Nieuw

Clinton draait: Stop immigratie

Europa heeft zijn steentje bijgedragen aan de opvang van asielzoekers. Dit is de nieuwe boodschap van voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton.

Reeds eerder deze week heeft The Guardian een groot onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat elke vierde Europeaan vandaag de dag “populistisch” stemt, dat wil zeggen op immigratie-kritische partijen.

In 1998 leefden meer dan 12 miljoen Europeanen onder de “populistische” regie, zoals de krant het noemt. Vandaag de dag is het ongeveer 13 keer meer, of iets meer dan 170 miljoen mensen in Europa.

Het is deze ontwikkeling die Hillary Clinton wil stoppen – door het overnemen van het “populistische” beleid.

Europa moet de immigratie aanpakken om de “groeiende dreiging” van populisten te bestrijden, zegt ze nu tegen dezelfde krant.

De Europese leiders moeten daarom duidelijke signalen naar de buitenwereld sturen dat de immigratie voorbij is.

“Ik heb bewondering voor de zeer genereuze en verzoenende aanpak van leiders als Angela Merkel. Maar ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat Europa zijn deel heeft gedaan en nu een zeer duidelijke boodschap moet afgeven: ‘We zullen niet in staat zijn om onze toevlucht en steun te blijven geven'”, zegt ze tegen The Guardian en wijst erop dat het politieke orgaan van Europa zal veranderen als traditionele politici niets doen.

Zij is van mening dat de Europese leiders de problemen die de immigratie heeft veroorzaakt, serieus moeten aanpakken, anders zullen de “populisten” Europa overnemen. Volgens Hillary Clinton was het de immigratie die “het vuur aanstak” voor de keuze van Donald Trump en het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU, de Brexit.

Clinton krijgt ook gedeeltelijk steun van de voormalige Britse premier Tony Blair. Hij zegt in hetzelfde artikel dat het nu voor geen enkele politicus meer mogelijk is om de verkiezingen in Europa in te gaan zonder een harde lijn van immigratie, want dat is waar de Europeanen zich zorgen over maken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Clinton draait: Stop immigratie

 1. Europa eerst vol laten lopen met mensen uit alle delen van de wereld en dan zeggen we moeten duidelijke signalen naar de buitenwereld sturen dat de immigratie voorbij is ??
  ga toch weg draaikont, dat hadden jullie jaren geleden moeten doen, zorgen dat Europa aan de Westerlingen behoord, had een hoop ellende ons bespaard gebleven, verkrachtingen, moorden, dieren martelen
  dat gaat het echt niet worden een stop op immigratie ,gewoon de geldkraan dichtdraaien
  t.o mij vijf huizen, woonden oudere dames, nu nog 2 blonde dames en het huis t.o mij is leeg komen ook buitenlanders

  Like

 2. Henk der Niederlánder // november 23, 2018 om 12:32 //

  En tegelijkertijd verwijt ze Trump dat hij de landsgrenzen verdedigt tegen een stel zogenaamde asielzoekers.
  Hoe hypocriet wil je het hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. Het geeft duidelijk aan dat deze zogenaamde idealistische ‘goede’ politici geneigd zijn om al snel hun humane ijver te laten varen wanneer de eigen machtspositie in gedrang komt,

  Liked by 1 persoon

 4. Wachteres // november 23, 2018 om 12:44 //

  De hypocriete Clinton weet of beseft niet dat de EU niet kan/wil stoppen met de instroom van de islam.

  Dan zou zij namelijk haar eigen droom – een multiculturele samenleving en ‘weg met onze maatschappij’ – halverwege moeten opgeven.

  Dat zal zij nooit doen.

  De verbijsterend achterbakse Hillary wil het beleid van de ‘populisten’ overnemen, terwijl zij ondertussen onze opvattingen verguist. Wij deugen in geen enkel opzicht

  Maar dit schijnheilig monster zal haar moeder – als die nog leeft – zelfs aan de duivel willenverkopen, om haar stemvee terug te krijgen.

