Nieuw

Erdoğan valt Soros aan

Foto: Turkse President Recep Tayyip Erdogan. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: en.kremlin.ru

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan beschuldigt Soros ervan dat hij landen met zijn rijkdom verdeelt en verscheurt.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft in een toespraak voor lokale functionarissen de Joodse miljardair George Soros ervan beschuldigd dat hij de Erdogan-kritische activist Osman Kavala helpt. Kavala zit nu gevangen en wordt verdacht van het pogen de regering omver te werpen. Tijdens zijn toespraak viel Erdogan Kavala aan en beschuldigde hem ervan dat hij achter de uitgebreide protesten zat die in de zomer van 2013 in het Gezipark in Istanboel plaatsvonden

– Er is een persoon die de terroristen bij de gebeurtenissen in Gezi heeft gefinancierd. Nu zit hij achter slot en grendel, zei Erdogan over Kavala en ging verder:

– En wie steunt hem? De beroemde Hongaarse Jood George Soros.

Bovendien zei Erdoğan dat Soros “mensen over de hele wereld stuurt om landen te verdelen en te verscheuren” en dat hij “zijn grote rijkdom voor dit doel gebruikt”. Erdogan bestempelde Kavala als “representant van Soros in Turkije” en schold de activist uit voor “zijn middelen te gebruiken om degenen die proberen dit land uiteen te scheuren te steunen”.

De woorden van Erdogan weerspiegelen de retoriek van Viktor Orban, de premier van Hongarije, het geboorteland van Soros. Boedapest heeft zich meermaals sterk verzet tegen de activiteiten van de miljardair en de door Soros gesponsorde NGO’s, beschuldigt hem ervan dat hij zich mengt in de binnenlandse aangelegenheden van het Oost-Europese land, de globalisering afdwingt en illegale migratie van “vreemdelingen” verwelkomt, die volgens Orban de integriteit van het land schaadt.

In juni keurden de rechtse Hongaarse autoriteiten een systeem van regelgeving goed dat bekend staat als het “Stop Soros”-pakket, dat ervoor zorgt dat hulpverleners aan illegale migranten een gevangenisstraf krijgen opgelegd.

Bron:

Erdogan Accuses Soros of Using His Riches to ‘Divide and Tear Up Nations’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Erdoğan valt Soros aan

 1. antiislamnu // november 22, 2018 om 23:18 //

  Heeft na jaren van onzin brallen en smerige politieke spelletjes spelen eigenlijk iets zinnigs gezegd.

  Liked by 2 people

 2. Eindelijk iets zinnigs idd.

  Like

 3. – PetroBrazil –

  Glenn Beck EXPOSES Public Enemy — GEORGE SOROS! :: In Marxist Obama’s Circle Of CRIME INC.!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s