Nieuw

Horst Seehofer – “Degenen die beslissen worden niet gekozen, en degenen die gekozen worden, hebben niets te beslissen”

Horst Seehofer is de baas van de CSU, en het is de vraag hoe lang hij nog de baas zal zijn, want onder zijn leiding is de CSU voor het eerst in 50 jaar of meer de absolute meerderheid kwijtgeraakt in Beieren.

Seehofer is ongeveer de Duitse versie van Mark Rutte. Hoe roept altijd heel hard dat de immigratie gestopt moet worden om dan vervolgens de grenzen open te zetten.

Maar misschien kan hij er wel helemaal niks aan doen net als Mark Rutte, want op 20 mei in 2010 zei hij tussen neus en lippen door in een talkshow van Frank-Markus Barwasser alias Erwin Pelzig dat gekozen politici helemaal niks in te brengen hebben:

“Degenen die beslissen worden niet gekozen, en degenen die gekozen worden, hebben niets te beslissen”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Horst Seehofer – “Degenen die beslissen worden niet gekozen, en degenen die gekozen worden, hebben niets te beslissen”

  1. Het bevreemd mij zeer dat zo’n gestaalde uitspraak uit de mond doet komen van een politicus als Seehofer, hij is niets anders dan een intrigant en een Merkel henchman.

    Like

  2. Het is een luchtige talkshow met grapjes enzo. Niet per se politiek. Ik denk dat ie niet op zijn hoede was en dat het per ongeluk uit zijn mond kwam.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Horst Seehofer – “Degenen die beslissen worden niet gekozen, en degenen die gekozen worden, hebben niets te beslissen” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s