  Hoe gaat het ermee, Rommel. Mag ik hier nog wel komen? 😛

  Liked by 2 people

 5. alwine kerkhof // november 23, 2018 om 15:26 //

  Altijd al stapelgek geweest.

  Like

 6. Populisme wil zeggen dat je waarde hecht aan je cultuur.
  Wat is daar mis mee?

  Like

 7. Juist Rommel, ze kunnen draaien als de wind, maar hun ‘sociale experiment’ kost ondertussen wel levens.
  Ik hoop dat het politieke establishement hiervoor vroeg of laat moet opdraaien.
  Merkel verdient de guillotine.

  Like

 8. Clinton draait niet, ze kiest eieren voor haar geld. Ze zegt niet stop de massamigratie want europa raakt z’n identiteit kwijt, ze zegt stop migratie omdat anders de ‘populisten’ > mensen die de identiteit van europa willen behouden – de macht grijpen en dan pissen de globalisten finaal naast de pot. Wat ze werkelijk zegt is stop de massamigratie tijdelijk totdat we weer steviger voet aan de grond hebben zodat we de klus voor eens en altijd kunnen klaren.

  Het is trouwens ongehoord en ongekend hoe de clinton’s en de obama’s zich nog steeds bemoeien met de vs, de huidige president en zelfs met de eu.

  Liked by 1 persoon

 9. 8 Signs That HILLARY Will be ARRESTED and CHARGED Soon: Collapse of the Clinton Foundation (2017)

  Like

 10. @Dick,
  die hele LGT-beweging, zijn hier om onze identiteit in twijfel te trekken.
  Zij zijn met dat doel geïndoctrineerd.
  Maar de Europese identiteit op zich stelt niet veel voor, daar we toch echt allemaal mensen zijn die dezelfde emoties delen.
  Blijf dus trouw aan het ‘mens’ zijn, want dat is je identiteit.
  Laat je niet ‘ontmenselijken.’ 😉

  Like

 11. Arnold Schipper // november 23, 2018 om 21:23 //

  Hoelang zal het nog duren voordat we echt de wapens oppakken

  Like

 12. Laat ze a u b gaan fietsen in anwb jassen
  Dat zou opluchten

  Like

 13. Als de kikkers in de pan te snel gekookt worden en beginnen te piepen moet je het gas even wat leger zetten tot de protesten weer verstommen.

  Clinton begrijpt het prima.

  Like

 14. Voelen de Clintons een piano snaar rond hun nek?

  Like

 15. Republikein // november 24, 2018 om 10:37 //

  Behalve de koekoek en de griet.

  Like

 16. Hillary Clinton heeft het licht gezien en is plotseling een tegenstander van de massale immigratie van economische vluchtelingen en andere gelukszoekers.
  Enig opportunisme zal hier niet vreemd aan zijn want over twee jaren zijn er alweer nieuwe presidentsverkiezingen en je weet maar nooit…

  Van Femke Halsema dachten we ook een moment dat zij eindelijk het licht had gezien toen zij in augustus kort na haar benoeming als burgemeester van Amsterdam bekend maakte de samenwerking van de gemeenteraad met de salafistische organisaties per direct stop te zetten.

  Nu komt zij in het nieuws met de mededeling dat Amsterdam het verbod op het dragen van een boerka niet zal volgen. In schrille tegenstelling met b.v. Rotterdam waar wél zal worden opgetreden tegen deze uiterst orthodoxe uiting van de islam.

  Het linkse vosje verliest dus nooit zijn streken, of het nu gaat om een Clinton of een Halsema, het blijven linkse goedmensen die absoluut niet te vertrouwen zijn.

  Like

 17. christ Kanters // november 24, 2018 om 17:05 //

  Het is puur weer vooruit kijken , eerst alles kapot maken , terwijl ze de macht had , nu de boel omdraaien , want er komen toch weer verkiezingen , en geloof mij kiezers vergeten en laten zich manipuleren , nu roepen van naar rechts en als ze er zitten links om gaan .dat noemen zij politiek .

  Like

 18. Mooie foto voorbeelden bij het artikel van wat uitgestelde abortus voor schade toebrengt…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s