Nieuw

Gambiaan misbruikt 12-jarig meisje – moeder mag geen opsporingsbericht op Facebook plaatsen

© Pixabay

Duitsland – De politie heeft gisteren een 34-jarige Gambiaanse staatsburger gearresteerd. Naar verluidt zou hij afgelopen zondag tijdens de rit in een regionale sneltrein tussen Freiburg en Müllheim (Baden) een twaalfjarig meisje seksueel hebben misbruikt .

De regio Freiburg, die sinds 2015 ernstig is getroffen door immigratie, krijgt geen rust. Het politierapport vermeldt ook een ander misdrijf: “Na uitgebreid onderzoek kon de verdachte wegens een seksuele misbruik worden gearresteerd”.

De 34-jarige Gambiaanse staatsburger wordt verdacht van seksueel misbruik van een twaalfjarig meisje tijdens de reis in een regionale trein tussen Freiburg en Müllheim (Baden) op zondag 18 november 2018, tussen 12.15 en 12.35 uur.

Zwarte Afrikaanse verdachte
Het acht leden tellende onderzoeksteam dat werd opgericht nadat het incident bekend werd bij de federale politie-inspectie Weil am Rhein heeft de afgelopen drie dagen in nauwe samenwerking met het Openbaar Ministerie in Freiburg intensief gewerkt aan de opheldering van de feiten van de zaak en het onderzoek van de verdachte.

Na uitgebreid onderzoek heeft de arrondissementsrechtbank van Freiburg op verzoek van het Openbaar Ministerie van Freiburg een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. De verdachte werd vanochtend gearresteerd en is nu in hechtenis.

Facebook verwijdert opsporingsfoto’s 
Tot zover het politiebericht. Wat de Badische Zeitung erover schrijft is zeer interessant:

“Na het incident had de moeder van de 12-jarige een opsporingsbericht op Facebook geplaatst, die zich in zeer korte tijd op grote schaal verspreidde. Het artikel bevatte een aantal foto’s van een donkere man die op een zitplaats in de grote coupé van de regionale trein zat. Later werd de post verwijderd.

De politie van Freiburg waarschuwde vervolgens tegen dergelijke particuliere onderzoeken. De publicatie van portretfoto’s zonder toestemming van de afgebeelde persoon is een strafbaar feit en ook het delen van dergelijke inhoud is problematisch.

Desalniettemin hielpen de meegeleverde foto’s van de mobiele telefoon de onderzoekers.”

Bron:

Wieder Freiburg: Gambier missbraucht ein 12-jähriges Mädchen sexuell im Regionalexpress

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Gambiaan misbruikt 12-jarig meisje – moeder mag geen opsporingsbericht op Facebook plaatsen

 1. Vroeger, in de cowboytijd, vormden de mannen en een enkele vrouw zoals Calamity Jane een huntteam om de vogelvrij verklaarde mogelijke dader op te sporen en ter plaatse middels geschikte bewegingen met de klomp te hakselen en ‘m vervolgens ergens in een hooischuur te helpen met het plegen van zelfmoord, in de nok, aan een touw. En als later bleek dat de gehakselde toch onschuldig was werd er geen woord aan vuil gemaakt want anders zou ie in de toekomst wel wat hebben uitgevreten want hij was toch al niet zoals een ander.
  Hoe zou het toch komen dat er nauwelijks vrouwen zijn die dit soort misdaden plegen terwijl ze lopen te miepen dat ze hetzelfde zijn als mannen?

  Like

 2. Ook vrouwen plegen misdrijven zoals verkrachting, maar in veel mindere verhouding. Veel vaker zijn ze medeplichtig aan bijvoorbeeld kinderprostitutie of misbruik waarbij geld en niet lust de drijfveer is.

  Mijns inziens komt er wel een nieuw beroep op in Europa: particulier betaalde opspoorder en particulier betaalde rechter c.q. beul. Logische gevolgen van een veranderende wereld waarin gerechtigheid is uitgevlakt om politieke machtswellust en dhimmie waanzin niet in de weg te lopen…..en daar mogen uw kindertjes gewoon voor kapot wordej gemaakt, uiteindelijk moet er iemand betalen voor het gewelds monopolie van de staat…en wie beter dan de autochtoon!

  Verraad van eigen ras is de overtreffende trap van volks en land verraad. In Brussel en Den Haag noemt men dat carriere en beleid. Het blijft verraad in het kwadraat, maar met de strop voor de politici klaarliggende in vele huishoudens is er lucht aan de horizon. Laten we hopen dat de bomen snel fruit dragen, vreemd fruit, maar fruit.

  Strange fruit….

  Liked by 1 persoon

 3. Het zal wel weer een profeet zijn geweest als ie niet afgebeeld mag worden 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s