Nieuw

Duits meisje, 15, werd dagenlang tientallen keren verkracht door 6 Afghanen

Een 15-jarig meisje zou in september door verschillende mannen achter elkaar zijn verkracht. Volgens de politie zijn de 17-jarige hoofdverdachte en vier andere gedetineerde verdachten Afghanen. Nu hebben de onderzoekers nieuwe bevindingen gepubliceerd.

De politie beschrijft het vermeende verloop van het misdrijf als volgt: Op zaterdag 22 september verbleven de 15-jarige Duitse en de 17-jarige Afghaan, die elkaar een paar weken kenden, in een appartement dat eigendom was van kennissen in Pasing.

“Daar vroeg hij haar om seksuele gemeenschap te hebben, wat de 15-jarige in eerste instantie weigerde. Waarop hij haar intimideerde en bedreigde waarna het tot geslachtsgemeenschap kwam”, zei de politie.

Maar de dreigementen bleven doorgaan en het meisje werd opgesloten. Vier dagen lang werd het slachtoffer gedwongen om seks te hebben met vijf kennissen van de 17-jarige hoofdverdachte. Die verkrachtingen zouden zich in een andere woning hebben voorgedaan in het district Berg am Laim in het zuidoosten van de stad.

Nadat ze weer thuis was, informeerde het meisje eindelijk de mensen in haar omgeving over de daden. Uiteindelijk werd de politie ingeschakeld.

De 17-jarige en vier andere verdachten tussen de leeftijd van 20 en 28 jaar werden in de daaropvolgende weken gearresteerd. Een verdachte is nog steeds zoek.

Alle vermeende daders zijn afkomstig uit Afghanistan. Ze zijn volgens Duitse media als asielzoekers erkend. De beschuldigde mannen hielden de lippen meestal stijf op elkaar tijdens de ondervragingen of beweerden dat het tienermeisje had ingestemd met de seks.

Bron:

Sechs Männer sollen vier Tage lang 15-Jährige vergewaltigt haben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Duits meisje, 15, werd dagenlang tientallen keren verkracht door 6 Afghanen

 1. Als een 15-jarig meisje alleen met een 17-jarige vreemdeling naar een appartement gaat, wat zou daarvan de reden kunnen zijn? Gebrek aan opvoeding misschien? No mercy, sorry.

  Like

 2. Js52xyz@gmail.com // november 23, 2018 om 09:20 //

  De landverraders die dit gespuis willens en wetens importeert zouden wegens landverraad berecht moeten worden

  Like

 3. Worden de meisjes niet voorgelicht dat ze ver weg moeten blijven van barbaren?
  Ja ik weet het dat het soms moeilijk omgaan is met pubers om die te waarschuwen maar kunnen ze dan zelf ook niet een beetje nadenken?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s