Nieuw

Kerstmis terreuralarm: meerdere bommen gevonden in Noord-Londen

Londen was gisteravond op scherp toen een Christmas Terror Investigation werd uitgevoerd nadat de politie twee IED’s (Improvised Explosive Devices) in een flat in Noord-Londen had gevonden.

Politie evacueerde gisteravond het blok van flats in Harlesden en zette kordons rond het gebied.

Scotland Yard zei:

“De rechercheurs MET’s Counter Terrorism Command hebben een onderzoek gelanceerd nadat twee verdachte voorwerpen op een adres in Harlesden werden gevonden.

De politie werd vandaag op 09:43 gealarmeerd naar een adres in Park Craven waar  twee verdachte voorwerpen in een onbewoond appartement werden aangetroffen dat wordt gerenoveerd.

De politie bezocht het adres en als voorzorgsmaatregel werd het blok van flats geëvacueerd, en werden de lokale wegen terwijl de specialisten de twee voorwerpen beoordeelden.”

Politicalite >>>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s