Nieuw

Vier asielzoekers uit Afghanistan (15-18) verkrachtten herhaaldelijk 12-jarig Noors meisje: komen weg met boetes en gemeenschapsdienst

Volgens de Afghaanse verkrachters zou een 12-jarige Noors hebben ingestemd met een gangbang met deze 4 geitenhoeders uit Afghanistan. Hoe dom denken deze Af-apen dat de rechtbank is? Maar ze kwamen er daadwerkelijk bijna ongestraft vanaf.

De aanklaagster, Kaja Strandjord, eiste voor de misdadigers uit Afghanistan alleen een gemeenschapsdienst als straf voor de groepsverkrachting van een 12-jarig meisje, en de rechtbank sloot zich hierbij aan.

Een 12-jarig meisje uit Namsos in Noorwegen werd twee keer in groepsverband verkracht door vier moslim-immigranten uit Afghanistan in de leeftijd van 15-18 jaar. Alle vier de daders bekenden en betoogden dat het twaalfjarige slachtoffer had ingestemd met de gangbang. Het slachtoffer werd verkracht op een terrein van een basisschool.

De vier monsters uit Aap-ghanistan werden collectief veroordeeld tot een geldboete. Drie van de vier daders moeten gemeenschapsdienst verrichten in de commune waar ze zijn gehuisvest.

Een van de vier daders werd ook schuldig bevonden aan een andere verkrachting van een dertienjarig slachtoffer. Hij kreeg er alleen een geldboete voor.

De advocaat van het 12-jarige meisje zei na het vonnis dat de daders met zo’n belachelijke straf waarschijnlijk weer verkrachtingen zullen plegen.

Alleen al in Zweden werden tussen januari 2013 en juli 2013 meer dan 300 kinderen verkracht door moslimasielzoekers/migranten.

Inmiddels is Zweden in 2018 het verkrachtingsbolwerk van Europa en ligt wereldwijd op het gebied van verkrachting achter de Afrikaanse Lesotho op de 2e plaats!

Bron:

Vier Asylforderer aus Afghanistan (15-18) vergewaltigen 12-jährige Norwegerin mehrfach und kommen vor Gericht mit Geldstrafen und gemeinnütziger Arbeit davon

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Vier asielzoekers uit Afghanistan (15-18) verkrachtten herhaaldelijk 12-jarig Noors meisje: komen weg met boetes en gemeenschapsdienst

 1. Als ik die advocaat was, zou ik een andere baan zoeken!

  Like

 2. Verkrachtingen zijn in Zweden lopende band werk geworden net als verkeersboete’s. Een advocaat is
  niet meer nodig.

  Like

 3. Ik ben vaak in Noorwegen geweest en schatte hen hoger in dan de Zweden. Weer een illussie armer.

  Like

 4. waarschijnlijk veroordeeld conform wat er in de wet staat, gelet op de leeftijd van de daders

  Like

 5. @ron // november 23, 2018 om 13:34
  “waarschijnlijk veroordeeld conform wat er in de wet staat, gelet op de leeftijd van de daders”

  Wat deze zaak nog afschuwelijker maakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s