieuwe eigenaar

facebook

Meer details zijn onthuld over een kindbruid uit Zuid-Soedan die via Facebook werd verkocht, waar het sociale netwerk pas actie tegen ondernam twee weken nadat de veiling was geplaatst. Het meisje, nu 17, is naar verluidt de negende echtgenote van de man.

Het meisje uit Zuid-Soedan, nu 17 jaar oud, werd door haar familie verkocht aan een man die driemaal ouder was na een biedingsoorlog met “ten minste vier andere mannen”, aldus de Associated Press (AP).

Haar familie ontving naar verluidt, ,,Vijfhonderd koeien, twee luxeauto’s, $10.000, twee fietsen, een boot en een paar celtelefoons,” als deel van de overeenkomst.

“Eerder deze maand werd Nyalong de negende echtgenote van de man. Foto’s op Facebook tonen haar zittend naast de bruidegom, gekleed in een weelderige jurk en met een wanhopige blik op de vloer”, onthulde AP, die alleen de voornaam van het meisje publiceerde, en merkte op dat een van haar bieders “de plaatsvervangende gouverneur” was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Meisje dat via Facebook verkocht werd is al de negende vrouw van haar nieuwe eigenaar

 1. Jack vanderVeen // november 23, 2018 om 20:36 //

  en alle geschenken met echt eerlijk geld betaald uiteraard. niets uit de staatskast ontvreemd of via afpersen of steekpennigen.
  500 koeien alleenal, toch een immens kapitaal!!! wie gaat die melken? of ligt over twee weken reeds de helft dood wegens gebrek aan voeding en water?
  en wanneer die 10.000 dollar op zijn aan benzine voor de auto’s, worden de auto’s weer verkocht of zet men die dan tussen de kadavers van die 500 koeien?
  want ja, tijd om te verzorgen en te melken is er niet wanneer men rondrijdt in een der auto’s.
  indien men personeel inhuurt vermindert het aantal koeien nog sneller, want stelen en dieven is hun natuurlijke roeping naast elkaar afslachten.
  dus hetgeen dat kind heeft opgeleverd zal snel weer naar de verdoemenis zijn, evenals mogelijk het kind zelf.

  Like

 2. Hier laten we gratis kinderen door loverboys kapot maken en als die gepakt worden gaan ouders nog in gesprek….wie is er gek?

  Like

 3. trebor2110 // november 24, 2018 om 09:02 //

  Jack met 10.000 dollar aan benzine kan je een heeeeeeeeeeel eind rijden hoor zeker in Soedan waar de benzine gemiddeld 0,12 Euro/liter kost
  http://hikersbay.com/prices/sudan?lang=nl#num-prices-transportation

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s