Nieuw

Angela Merkel wil dat de EU-landen “hun onafhankelijkheid op een ordelijke manier opgeven”

“Vandaag de dag zouden, of beter gezegd, moeten natiestaten bereid zijn om hun onafhankelijkheid op te geven. Maar natuurlijk op een ordelijke manier”, zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel op een evenement georganiseerd door de Konrad Adenauer Foundation in Berlijn op woensdag. Het onderwerp van de dag was ‘Parlementarisme tussen globalisering en nationale soevereiniteit’.

Eerder deze maand waarschuwde Merkel voor wat ze noemt voor de verspreiding van “beperkt nationalisme”. Zowel politici in Duitsland als in het buitenland waren volgens haar schuldig aan het “geloven dat ze alles alleen kunnen oplossen en alleen maar aan zichzelf kunnen denken”. Bovendien voegde ze eraan toe: “Dit is nationalisme in zijn puurste vorm. Dit is geen patriottisme”.

Merkel verdedigde ook haar opengrenzenbeleid. “Het is in ons nationaal belang om ervoor te zorgen dat de wereldwijde omstandigheden voor zowel vluchtelingen als werkzoekende migranten worden verbeterd”, meent ze.

Merkels opmerkingen over soevereiniteit volgen op de adviezen van de Franse president Emmanuel Macron van dit weekend. Na een ontmoeting met de kanselier sprak Macron over “Frans-Duitse verantwoordelijkheid voor de voorbereiding van de toekomst en voor het herdefiniëren van Europa”. Deze verantwoordelijkheid betekent dat het “een werkelijk onafhankelijk Europa en een sterke EU op deze soevereiniteit moet bouwen”. Eerder deze maand stelde de Franse president ook voor om een Europees leger op te richten dat gebruikt kan worden om de EU te verdedigen tegen Rusland, China en de Verenigde Staten.

Bron:

Merkel Urges EU to Give up Sovereignty to Brussels ‘in Orderly Manner’ – Reports

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Angela Merkel wil dat de EU-landen “hun onafhankelijkheid op een ordelijke manier opgeven”

 1. Henk der Niederlánder // november 23, 2018 om 13:52 //

  Dus nou kun je wel stellen dat Hitler bezig is de tweede wereldoorlog postuum te winnen.

  Like

 2. Werkzoekende migranten?
  Hallo, aarde aan Merkel?

  Like

 3. @Henk,
  naar verluidt zou Merkel niet de dochter van Hitler kunnen zijn, omdat er een aantal jaren tussen zitten.
  Maar dat laatste kan ook net zo goed door de MSM verzonnen zijn.

  Like

 4. Henk der Niederlánder // november 23, 2018 om 15:49 //

  Ik bedoel ook niet dat Merkel een dochter van Hitler zou kunnen zijn maar Ik geef aan dat Hitler ook een groot Duits rijk wilde en dat dat nu onder Brusselse vlag gebeurd met de hulp van deze stasikut.

  Liked by 1 persoon

 5. Understanding UN Population Migration Agenda
  ‘Agenda 21 works in many anti-human ways, here’s a report by David Knight.’

  Liked by 1 persoon

 6. Sieg Heilllllll

  Like

 7. Duitsland kan beter Merkel opgeven en bij het vuil zetten.

  Like

 8. Frans Wouterse // november 23, 2018 om 21:35 //

  Ik geloof dat Adolf Hitler dezelfde plannen had.

  Like

 9. tim pietersen // november 23, 2018 om 21:49 //

  HET IS NOGAL WAANZIN OM VAN MERKEL EEN NAZI TE MAKEN…….

  zij is een COMMUNIST, EUSSR is gemodeleerd naar sovjet unie (solsjtenitsin)

  dit laat wel zien dat propaganda werkt………… lol (beetje zoals antifa die voor een joodse fascist soros werken)

  Liked by 3 people

 10. Ingevroren?

  Like

 11. Inceasing Water Wars: Obscene Profits vs. Community Access ~

  Like

 12. Von Puffelen // november 24, 2018 om 14:09 //

  “The Soviets were even more intrigued when they discovered Dr. Klauberg had preserved frozen samples of the sperm of Adolf Hitler. The forces of darkness in high places decided to try to produce a child from Hitler’s sperm, obviously for occult and illuministic purposes. Dr. Klauberg then brought the youngest sister of Eva Braun (Hitler’s wife) whose name was Gretl, to Eastern Germany, and the result of the experiment produced not a biological son of Hitler, but rather a daughter amazingly, Adolf Hitler was born on April 20th, 1889, and Angela Merkel was born on April 20th, 1954. (April 20th is 11 days before the witches high sabot of Beltaine) Angela becamed a custodian of the catholic church through its connections with East German Lutheran Church. Once a German Pope would take the Roman throne, Angela Merkel was to also take her biological father’s position as German Chancellor. On April 20th, 2005, the Nazi Joseph Ratzinger became Pope Benedict XVI, (16th), precisely on the 116th birthday of Adolf Hitler. Then on November 22nd, 2005, Hitler’s biological daughter, Angela Merkel was elected Chancellor of Germany. The day of that election, November 22nd, was the anniversary of the publication of Charles Darwin’s Origin of the Species, which is an antichrist publication denying the Creator of the universe.”

  https://dublinsmick.wordpress.com/2017/07/02/hitler-and-his-daughter-angela-artificial-insemination-and-the-secret-stasi-files/

  Like

 13. Nestlé CEO Bilderberger Peter Brabeck GMO Promotor & Water as Human Right ‘extreme’

  Like

 14. tim pietersen // november 24, 2018 om 23:03 //

  her fathers name is kasimiercik/kassner , meaning he is jewish

  Like

 15. Joey France // november 25, 2018 om 14:09 //

  Merkel is elk contact met de werkelijkheid kwijt, het is onmogelijk dat iemand met haar intelligentie bij haar volle verstand dergelijke zelfvernietigende uitspraken doet.
  Onmiddellijk verwijderen en laten opnemen in de geriatrie.

  Like

 16. Occult Secrets of Language: Word Magic, Spell Casting, Phonics, Phonetics, Etymology

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s