Nieuw

Hongarije: De veiligheid moet worden teruggegeven aan de Europese bevolking

Foto: Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó. © Agencia de Noticias Andes (CC BY-SA 4.0)

De toekomst van Europa kan niet gebaseerd zijn op “illegale massale immigratie” en parallelle voorsteden. Verklaart de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó in een nieuwe toespraak. De prioriteit moet liggen bij het herstel van de veiligheid en de nationale identiteit van de Europeanen.

Tijdens een toespraak aan de National University of Public Service sprak de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, over illegale immigratie en de toekomst van Europa.

Hij veroordeelde degenen die de EU nog meer macht willen geven ten koste van de lidstaten. Hongarije is van het tegendeel overtuigd en is van mening dat macht gebaseerd moet zijn op de verschillende naties. Szijjártó verwerpt volledig het idee van een Verenigde Staten van Europa en engageert zich in plaats daarvan voor een gezonde concurrentie tussen de naties.

De minister zou graag zien dat de toekomst van Europa tussen landen wordt besproken. Maar deze gesprekken kunnen überhaupt niet plaatsvinden. Volgens Péter Szijjártó zijn discussies vaak emotioneel en worden degenen die van de politiek correcte mening binnen de EU afwijken, al gauw gestigmatiseerd.

– Om deze debatten tot een succes te maken, moeten ze gebaseerd zijn op gezond verstand en wederzijds respect, wees hij erop.

De lidstaten mogen zich niet onttrekken aan hun nationale en culturele identiteit. Integendeel, het beleid moet erop gericht zijn de veiligheid van de Europese burgers te herstellen en de christelijke cultuur en identiteit veilig te stellen.

Hij waarschuwde voor de terroristische dreiging en de “illegale massa-immigratie” die volgens hem parallelle samenlevingen in West-Europese steden hebben gecreëerd.

Bron:

FM: Security must be returned to the people of Europe and Christian culture and identity preserved
Ungern: Tryggheten måste ges tillbaka till Europas folk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije: De veiligheid moet worden teruggegeven aan de Europese bevolking

  1. de Enige die niet omgekocht zijn ,zijn de landen die niet meewerken aan de Brusselse Maffia die ons allemaal willen omleggen om dat wij te slim zijn en dus lastig dus stem VVD,CDA,GL,D66,PVDA of een andere partij die U en mij en onze kinderen en kleinkinderen willen laten vermoorden om hier alleen maar NEGERS te laten wonen.

    Liked by 1 persoon

  2. Zo klaar als een klontje.

    Like

  3. Als Hongarije de autochtone burgers van Europa wil helpen zou een aanpassing in hun wapenwetgeving een goede stap in die richting zijn. Wanneer regeringen moedwillig eigen burgers tot slachtvee maken is iedere helpende hand welkom. Onze oorlog, cq de oorlog tegen de blanke Europeaan door de eigen regeringen begint offcieel op 11 december. Je zou het in historische context de eerste trein naar het oosten kunnen noemen. Als dat waar was…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s