Nieuw

Weer een afwijzing van het VN-migratiepact: Australië zegt ook NEE

De lijst van landen die het controversiële VN-migratiepact afwijzen, wordt steeds langer. Nu heeft de conservatieve regering van Australië ook verklaard dat zij het pact verwerpt – het zou “illegale” immigratie kunnen aanmoedigen. Dit bedreigt zwaarbevochten successen in de strijd tegen mensensmokkel.

Het migratiepact is niet in het belang van Australië en is in tegenspraak met het beleid van de Australische regering, aldus premier Morrison. Morrison is een van de architecten van het strikte immigratie- en asielbeleid van Australië. De regering onderschept “vluchtelingen” die Australië willen bereiken op boten en houdt hen vast in kampen op eilanden in de Stille Oceaan.

Het VN-migratiepact zal worden aangenomen tijdens een conferentie in Marokko op 10 en 11 december. In juli bereikten de Verenigde Naties overeenstemming over de definitieve versie van het document, dat sindsdien in steeds meer landen voor onrust heeft gezorgd. Een aantal staten heeft zich sindsdien tegen het migratiepact verzet, waaronder de VS, Oostenrijk en recentelijk Polen, alsmede Israël.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7200 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Weer een afwijzing van het VN-migratiepact: Australië zegt ook NEE

 1. Als het zo doorgaat dan blijft Merkel met haar schoothondje Rutte nog met z’n tweeën over.

  Liked by 1 persoon

 2. Gewoon vogelvrij verklaren.

  Like

 3. Nederland met Rutte zal wel de laatste zijn zoals gewoonlijk door onkunde.

  Like

 4. Vergeet de Franse President Macaronie niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s