Nieuw

KOZP noemt Zwarte Piet een racistische traditie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on KOZP noemt Zwarte Piet een racistische traditie

  1. Mag Black Friday eigenlijk nog wel of moeten wij dat hier ook een andere naam geven. Of witte kerst. En wat denk je van boerenknechten. Als we dan toch bezig zijn. Wat denk je dat die gekleurden over ons zeggen in hun taaltje. Bleekscheet of witte poepert. Of nog erger. Maar ja dat verstaan we niet dus kunnen het ook niet aan vechten. Dat kleine groepje dat overal tegen is moeten ze gewoon deporteren. Dan kan de rest van Nederland gezellig samen verder gaan.

    Liked by 1 persoon

  2. Black Friday is een Amerikaanse traditie en die hoort niet in Europa thuis. Gewoon een excuus om meer rotzooi te verkopen …

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s