Nieuw

Groot-Brittannië – hoofd van de Anglicaanse kerk verklaart dat God gender-neutraal is

ze kozen allemaal 'het celibaat' omdat ze homo zijn, kan niet anders

Ik heb slecht nieuws voor mensen die deel uitmaken van deze “kerk” – Je gaat naar de hel, en je verdient het.

Breitbart:

Aartsbisschop van Canterbury Justin Welby heeft gezegd dat God “noch mannelijk noch vrouwelijk” is, nadat vrouwelijke bisschoppen eisten dat de kerk van Engeland stopt met het uitsluitend als “hij” naar God te verwijzen.

Ze doen niet eens alsof ze de Bijbel volgen.

Het hoofd van de wereldwijde Anglicaanse communie vertelde de aanwezigen tijdens een lezing op St Martin-in-the-Fields in Trafalgar Square: “Alle menselijke taal over God is ontoereikend en tot op zekere hoogte metaforisch.

“God is geen vader, zoals een mens een vader is. God is geen man of vrouw. God is niet definieerbaar.

“Het is buitengewoon belangrijk als christenen dat we ons herinneren dat de definitieve openbaring van wie God is niet in woorden was, maar in het woord van God die we Jezus Christus noemen. We kunnen God niet vastleggen”.

Nou waren Anglicanen natuurlijk altijd al ketters waar het hellevuur geduldig op wacht, maar dit Godsidee heeft meer weg van islam of jodendom. De islamitische god is onkenbaar en die andere is zo agressief dat die je al doodslaat als je het alleen al waagt zijn naam uit te spreken.

Dat stelletje bolsjewistische feministische transseksuelen dat de Anglicaanse kerk heeft overgenomen wenst zelfs dat de troonopvolger van de Engelse koninklijke familie, een familie waar het vagevuur ook naar uitkijkt, homo wordt zodat hij geen nieuwe troonopvolgers meer zal maken.

De Bijbel zegt dat God de man naar zijn eigen beeld heeft geschapen en vervolgens een vrouw uit zijn rib heeft geschapen, en daarom is het zinvol om God “Hem” te noemen.

De opmerkingen van de hoogste bisschop van Engeland volgen op die van de eerste vrouwelijke bisschop Right Reverand Rachel Treweek, die in september zei dat het verwijzen naar God als man een “groeiend probleem” was en zei dat de kerk zou moeten stoppen met het verwijzen naar God als alleen een man.

Treweek stelde dat het gebruik van mannelijke taal schadelijk zou kunnen zijn voor jonge meisjes en jongens, en dat het gebruik van gendertaal onvoldoende welkom zou zijn voor niet-christenen.

Dat alleen al maakt duidelijk dat God geen vrouw kan zijn, als hij dat wel geweest zou zijn zou de hele Schepping net zo’n puinhoop zijn geworden als de kolder die hierboven gedebiteerd wordt.

De kerk dient helemaal niet welkom te zijn voor niet-christenen, de kerk dient een eeuwigdurende kruistocht tegen hen te voeren.

De Engelse katholieke ketters doen er al niet voor onder en beweren doodleuk dat God’s schepping mislukt is:

Als het God’s bedoeling zou zijn dat mensen van geslacht zouden veranderen of transgender zouden zijn, dan zou die ze zelf wel gemaakt hebben.

En ook aan de overkant van onze visvijver heeft de duivel de kerk overgenomen.

Ondertussen richtte de Amerikaanse  U.S. Episcopal Church in juli een commissie in om “een pad te bieden” om haar Book of Common Prayer te herzien met een sekse-neutrale taal. 

Kerkleiders riepen op tot herzieningen om het “overweldigende gebruik van mannelijke taal” te corrigeren waarvan zij denken dat het een “barrière is voor het evangeliseren van jonge mensen”, aldus Fox News.

En de jesuitische voetenfetisjist die het Vaticaan overgenomen heeft lebbert onreine moslimzolen af van hen die tijdens hun oversteek christenen overboord gooiden en liet een imam zijn duivelsaanbidding in het Vaticaan uitvoeren.

De kerk is van God los. Het is vanwege deze ketterij, en vanwege geld natuurlijk (een tiende penning), dat we 80 jaar oorlog gevoerd hebben. Dat we beeldenstormden, dat Martin Luther een A-4-tje op een kerkdeur in Wittenberg spijkerde.

Waar zijn de brandstapels en de weegschalen als je ze nodig hebt om het feminisme uit te roeien?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on Groot-Brittannië – hoofd van de Anglicaanse kerk verklaart dat God gender-neutraal is

 1. Als je dit soort discussies over Donald Duck zou willen voeren werd je in het #Lucifergesticht opgenomen wegens verwarde man en die lui praten er gewoon over alsof ’t serieus is. De mensheid gaat op zeker aan haar eigen krankzinnigheid en Dradenlosheid ten onder.

  Liked by 1 persoon

 2. Wanneer verklaren deze lui mohammed genderneutraal.. ?

  Lijkt me een geval van rascisme om enkel het katholieke geloof aan te pakken..

  Naar goed oud Hollands gebruik/spreekwoord “Gelijke monniken, gelijke kappen”!

  Like

 3. Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)
  ‘After Islam is used for its purpose, it will be done away with to make way for the religious system of pure Luciferianism. All Muslims will partake in the new system and worship Lucifer.’

  Like

 4. Ik ben ook gender neutraal nog hij nog zij.Ik ben er trots op vooral in deze tijd van mixen mixen en nog eens mixen van jong tot hoogbejaard niets wordt gespaard.Zwarte tijdperk uit het ……………

  Like

 5. Tsja, ik geef hem gelijk.

  Like

 6. Republikein // november 24, 2018 om 01:08 //

  Liked by 1 persoon

 7. Jeanette K // november 24, 2018 om 10:16 //

  Simpel: god is een geloof, geen feit.
  Pierre Jacques Vinken: geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie.
  http://www.maxpam.nl/2011/10/interview-met-pierre-vinken/

  Like

 8. Republikein // november 24, 2018 om 10:28 //

  Geloofswetenschap, bij Hoevelaken links af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s